Jag viskar en bön

Jag har börjat lyssna på julsånger nu. Jag tänder ljus och är ensam på mitt rum. Hur skönt som helst. Kan dela med mig av en video när jag var lucia i kyrkan. Älskar lucia, det är så mysigt. Ni kan ignorera att det låter som att jag läspar :-)


För dom som har tappat hopp

Hej. Det här med kommentarer på bloggen är inte min grej. Jag älskar att folk faktiskt vågar kommentera ibland, men jag förstår liksom inte hur man ska svara. Ska man svara på frågeställarens blogg eller sin egen? Knepigt det där.

Idag har jag och Anders varit hos Maria och Kjell och ätit middag. Vi busade även med Miranda och Melker som kan vara världens kanske sötaste barn. Ska fota dem på fredag, då vi ska dit på bastu-kväll. Det är så himla skönt att komma ifrån korridoren. Det är lite som att komma hem, fast inte riktigt vara hemma. Hur skönt som helst.

Jag har förresten börjat lyssna lite på Winnerbäck, och har allt fått mig en favorit:
Elegi - Lars Winnerbäck

Jag bjuder på en bild från en mysig kväll.

Födelsedag

Idag fyller lillanteB 19 år. Vi har haft kalas och jag har fikat fast jag inte får :-)


Det står alltid nåt ivägen

Som sagt så har jag ju varit sjuk i en evighet, och det fortsätter, trots mina nya tabletter. Tabletterna gör att jag inte får äta socker eller kolhydrater. Det är inte lätt ska ni veta. Nu börjar man bara må illa när man tänker på mat. Bara kött och sallad typ. Gott.

Ikväll ska vi ha "drink-kväll" med tjejerna. Det är ju lyckat när jag inte får dricka alkohol eller äta socker... Jag får väl bjuda på min närvaro istället. Jag får heller inte äta Anders mammas go-fika när han fyller år. Jag måste få frysa in och ta med mig. Jag går miste om biskvier, bullar, kakor, och allt som är gott. Happy!

Såhär glad är jag för det:
Inte glad.

Vi skulle klara vad som helst

Hej på er. Lovet har varit så välbehövligt, och jag har hunnit med massa roliga saker. Vi har haft Lars Winnerbäck-mässa i en proppfull domkyrka, spelat för Infjärdens lärare, och hela Turistforum i Luleå. Underbart roligt. Vi hann även spela i Härnösand i kyrkan när vi hälsade på mormor. Så det är jättekul.

Jag har även hunnit träffa några av mina vänner, dock inte lika mycket som jag kanske hade velat, men ändå.

Nu är jag tillbaka till Kalix och har kommit hem efter att ha gått/sprungit i en timme. Härligt när solen skiner! Hittade elljusspåret också, och snacka om mördarbackar hela vägen. Dog lite. Snart ska jag ha sånglektion med efterlängtade Kicki. Ha det bra! Jag kommer hem i helgeeeen :D

Turistforum 2011

Foto: Fredrik Broman
Massa kärlek <3

RSS 2.0