Torsdag litegrann.

Tja. Ja, snart är högstadiet över och jag har absolut inga planer på att orka fortsätta plugga. Det känns bara onödigt, när man vet tat man borde komma in på det man vill, även fast man sänker sig i något ämne. Jag orkar inte bry mig längre.
     Vi hade iad nationella prov i matte idag, som förmodligen alla nior redan vet, men ändå! Det gick faktiskt riktigt bra, tror jag iaf. Bättre att inte förvänta sig något, annars blir man ju bara besviken. Det är egentligen ett ganska bra "ordspråk" eller vad jag nu ska kalla det. För det är ju verkligen så, ju högre föväntningar man har, desto mer besviken blir man. Så det lönar sig inte i slutändan.
     Igår var jag och Linda på bio och såg "ulämnad". Vi trodde vi skulle vara ensamma i biosalongen, men icket. Det kom nämligen en gubbe och satte sig där inne. Filmen var iaf väldigt dålig till en början, men blev ganska bra sen, typ iaf. På kvällen blev jag helt jätteflumm och trött, så jag drog dåliga ordvitsar och sa typ att jag bodde i en spargris.. ja som nils säger: -man kan förklara din iq med ett ord: "vah". Ja, så trög är jag nog. Pusshej

Riktiga vänner sviker inte. 

linda och jag.

Haha, alltså dte kan inte bli mer än roligt när jag umgås med stumpan som skrattar åt mig vad jag än gör. När hon skrattar så skrattar jag också, så tro mig när jag säger att vi är ganska lejda, men vi har iaf kul åt bubblor i juicen :)
    Jag måste bara berätta att igårkväll så pratade jag med den oerhört söta Timo, han är min idol och förmodligen finlands egna björn gustafsson!
    Från det ena till det andra. Jag vaknar iaf typ 9, för jag måste på moppekurs. Jag var sååå nervös, med tanke på att jag aldrig kört moped och jag hade liksom uppkörning. Sen att alla 20 grabbar skulle titta när jag körde kändes ju inte heller så överdrivet bra, men tack och lov för att jag och amanda fick gasa med lillmopeden själva!
    Mopedgrejset gick ju då bra iaf, så då gick jag på HM och köpe mig två nya linnen och sen kom linda till stan. Vi gick och käkade på sunes, där en full gubbe kom och satte sig med oss. Stackars Frida som höll på att garva ihjäl sig! Jag trodde seriöst jag skulle dö av skratt, och dessutom fick han för sig att jag ringde polisen och annat crap:/
    Vi cyklade senare hem till Linda på våra fagra cyklar och såg då lite från estlandsresan och tog sedan en himla massa kort. Jag antar att du kan hitta några av korten på min och lindas pixbox om du känner dig nyfiken ^^ Vi gjorde även en picknik på lindas altan och åt och skrattade dagen lång.
    Mer om vår dag orkar jag inte skriva, för jag är för trött :) Mopedkurs imorgon 11.00! Lycka till. Puss

     


misslyckat.

Ja, hela dagen har väl varit rätt misslyckad, bortsett från sånglektionen som för en gångs skull gick rätt bra. Jag tänker sammanfatta det dåliga.
    För det första så var jag för trött och flamsig för att plugga igår, vilket ledde till att jag varken kunde engelskaläxan ELLER svenskaprovet. Det var egentligen två dåliga saken, menmen. Den andra dåliga saken var att jag satt ensam vid ett bord på Subland och såg lite allmänt mobbad och seg ut. Den tredje saken var moppekursen. Jag kommer dit och ser endast en hög med killar, som jag inte ens känner. Eller okej, jag har sett nån utav dem förut, men absolut ingen som jag haft en konversation med. Sen kom det tre tjejer till iaf. Jag kan inte påstå att gruppen tsm skulle ha så hög iq, eftersom typ hälften inter ens visste sitt postnummer. Det är höjden av dagens ungdomar xD hahaha. Ja, så jag satt där och skrattade åt dem och åt vår ledare som ritade fantastiska konstverk med sina whiteboardpennor.
   Den fjärde och sista dåliga grejen var mitt försök till provmiddagen. Det såg gott ut, men det var inte lika gott. All gegga hade runnit ut och riset kokade över TVÅ gånger. Jag hade ingen sås så det blev tort och sist men inte minst så svalde jag en tandpetare. Bra jobbat :)

i know what it feels like.

Herregud, jag vet hur det känns. Gör inte samma misstag bara!

Dagens bästa:
Frida: Men prata med henne då!
Eskil: Vet du vad det värsta är med tjejer?
Frida:Näe?
Eskil: Att de ALLTID går i flock.

HAHA, det var nu roligt :D

måndag.

Ja, jag har ju varit i Estland, det är altså den enda och den bästa förklaringen till varför jag inte har skrivit något. Jag känner mig dock inte på humör för att skriva ner hela estlandsresan, för den har Linda i sitt block xD haha. I övrigt så har dagen varit helt katastrofabel, fruktansvärd och bajs, men förhoppningsvis så gör "på rymmen" det hela mycket bättre :)
 Puss <3

söndag.

Tjenare! Igår var det en oerhört rolig dag, bortsett från att stiga upp klockan halv nio för konsert i kyrkan så var den sjukt rolig. Efter konserten gick två trötta brudar på stan för att leta presenter till estländarna, men vi hittade ju inte så överdrivet mycket. Haha. Men vi var iaf tillräckligt smarta för att komma på att vi skulle använda oss av en fotobok och klistra in massa minnen från Estland och ge till dem. Så det kändes ju bra. Sen så kom Olivia med förslaget på att fota lite i Piteå, så då gjorde vi det. Dock blev reslutatet inte så lyckat, dvs att det mest var bilder på mig när jag lejdade mig, men vi fick iaf några bilder xD Hahaha. Jag och Linda var inte överdrivet smarta heller, så mellan årskurs 6 - 9 så räknade vi att det var 6 år. Jag kan alltså inte skryta med att jag har mvg i matte längre. Det känns tungt xD haha. Men när jag väl somnade så sov jag fridfullt till klockan halv 10.
     Då jag äntligen vaknade så insåg jag att jag skulle ha en slappar dag, så jag har bara softat framför min tv hela dagen. Inte nog med det! Linda kom även förbi med hennes One tree hill-box, och jag är redan kär i serien. ååååh vad den ära braaa! PLUS att det är bra musik med x) haha ;p Jaja, nu ska jag sova. Puss <3

nytt.

Allvarligt talat så känner jag mig oerhört stolt. Att jag lyckats vara så framgångsrik inom redigerar-branchen. Jag finner det helt otroligt, samtidigt som jag stör mig på detaljerna som jag inte vet hur man fixar till. Så ni kan inte göra annat än att leva med det.
     Dagen till ära så har jag skrattat. Jag har verkligen skrattat hela dagen med min vän Sofia. Vi har skrattat åt allt och ingenting. Från "Stig-kompet" till Mars och till och med åt en docka som föreställer en sjörövare. Jag har däremot fått känslan av att ingen annan har skrattat med oss, vilket gör att  det blir lite pinsamt. Men som sagt, take it or leave it ;)
     Imorgon är det konsert och samling halv tio, vilket sviker mitt självförtroende djupt. Jag ville sova, men inte det sa en som hette Gudrun. Inte för att jag nu känner någon som heter Gudrun, men man vet väl aldrig vad det blir för publik/närvarande.
    Det roliga med en publik är att det är så fruktansvärt många olika människor. Gamla, unga, barn, skitungar, mogna, töntar, ja alla typer av människor. Vissa sitter och sover, andra gråter för att det är så vackert eller så storbölar de för att man sjunger så falskt. Det finns även de som leker och håller på med annat och inte bryr sig, och vissa som sitter med alla 24 meter av öron framåt för att koncentrera sig på konserten. Sen finns det dem som sitter och gäspar, de som sitter och tar kort och sen finns det en stor grupp med människor som är där för att de måste. Tänk vilken otroligt sjuk grej att bli tvingad till! Att gå på konsert är ju inte det roligaste direkt, speciellt inte när man inte tycker om musiken. Så på ett sätt förstår jag min bror när han aldrig orkar följa med. Men han ska bara veta vad jag får stå ut med när jag måste följa på tennis.
    När min bror spelar tennis så måste jag äta god resturangmat rätt ofta, jag blir rätt törstig och måste köpa mig nån dricka då och då. Det finns ofta en tv-apparat och ibland även en dator på tennishallarna. Allt detta inklusive jobbigt snygga killar. Så käre bror, ha lite respekt för mig om jag inte vill följa med ;) hahaha.
    Pussciao <3

rubrik.

Tjabba. Dagen till ära så hade vi ingen bildlektion, vilket betydde att vi slutade kvart i tre istället för tjugo i fem. Lycka :) Så jag och Sara tog oss en tripp till skolans gungor och gungade litegrann. Sedan gick vi hem i våra opassande skor som var mer än dyngsura när vi kommer hem. Vi slår oss ner vi vårat träfärgade köksbord och pluggar engelska. Vi fick en del helgalna översättningar som : "Kopieringsmaskinen knuffade ner Jan på golvet", och "vi skördade träskallar på våren". Vi fick oss ett gott skratt iaf.
     På idrotten hade vi bowling, och jag kan inte låta bli att säga att jag fick stirke 6 gånger :D WOHO! Jag var så lycklig :') Jag vann till och med en serie över Tor, och då är det inte illa ska ni veta ;) Vi fick iaf glass av våran gulliga gympalärare Berit och hade därefter en härlig dag. Jag ska fortsätta min trevliga dag med att skriva hejdå och öva trumpet. Så hejdå <3

30 mars.

Hej. Jag känner mig väldigt rolig idag. Jag har:
dragit så många ordivtsar - 0
dragit så många skämt - 0
varit sarkastisk så många gånger - 0
Mitt liv som poetjävel har varit uselt. Men det hindrar inte mig till att ha en rolig dag iaf. Okej, vi bortser från morgonen där jag var så gott som död och hade ont i hela kroppen. Jag får glädjerus hela tiden av all träningsverk och den allmäna huvudverken. Bohjah, så himla zuuperqul!
     Jag har varit på stugan med Teres, och jag vet inte om man kan säga att man har baksmälla efter snowboardåkning, men tro mig, det har sina biverkningar -.- Till er alla som såg mig i backen så tänkte jag meddela att jag åker snowboard varje dag och kan göra 360 backflip. Det är den bästa och enda förklaringen till varför jag ramlade i liften rätt ofta. Jag tackar måttligt för den varma applåden och hoppas vi ses snart igen.
      När jag kom hem packade jag upp det kvarstående från Åre och tog mig en dusch. Tacka för rinnande vatten, jag hade inte klarat mig utan det! Efter min fina städinsats så tog jag mig en matbit och körde maraton till Josse med fallskärm. Vi gick till Konsum, köpte nyttigt som morötter gröna bönor och ketchup (chips, dricka och godis) och såg Forrest Gump, och tro mig jag är kär i den mannen. Gud så söt! Ha det. Pussciao<3

       Jag är ingen smart kvinna, men jag vet vad kärlek är.

RSS 2.0