You say you've moved on

Tja! Skoldagen började med att vår lärare inte kom, så vi hade 2 timmars hål. Jag och hurtiga Sara tog då en sväng på korpen, vilket var mycket trevligt men ansträngande. Så om ni nu skulle se mig imorgon, så vet ni anledningen till varför jag går konstigt. Vi flyttade lite lektioner och slutade sen. Träffade sedan på Oscar när jag skulle hem, så då stod vi och snackade ett bra tag. Erika kom också och gjorde oss sällskap efter ett tag!

For hem tänkte vara duktig genom att göra min svenskaläxa, men istället kom mägdizgirl och gästade mitt hus för att sedan ta en tripp till Nodo. Så där har jag spenderat min kväll, sjukt trevligt! Måste ju berätta att jag har tagit steget nu.. jag köpte min första latte! Tack för applåderna, det är ett stort steg i mitt liv. Men ha det! Peace.




You know you're not fooling anyone when you've become somebody else

Gårkvällen blev mycket trevligt. Det började med att jag och Linda satt på Nodo ett tag, och sen kom Malin, Maria och Nadia. VI satt och pratade och skrattade tills magen vred sig. Sen kom Nadias kompis Sabrine och gjorde oss sällskap. Så vi satt där till stängningsdags. Efter en mycket underhållande färd mot backen så mötte vi upp Andre, Sebbe och Philip. Så då gick vi till Philip och chillade. Mycket trevlig kväll, tack och bock för awesome sällskap :)

Idag ska jag chilla sönder. Måste göra min engelskaläxa också.. annars blir ju Gunsan inte glad! Sen tänkte jag fara ner på stan en sväng och köpa mig nåt extra kollegieblock och nån mapp. Jag har ju ingen ordning, det kommer aldrig gå i slutändan! Men vi hörs! Peace :)


Night after night

Nog är man ju måttligt less på att mitt "hej" betyder att jag vill ha dig. Om jag senare skulle fråga vad du gör, så är jag störtkär. Herregud, kan man inte ens föra en normal konversation nu för tiden?!

I'm over you

Nu har ju skolan kommit igång, tyvärr. På något konstigt sätt så slutar min blogg också att uppdateras då, fy skäms Frida. Igårkväll så såg jag och Mägdiz film och pratade skit, välbehövligt! Idag så hade vi oerhört slapp dag, jag bara älskar våra fredagar<3 Jag och Magda gick på stan en sväng, lagade middag och sånt. Sen blev det illa i lilla magen, så då for hon hem, och sen dess har jag uppnåt maximal uttråkning. Jag har typ gått runt i huset och väntat på bättre tider, om det nu kommer några sånna. 

Jag har klippt mig också, men det får ni inte se. Imorgon vill jag hitta på nåt, någon som vill göra nåt? 

Peace out!

She doesn't get your humour like I do

Somnade vid tre-tiden igår och vaknade vid 10. Hade önskat en längre sovmorgon, men icket. Jag har i alla fall tagit kort på armbanden, så då får ni se dem. Snart ska jag nog till stugan och vänta på gästerna, måste bara klä på mig nåt anständigt, föna håret och käka frulle. Jag kanske till och med ska bädda min säng, jag kan säga att det inte ofta detta fenomen inträffar. Nu ska jag sluta ordbajsa. Adjökens :)


Klipptid på onsdag

Hur fasen ska jag klippa mig? Lugg? 

April 2008

Julafton 2008

Med hjärtan som viskar - gå inte förbi

Tja. Spenderade kvällen med Anna-Maria. Vi har gjort assnygga armband, ni får väl komma och peta på mig om ni vill se dem eller nåt, orkar it ta nå kort. Dagen var rätt slapp, har mest hängt och inte gjort nånting. Nu sitter jag åter igen i mitt välstädade rum och tittar på tv med tända ljus.

Imorgon ska vi ha kräftskiva med Hille, Fredde, Johan & co. Det ska bli riktigt trevligt, för det var sjukt längesen vi träffades. Kanske lyckas klämma in ett lite mer underhållande inlägg än detta imorgon iaf. Sov gott<3



Sov gott


Två lektioner imorgon, slutar 13.10 (Y)

Du skulle dumpa mig

Jag tänkte få mig en klipptid snart, då vet ni det. Jag har inte varit såhär uttråkad på länge. Jag botade detta genom att städa mitt rum, Magda kan intyga att det faktiskt behövdes. Så nu sitter jag här, i mitt nystädade rum med tända ljus och tittar på tv. Det var längesen jag tittade på tv, men nu funkar äntligen min boxer, så nu ska det nog gå lite bättre. 


Fråga åtta

Tjaa! Idag har det väl inte hänt något speciellt. Letade i hela staden efter en almenacka, och har äntligen funnit en som duger. Så nu är vi tillbaka till de vanliga rutinerna igen! Dock har ag fortfarande sommarlov i mitt huvud. Jag var skitsugen på att se film ikväll, är det ingen som vill se film och typ dega? Vi får väl se om det löser sig. 

Mitt schema är dock aaaawesome! Jag har två lektioner på fredag och slutar 13.10, plus att jag har sovmorgon varje morgon förutom måndagar. Seriöst, sovmorgon till ELVA! Jag har nog inte insett vilken fröjd detta är. 


Jag saknar dig ibland

Jaha, då var det slut på friheten. VI avslutade sommaren med att käka på Max och dra ett sista cykel/skejt-häng. Det var längesen nu, vi måste dra ihop nåt allihopa snart igen, jag saknar er! Här kommer lite bilder från kvällen. Den slutade i alla fall med att jag, Martin och Pontus satte oss på en parkbänk och käkade brownies! Hahaha.

Robin drog en valfri pose!


Bruden, du är awesome<3

Min skoo (Y)

Följande 3 bilder blir på Sebbes maskulina poser när han fotograferar:



Sebbe & Andre

Larsson

Då ses vi i plugget imorgon..tyvärr.



Hope and glory

Justja, jag såg förresten att Måns Zelmerlöw har dumpat sin brud. Kommer inte på vad hon heter just nu. Men hörrni, han är ju riktigt snygg, ska man satsa? ;) hahahahha.


Just beat it

Jag insåg just att jag inte har några som helst skolsaker. Vad hände med Frida som i princip sov med sin kalender? Hon försvann nog, eller så tappade jag henne på vägen. Kanske borde gasa med cykeln till stan och köpa mig en almenacka iaf, det kan ju vara bra att ha. Ikväll ska vi nog chilla, med vi så menar jag massa folk, orkar inte skriva upp. Kanske tar nån bild så får ni se! Aja, ska dra! Peace<3


Bilder från konfirmationen







'



Ni är så awesome, så det går it förklara!


Don't come too close

Nu ska jag snart fara och titta när barnen ska konfirmeras. Igårkväll tog ag och Liselott en långprommis, och det var jättetrevligt som vanligt :) Vi har kommit fram att vi måste gå typ minst 7 kilometer när vi är ute och traskar. Vi tänkte ta med en gps och mäta nästa gång, hahaha. Jag tänkte ta lite bilder idag, så jag kanske lägger upp några sen! Nu ska jag trycka i mig en macka och fixa det sista. Peace!

Oh

You know me well

Tjaaa! Nu har ag kommit hem från Göteborg och det har varit så aweeesome :D:D Jag ska lägga upp massa bilder när ag har fått dem av Rebecka, vilket jag hoppas är snart. Nu är jag dock rätt trött och sliten, men det är så det ska vara. WIIIE :D



Och du förstår ingenting

Nu far jag till Göteborg med ett gäng galna ledare och massa konfirmander! Hör av er om ni har tråkigt, så kan dela med mig med mina upplevelser ;) hahaha. Peace <3


Gummibåtar genom kanalen

Så otroligt värd förmiddag! Det var verkligen längesen jag hade så roligt. Jag, Larsson, Andre och Robin började vår tur jävlat längst ut vid Södra hamn. Vi hade alltså två gummibåtar (sånan här uppblåsbara från typ Barnens Hus) och två vattenflaskor. Efter en instabil början från Larsson och Andre, så färdades vi igenom den gigantiska fontänen. En megadusch helt enkelt. Hahahaha, vi blev dyngblöta. Sen snurrade vi runt i kanalen och stänkte vatten, Andre ramlade i, vi hann pröva alla olika sätt att paddla snabbast på, blev omkörda av svallvågor och folk skrattade och stirrade på oss. Vi stannade i Norra hamn för att köpa glass, det smakade gott. Där ramlade Andre i igen, HAHAHA, så jävla kul det var. Sen blev det byte, så Robin och Larsson intog försprånget mot Norrstrand. Medan Andre glassade och tog upp plats, så paddlade jag. In i vassen, ut ur vassen, runt i cirklar och i sjögräset. VI kom fram iaf :D

Eftersom det är grusväg tillbaka så hade jag tillräckligt med iq för att ha på mig flip flop, medan de andra kröjmade hela grusvägen. Vi stannade vid Tages bro för att bada lite också. Haha, det var också roande. Sen gick vi tillbaka och sa adjö. Alltså det var så roligt, så jag vet inte hur jag ska förklara. Synd att ingen tog kort, det hade varit underhållande bilder. Detta måste definitivt göras om! :D


Du har varit den enda.

Hejhej. Jag startade dagen med en långpromenad med min nya iPod. Så underbart och enkelt, fast jag har ju Spotify, vilket gör att jag knappt har bågra låtar. Så ni får mer än gärna skicka låtar till mig, uppskattas verkligen. Jag ska ju till Götet på söndag, så ny musik vore inte helt fel. Förstår ni, jag far nu på söndag, jag längtar så mycket. Oscar sa att det var tillåtet att säga att vi far snart nu, så nu säger jag det, VI FAR SNART :D

Andre lovade mig att åka gummibåt i kanalen. Imorgon utförs detta med Magda, Robin och Larsson. Haha, så ser ni några idioter i två gummibåtar så vinka och ta kort! Peace<3

Säg att jag har blivit galen

Hej. Jag har haft en rolig dag idag faktiskt. Men eftersom jag är så himla sur och trött så vill jag inte dokumentera dagens bravader just nu. Jag väntar med det tills imorgon.Ska gå och lägga mig. Ska bara göra lite feminina saker som att måla om mina tånaglar. Sov gott!

Vars fan är min väska?

Jag har just överträffat mig själv.

Paniken sprider sig, min väska är borta, hittar den inte i huset.
Cyklar som aldrig förr till bowlen.
Insåg att jag hade glömt den där.
Cyklar.
Letar.
Hittar den inte.
Frågar några trevliga flickor på Sunes om de sett den.
Nä.
Cyklar hem.
Inser att jag aldrig cyklat så fort i hela mitt liv.
Är galet förtvivlad.
Kommer hem halvgråtandes med varken mobil eller plånbok.
Springer på toa.
...
Väskan ligger i hörnet på badrumsgolvet.
Fan.

Saving you

Hej. Planer på att tillfriskna existerade inte idag. Istället låg jag i solen och stekte när mitt främmande for hem till sitt. Dock orkade jag sola i 20 minuter, sen blev jag less. Jag får ju ändå ingen färg, och det var varmt. Så jag satte mig vid symaskinen och lekte lite med min klänning som var aningen för stor, men ack så älskvärd ändå.

Dagen slutade med en nostalgi-picknick med Linda vid kanalen (jag vet att alla bilister och mopedister glor som om man var en flygande katt eller nåt, men det skiter vi i) precis som förra året med lite fika. Vi tog vackra kort också, men de är väl för fina för att vistas på internet. Glömde förresten min dator på stugan, så sitter med et tangentbord som överröstar musiken medan resten av huset har slocknat. Ska nog också ta och knyta ihop benhögen och sova. Man ska ju vila när man är sjuk, men jag intalar mig själv att jag är frisk, för dagarna blir så otroligt mycket mer fartfyllda på det sättet.

Nä, sov gott! Peace (Y)

You don't know me

Sliten krigare yrar runt. 
Väntar på ork till att städa och diska..
Börjar tro att den aldrig kommer.

Igår var vi ju ute med våra storbåtar med 5 hästars motorerna. Det gick rätt bra. Det gick lite bättre när vi insåg att det var slut bensin och tankade. Vi for till Hällskär och hade jättemyisgt. Grillade hamburgare, lite korv, marshmallows, pinnbröd, mums. Sen fiskade vi litegrann och spelade skogstwister. Efter denna fina vistelse for vi till stugan, såg film och somnade. 

Idag ska jag bli frisk, tror jag.


RSS 2.0