Du är redan less

Hej! Supermegafin kväll hos Maggis.
Mat, lekar, kubb, grillning och fantastiskt sällskap.
Verkligen jättetrevligt!

Bye bitch

Jag vill utomlands, Paris, Turkiet, London, GREKLAND, bara bort.

The truth


Övar inför bal-korten :-)


Underbara dag

Idag är alla skoluppgifter klara, och betygen sätts imorgon. Jag gjorde bort mitt svenska-tal som jag gruvat mig för, och nu är allt bara bortgjort! Det är så sinnessjukt skönt att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Gymnasiechefen ringde till mig idag också, och berättade att jag skulle få ett stipendium på 7500 kronor. Hur lycklig tjej var inte jag då? Jag kunde seriöst inte sluta le när jag fick veta om det, jag hade verkligen ont i käkarna. Det är så himla galet! Efter det hade vi en jazzkonsert som gick rätt okej, och efter det en konfa-planering som gick suveränt. Nu väntar jag på Anders som är på bio, världens bästa Anders.

Poopkid!!!!

Hej!
När jag är hos Anders med min dator, så har jag en tendens att alltid skriva konstiga inlägg. Men det här blir inte så konstigt. Anders och Jonatan skypar om någon redovisning medan jag gör ingenting. Såhär ser vi ut:

What to do?

Behöver göra:
Svenskatal
PM till talet
Stort musikhistoriaprov
Megastort historiaprov
Engelska boksak
Leadsheet
Arrko fördjupning
Projektarbete (som för övrigt kan stoppas upp någonstans där solen inte lyser)
Kommer att göra:
Se hockey

Weheartit


Första maj

Tjenare mannen!
Valborg igår var supertrevligt med massa fina människor. Idag har jag och Magda skrivit massa sidor projektarbete. Känns skönt att ha kommit igång. Nu är jag hos Anders, och han tycker jag är ful i hans studentmössa, och vill inte kolla på mig. Här får ni ett smakprov, jag tycker jag är söt i alla fall:


RSS 2.0