I don't know why.

Nu är året fan slut om några timmar, och jag längtar inte ens?! Året som gått har varit så sjukt händelserikt, och man har definitivt lärt sig av sina misstag. Det känns som om alla nu bara kommer lägga alla problem bakom sig, och börja på ett nytt blad i boken om sitt liv, att alla hemskheter där bara försvinner. Men kommer allting bra också försvinna då? På nåt sätt så tror jag ändå att jag vill ha med mina misstag, för jag har lärt mig av dem, men samtidigt så vill jag inte förlora allt bra heller. För om inget av det bra eller dåliga hade hänt, så hade jag ju inte varit den människa jag är idag.

Under 2008 så jag har faktiskt blivit modigare. Tro det eller ej, men jag är världens fegis! Visst, jag tycker inte det är pinsamt att ställa sig på en scen och göra bort sig, men jag är fortfarande en fegis. Så jag har lovat mig själv att 2009 ska jag fasen ta mig i kragen och bli modigare. Lilla fegisen ska bli en tuffing som inte tycker så himla mycket är pinsamt, och jag ska fasen inte bara lämna alltt bakom mig. Jag kan ju inte leva itt liv utan min historia, så jag tycker all historia ska finnas kvar.

Så med ett förjävligt bra 2008, så hopas jag på ett ännu bättre 2009 - med alla händelser i bakfickan!

If i could call you mine.

Jag har ägnat hela min dag åt att rensa min dator. Jag hade till och med planerat allt jag skulle göra under dagen, men inte det, jag var tvungen tömma min dator. Till hjälp hade jag ett usb-minne på 1 gig, och att överföra alla musik och alla bilder var inte roligt. Nu har jag iaf fått allt på min nya, och nu tjafsar vi om hur högt mitt skrivbord ska vara. Jag vill ha det högt med en högre stol, men det vill inte mina föräldrar. "De förstår inte varför" -.-

Nu ska jag dö av uttråkning resten av kvällen. Jag har förresten varit ute och gått också. Så NU ska jag dö av uttråkning. Adjö!


I used to love you.

Nu är jag äntligen hemma från byhålan. Det känns extremt skönt, och jag vette sjutton om jag kommer kunna titta på vår bil utan att kräkas på den. Usch, jag är bokstavligen spyless. När man kommer hem till jordens bombnedslag är det dock inte lika roligt, och önskar att någon drömprins hade städat mitt rum innan jag kom hem, men inte det. Nu sitter jag här i jordens röra med rött öga och en dator på soffkanten. Jag borde egentligen ta itu med röran, men jag sitter och utforskar den på avstånd istället. DOCK så har jag bäddat sängen. Vuxenpoäng till mig!

Essen borde ta tag i bloggen nu, och det ska bi göra. Vi har dock en ny, väldigt charmig header, men det saknas fortfarande innehåll. För er som inte sett de extremt lejda videobloggarna, och för er som inte sett den fagra musikvideon kolla på http://vitrorvikanskejta.blogg.se.

Puss


Du som tog mitt hjärta.

Jag har verkligen hittat en låt som jag vill ska spelas på radio hela tiden. Efter att ha åkt bil nu i sammanlagt 12 timmar, så vill jag bara kräkas när jag ser bilen. Att höra den äckligt dåliga radiomusiken hela tiden gör mig galen, men för ett tag sen så kom låten som gjorde radion så mycket bättre: Coldplay - Viva la vida. Sjukt bra låt. Sen måste jag erkänna att jag sitter och halvdiggar "hot and cold - kate perry", men det är bara en låt som alla andra.

Idag har jag kommit fram till att alla som tror att Piteå är staden där vi lever på renkött och kör skoter vars vi än ska, tror fel. Har man varit i Arvdisjaur så har man insett, att här finns det bara 5 affärer, 5 miljoner frisörsalonger och hälften så många resturanger. Här är stället där varje invånare äger en skoter, eller det finns åtminstonde en i varje hushåll. Det är även här de nästan livnär sig på renkött och 30% av befolkningen pimplar på isen/åker skidor när vattnet har omvandlats till is. Det är helt enkelt en riktig lappländsk byhåla, där det finns typ 1 snygg kille (som jag för övrgit såg på Intersport - en av de fem butikerna.) Piteå är ju rena Stockholm jämfört med detta.





Som om allt var uppenbart.

Jag har upptäckt att jag tar jättemycket kort med min nya mobil, som har sämre kamera än min gamla. Vad är det för fel mig? Jag antar att Linnéa har smittat av sig eller nånting, för det är ju inte speciellt likt mig måste jag ju säga. Men jag kommer ändå fortsätta komma med mina kommentarer.. förlåt för dom, verkligen.

Kvällen har spenderats hos Maja, och innan dess har jag städat lite och slappat. Hos Maja så började vi grilla litegrann, men alla frös och gick in, så jag hakade på. Jag trodde dock vi skulle vara fler från klassen, men det var rätt kul och slappt ändå. Maja körde alias med oss andra som gissade. Vi fick ju höra:
Maja: TILL?
Dolme: HAVS!
Asgarv från mig och Dolme. Hahahahah!

Ja, det var trevligt, sen pratade vi om roliga saker när vi fikade, som Jeff tog ansvaret för. Han är typ fikats mästare eller nånting. Sen avslutade vi med lite musik från alla håll och kanter och sedan en julkram från hela högen.

Det är nånting med dina ögon, som säger mer än tusen ord. 

Botten är nådd.

T-t-tjaa! Gårkvällen spenderades i Böle hemma hos Dolme, och det var faktiskt riktigt trevligt. Även fast alla var trötta, så hade vi ändå en mysig stämning. Vi var ute och kastade lite snöbollar, hittde en partybox där vi hade disco till pojkar som drog en beat, vi hade ett deep-talk som var jättemysigt, vi bakade pepparkakshus med ett tak (fråga dolme ! haha) nä, men hon brände sig faktiskt, så det var bättre att taket gick sönder, än att Dolme skulle gå sönder. Vi hann även lyssna på David när han spelade och sjöng, och hans genialiska högklass kan ju disuteras, nämen sjukt duktig grabb alltså, med rätt cool musiksmak.  Vi hann även leka lite med Dolmes hund, fika och bara umgås och det var verkligen jättetrevlgt. Tack guys, det behövdes :)

VAD HÅLLER DU PÅ MED?!?!? BETE DIG!

Burn bitch, burn!

Jag tror aldrig ett jullov har varit så passande som det är detta år. Jag är så skoltrött, så jag vill spy på mina skolböcker, och jag vill bara hålla mig borta från allt som har med "V-11" att göra. För att fira jullov så gick jag på stan med maja, sara och dolme. De prövade en massa kläder, och sen så träffade vi margot och gick för att fika. Sen träffade jag liselott, och då köpte jag lite julklappar till mig själv. 
   Jag och Lisse for hem till mig och fyllde magen med tacos. Sen har vi sett film och bara chillat, pga den extrema tröttheten som råder hos alla utbrända elever. Nu ska jag, min onda mage och min snoriga näsa sova. TJING!

Do you remember?

Jag skulle kunna jämföra mitt huvud som en fotboll fylld med typ gegga. Jag är så snorig, så jag känner inga lukter. JAG KÄNNER KNAPPT LUKTEN AV TANDKRÄM! Efter att ha hört att man kan bli beroende av nässpray, så vågar jag ju knappt ta det heller. Ja, livet är tungt när man är förkyld och huvet är på gränsen till att sprängas.

Magdalena: Nu är du SÅHÄR barnslig, ja din barnslighet ryms knappt i den här bilen!
Frida: Vet du varför den inte ryms i bilen? För dtt EGO tar upp all plats!
HAHAHAHA ;)

How could you?

Varför har jag aldrig sett allt från ett annat perspektiv? Jag har hela tiden gått runt och klandrat honom för att vara idioten, men det är ju faktiskt du som har varit jävligt taskig. Och nej, det handlar inte om att jag vill bli ovän med dig på nåt hörn, men fasen vad du har betett dig illa, nu när jag tänker efter. Folk har ju faktiskt sagt det till mig, varför har jag bara ignorerat det? Jag måste börja tänka längre innan jag dumförklarar någon. Nog för att han var värd en, men samtidigt kändes det ju väldigt onödigt. Vänner igen, eller?




Du beter dig som skit.

Finally! Jag är fasen klar med min datakunskap, och jag är nästan på gränsen till nöjd också.

Nu ska jag dock sova som satan och tagga inför luciarep imorrn 08.10.. NAT! Eller hälften var iaf sant, jag ska iaf gå och sova och drömma om den fasansfullt snygga killen i twilight. Filmen i mitt hjärta.

RSS 2.0