Dag 20

Den här månaden:

Ja, var i hela friden ska man börja? Det har hänt så sjukt mycket under december så, ja. Helt sjukt. Det började i alla fall på bästa tänkbara sätt.  Vi hade turné och jag träffade min gulleplutt väldigt i början så. Ja, sen fyllde jag år. Jag fick mig en Macbook Pro, tack och bock. Jag fick världens överraskning av de allra bästa. Ett minne för livet, grät lite av lycka. Fantastiskt bra! Jag var även hos läkaren och fick veta att min hals äntligen var frisk!!!!


Sjöng på ett dop/bröllop och inom kort var det Lucia, och i år var det Frida Noréns tur att var lucia i kyrkan. Hade gråtit några dagar innan, för jag verkligen inte ville vara det. Men det känns bra att ha gjort det, och det gick ändå helt okej bra. Vi lussade ju även på Mercur och hade massa luciatåg på skolan. Höll på skratta mig till döds på sista luciatåget på skolan. Sedan lussade vi ju för Maggis på morgonen också. Det var himla fint!


Jag hade en myskväll med Anders, Sofia och Nils. Vi lagade mat, såg film, handlade och hade supertrevligt! Det bör vi göra om igen tycker jag! Vi hade även en konsert med gim-grupperna någon gång i mitten av December. Estetavslutningen får vi ju inte glömma. Muchos trevligt :D


Ja, sen var det väl dags för julafton och jag fick mig massa fina klappar. Jag hade tydligen varit snäll i år! Jag firade i alla fall julen hemma med närmaste släkten. Otroligt mysigt och bra. Avslutades fint med Svensson, Svensson. Kan ju vara det bästa programmet någonsin!


Inom kort var det Livskraft som stod på schemat. Var inte överdrivet taggad, men jag tänkte att det fock lov att bli bra ändå. Och det blev det! Masssssor över förväntan! Det var verkligen längesedan jag hade så fruktansvärt roligt. Allting var verkligen kanonbra! Härliga människor, bästa stämningen, gemenskapen, jamen allt sådant som man vill ha på ett läger. Den fulaste dansen någonsin invigdes på nyårsafton, inklusive en superbra nyårsfest. Ja, det fanns ju inte mycket negativt med det. Så den bästa månaden på länge avslutades på bästa tänkbara sätt!


Dag 19

Detta ångrar jag
Man ska aldrig ångra det man gjort, bara det man inte gjorde.

Dag 18

Min favoritfödelsedag
Jag hänvisar er hit, helt perfekt var det, världens bästa! Min 17-årsdag var dock också riktigt, riktigt bra. När jag hade kalas hos mig och vi bara lekte och hade supertrevligt. Det finns ju ett videoklipp från det:


Dag 17

Min första kärlek
Ja, min första kärlek. Jag tycker det är svårt att veta vad jag ska räkna som min första kärlek. Ska man räkna den halvt seriösa kärleken från låg-mellanstadiet, för det var ju också kärlek, men kanske inte på den nivån man förväntas skriva om här.

Kär har jag ju varit många gånger, och de allra flesta gångerna har det inte blivit så mycket mer än så. Den vanligaste orsaken har ju varit att jag ballat ur, men det finns fall då det bara har runnit ut ur sanden också.. Så vad ska jag då räkna som min första kärlek? Pojken jag har tyckt om längst? Mest? Killen som krossat mitt hjärta flest gånger? Han som tog längst tid att komma över? Han som jag älskar nu? Han som har gjort mig lyckligast? Han som jag gråtit mest över? Det är verkligen svårt att säga vad som är min första kärlek. Men på något sätt känns det kanske ändå som att det är mest rätt nu, nu när jag inte har fått panik, när jag inte känner mig rädd. Och jag tror att jag räknar det som mina första kärlek, det känns så i alla fall ♥

(Hans arm, hahahhahha)

Dag 16

Min första kyss
Jag kan inte påstå att jag kände honom särskilt väl, och jag känner inte honom så mycket bättre nu heller. Skulle vi träffas idag skulle vi nog hälsa ändå, beroende på om vi känner igen varandra. Det tror jag dock att vi gör. Så min första kyss var ju inte så speciell, men å andra sidan jag bryr mig faktiskt inte så överdrivet mycket om det heller! :-)

And though I can't be with you tonight, you know my heart is by your side


Dag 15

Mina drömmar
Jag antar att man ska skriva om sina framtida drömmar, men jag vet verkligen inte. Jag har massa olika grejer jag vill göra när jag blir äldre. Jag vill gå på en folkhögskola där jag kommer ha kul och göra det jag tycker om. Jag vill vara volontär och resa till ett annat land för att hjälpa andra människor. En liten del av mig vill bli lärare, för jag älskar att förklara så att folk förstår. Samtidigt som allt detta så finns det ingen bättre plats än på scenen. Jag bara älskar det. Det är så fantastiskt kul!!! Det spelar ingen roll om det är en stor kör, eller om man sjunger själv, det är bara helt fantastiskt! Så det är också en dröm. Det är väl ungefär hur mina drömmar ser ut, sen hur mycket som blir verklighet får vi väl se.

Om det var sina drömmar som man drömmer om på nätterna så kan jag ju säga att dom alltid är helt fucked up. Det kan vara allt från att en man har en förklädnad som en ful äcklig flygande fisk, till att jag slåss med zombies. Jag drömmer aldrig särskilt sammanhängande, för jag byter plats hela tiden. Men i drömmar är ju allt realistiskt så...

Dag 14

Vad hade jag på mig idag?
Även idag får ni en kanonbra bild!
Kofta: BikBok
Linne: Cubus
Jeansleggins: Vero Moda eller Vila, minns inte.
Sjal: H&M

Dag 13

Den här veckan har ju varit helt awesome, och fortsättningen kommer också bli helt galet bra!

Måndag: Då gick jag på stan med Nils, Adam och Arvid. Sedan såg världens ja, jag vet inte vad jag ska kalla det, men en film i alla fall; Santa's slay. Brutal julkomedi! Man vet inte om man ska skratta eller gråta!
Tisdag: Vi hade julavslutning på skolan. Jag skrattade så mycket att jag hade ont i magen, sen sjöng jag, eller ja, snarare skrek kanske, till O Helga Natt, som vanligt. Mycket bra julavslutning! Sedan hade alla estetare jullov, förutom Es3b som hade religion. Det var dock en rolig religionslektion, så det gjorde inte så mycket. For hem, pluggade lite matte sen kom Anteb hit och räddade mig från matten! Haha.
Onsdag: Vi vaknade, för alla fick jullov utom Frida som hade prov i matte C onsdagmorgon. Han skulle ändå spela in nåt med Jeff på skolan, så han fick följa! Dock klockan 10, men eftersom han är min bitch så fick han följa på morgonen! ;) Hahaha. Matteprovet gick käpprätt åt skogen, och livet sög litegrann. Men som tur var så fanns rätt person där vid rätt tidpunkt, så då kändes det lite bättre, tack och lov. Sen kom Linnéa och vi lunchade i matsalen för att sedan bege oss till stan. Där spenderade jag tiden med olika folk hela dagen. Till slut så var det Anna-Maria jag var med, som bestämt, och vi åt middag på Thai. Mums! Hela kvällen ägnade vi åt att skratta så magen gjorde ont och chilla! Mycket trevligt!
Torsdag: Dagen före julafton. Trodde det var julafton hela dagen typ, så det var ju lite jobbigt. Jag for och tränade, äntligen!!! Sjukt skönt med lite träningsvärk igen. Efter detta hade jag stan/Nodo-date med Lissegirl. Mycket trevligt! Sen anlände Skåne-släkten och kvällen spenderades med dem.
Fredag: JULAFTON!!! Hjälpte till här hemma, åt grötlunch, jag dekorerade bordet SÅ fint i år, är oerhört nöjd ;) hahah! Ja, sen kom hela släkten. Vi fikade lite, såg Kalle, öppnade paketen, åt middag, körde julklappsleken (otorligt roligt), såg Svensson, Svennson, och sedan gick vi och la oss. En OTROLIGT bra och mysig jul <3
Lördag: Idag ska jag och träna, sedan ska jag kanske färga håret, och efter det så är det After X-mas som gäller!
Söndag: Yaaaay! :D Då ska jag umgås med världens bästa <3

Nu är det nära!

Snart julafton, kids! Känns himla mysigt <3

Dag 12

I min handväska

Från Lindex för 299 pengar. I denna döljer sig för tillfället:

• Mössa och sockar
• Massa örhängen och något halsband
• Pennfack, linjal och miniräknare
• Börs och kalender
• Mobilladdare
• Necessär, nagellack och Försvarets hudsalva
• En bok från Riskettan

Dag 11

Mina syskon


Arvid Norén är människan som har varit det största irritationsobjektet genom hela mitt liv, men han är ju min bror, så jag kan ju inte göra något annat än att tycka om honom ändå. Vad ska jag säga om honom då? Han är 14 år, tror jag, och går i musikklass i årskurs åtta. Han har skänkt sitt liv till tennisen och gör inte så mycket annat. Den lilla tid som han är hemma så passar han på att umgås med hans supergulliga flickvän, och självklart jävlas med mig. Han om någon kommer med de mest dräpande kommentarerna alltså. Han brukar bland annat ta fram gitarren och sjunga egna fina och improviserade sånger. Sist var nog om min mor som löd: "Carina... är i...klimakteriet". Inte för att hon är det, men han är ju som han blev.

Lite fakta om Arvid:
> Han sjunger alltid i duschen och otroligt starkt (det hörs i hela huset). Det kan vara allt från uppvärmningsövningar till en egen version av Empty Room på danska.
> Varje dag så sjunger han "oooh, baby! Oooh, oh oh oh oh" i falsett.
> Han lägger aldrig husnyckeln i nyckelskåpet, utan slänger den alltid på golvet.
> Han vill att jag ska flytta hemifrån så han ska få mitt rum.
> Han drar alltid skämt som man inte vill skratta åt, men det går inte låta bli.
> Allting måste vara rättvist. Ska vi duka så tar han alltid bara glasen och knivarna, så jag kan ta tallrikarna och gafflarna. Det skulle aldrig gå för sig att han skulle ta fram 3 saker, och jag bara en.
> Ibland tycker han faktiskt om mig.
> Han förnekar att jag vann över honom i pingis när båda spelade med vänstern.
> Han lånar alltid min kavaj.
> Jag får aldrig låna något av honom utan att han blir sur.
> Han och jag har aldrig haft slaggis. Vi har alltså aldrig slagit varandra. Ordkrig har vi dock haft, och har ofta.
> Han köper i regel alltid en chokladask till mig när jag fyller år. Det brukar dock skifta mellan Paradisasken och Geisha-asken. Det är ju kul med variation i alla fall!
> Han frågar mig ofta om råd när det kommer till kläder. Bryr mig dock inte alltid.

Även fast han är oerhört irriterande så är han ju ganska gullig också. Jag är oerhört glad att jag har ett syskon, och det hade varit jättetråkigt utan honom. Ibland är han faktiskt himla bra <3

Out of words

You just get me, like I've never been gotten before.

Dag 10

Det här hade jag på mig idag
Dagens outfit, för första och förmodligen sista gången. Haha! Blev förövrigt en kanonbra bild, lyckades verkligen!
Sjal: Lindex
T-shirt: H&M
Kofta: JC
Jeans: Cheap Monday

Kanonkul (Y) P.s. Nils är grym och cool! / Nils

Dag 09

Min tro
Jag säger som min goda vän Cornelia:
"Jag tror på kärlek, och Gud är kärlek"

Fredagkväll



Dag 08

Ett ögonblick
Jag var i Umeå och hade haft min audition till Strömbäck, och dagen därpå skulle en lista sitta på dörren klockan 12. Om mitt namn stod på dörren skulle jag gå vidare till nästkommande dagar, som skulle innehålla massa olika prövningar och utmaningar. Pappa tvingade mig att fara från hotellet för att titta, för jag ville verkligen inte. Jag ville typ springa någonstans och gråta. Jag ville verkligen inte veta hur det hade gått, för jag hade ingen aning. Magkänslan sa att jag inte hade gått vidare. Jag visste att jag hade nummer 38, så står jag vid den stora vita porten och börjar högst upp: 2..3...5...6...7..12..15..17...18..19... for med ögonen förbi alla som hade något på 20...34..38. TRETTIOÅTTA, TREEETTTIOOÅÅÅTTTAAAA! PAPPAAAAA, JAG GICK VIDARE!!!!!

Shit, det var helt sjukt. För mitt mål var att gå vidare från första dagen. Jag visste att jag inte skulle komma in, jag var ju bara 17 år, och man var egentligen tvungen vara 18 år för att överhuvudtaget få söka, men de gjorde ett undantag, och det är jag sjukt glad över. Lärde mig otroligt mycket utav det.

Dag 07

Min bästa vän
Att tvinga mig att skriva om en bästa vän, är som att tvinga en förälder att välja vilket barn de tycker om bäst. Så det kommer bli ett långt inlägg, fyllt av kärlek. För det finns inte många som är bättre än dessa, och de betyder så otroligt mycket.

Magdalena Norlin: Jag vet inte ens vars jag ska börja. Jag förstår inte hur du har stått ut mig så länge. Varenda eviga skoldag och en massa helgdagar på det också. Jag är jobbig som ett as, lejdare än någon människa på jorden, men du har orkat med mig ändå. Jag vet att du aldrig skulle tvivla på att hjälpa mig om jag har det jobbigt, och du vet att jag skulle göra samma sak för dig. Är du ledsen så vet du att jag finns här, och jag vet vars jag ska gå om jag behöver någon. Inte nog med det, så är du ju helt fantastisk på alla andra sätt. Jag har aldrig tråkigt med dig, och jag har så otroligt många fina minnen med dig. Jag brukar titta tillbaka i min dagbok från någon vecka innan vi började ettan: "Just nu sitter jag och pratar med Magda. En jättesöt tjej som ska börja i min klass =) Det känns som om vi kommer bli riktigt bra polare faktiskt. Vi kommer som bra överens." Det är som så fint på något sätt, att det klickade redan från början. För i nuläget så tänker vi alltid likadant, vi säger samma saker, vi är ju egentligen samma person! Haha. Nä, men du är helt fantastisk, och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag älskar dig <3

Liselott Hedgren: Alltså det är inte ens roligt hur mycket du betyder för mig! Vi har gått igenom det mesta tillsammans, du och jag. I 6-års var du definitivt inte topp 10 favoriter. Vet faktiskt inte varför jag inte tyckte om dig, för jag hade ingen anledning till det! Hahah. Det var inte för ens i 6an som du och jag började umgås på riktigt. Vi båda tyckte att det var ganska olägligt eftersom det inte var så länge kvar tills vi inte längre skulle gå i samma klass. Men det gjorde ingenting, för vi höll kontakten ändå! Varför jag tror att vänskapen har funnits kvar så länge är för att vi aldrig har varit riktigt "beroende" av varandra. Vi har inte behövt prata varje dag, vi behöver inte umgås varenda lediga stund, utan vi vet att vi har varandra. Nog för att vi nuförtiden helst pratar med varandra varje dag och umgås så ofta det går, men även om vi inte gör det, så finns vi alltid kvar.

Jag har så otroligt många minnen med dig. Alla filmer vi har gjort (t ex. konståkning för nybörjare, filmen med inbrottstjuven och när du hade långkalsonger och kröp in genom mitt fönster, vem vill bli pensionär och sommarlovsmorgon), alla miljontals bilder vi har tagit, när jag körde skoter och du tolkade bakom på boben, när vi var på min stuga, och sist men inte minst GREKLAND!!!! Det var typ det bästa i världen. SÅ OTROLIGT BRA DET VAR! Finns ju inte ord! Jag skulle aldrig någonsin tvivla på våran vänskap Liselott, och det finns ingenting som jag behöver dölja för dig. Du känner mig utan och innan, och jag dig. Du är bäst, och jag älskar dig <3

Nils Lidman: Åh, det är få personer som jag känner mig så trygg med som jag gör när jag är med dig. Jag kan verkligen vara mig själv, och jag vågar säga allt till dig. Du finns alltid där när man behöver någon, och jag ställer alltid upp för dig, vad det än gäller. Du är också en sådan vän som det klickade med direkt. Vi pratade med varandra en gång, sen var vi i princip bästa vänner. Jag är så otroligt glad för det, att allt är så lättsamt med dig. Jag kan prata om de jobbigaste sakerna i världen, men du har alltid ett bra svar, och du får mig alltid att må så himla bra! Inte nog med det, det finns nog ingen människa i världen som jag är så lejd med som jag är när jag är med dig. Herregud vad du och jag är lejda tillsammans, det är inte ens mänskligt! När du kommer hoppande och skriker "världens bästa syster", vår dancebattle, när vi har tävling i fulast grimasch och du förlorar, när vi tar fula bilder och blir fulare än alla andra existerande varelser, när vi är ironiska om allting, och ja, allting. Du är så OTROLIGT fin Nils Lidman, och livet vore oerhört tråkigt utan dig. Jag är så himla glad att jag har dig, och du är precis som en bästa vän ska vara! Jag älskar dig <3

Robin Carlsson: Du är verkligen fantastisk Robin. Du har alltid funnits där för mig när det har varit jobbigt, du har tröstat mig när jag har varit ledsen, och jag har tröstat dig när du har varit ledsen. Vi har alltid otroligt roligt tillsammans, och det är inte ofta som vi inte skrattar. Alla sköna bilturer när vi skrikit med till musiken, och när vi skulle handla på Ica. Haha, det är bara två av alla fantastiska minnen med dig Robban! Du är så lätt att prata med, och du vet att jag finns här för dig vad som än händer! Jag älskar dig <3

Sofia Nilsson: Sofia, min fina Sofia. Allt började när vi såg film på orkestern och jag frågade om du ville smaka chips av mig. Ica-chips var det, kommer tyvärr inte ihåg vilken smak ;) haha! Efter detta gick vi i musikklass tillsammans under högstadiet, och ja, vad vore högstadietiden utan dig? Alla gånger vi tittat på varandra och börjat sjunga samma låt i rätt tonart, ibland tvåstämmigt också. Helt sjuk, haha! Alla gånger vi sjungit tillsammans överhuvudtaget. Redneck woman, alla simple plan-låtar som finns typ, A Lonely September, och ja, det finns ju miljontals exempel. Inte nog med att du är min absoluta "favorit-sångpartner" så är du också en helt fantastisk vän. Jag blir glad av att ha dig i min närhet, och jag skulle inte byta ut dig mot något i världen. Du är så himla fin, och jag älskar dig <3 (Vi kanske ska ta och sjunga "I know him so well" någon dag, tror inte någon har hört den nämligen? Hahaha;)

Sara Berglund: Sara, min klippa! Jag tror det började i Nordmaling då du och jag fann varandra under orkesterresan. Jag minns att vi var ute och gungade, sen var ytterdörren låst, så vi missade aktiviteterna som alla de andra gjorde inomhus! Och när du gömde din pizza under min pizza, haha! DU är en helt fantastisk människa, och jag skulle nog aldrig få nog av dig. Det finns nog ingen som jag har så roligt med som med dig, och jag trivs så OERHÖRT bra i ditt sällskap. Även fast vi bara tittar på tv, eller vad som helst, så älskar jag att ha dig i min omgivning. Med dig så behöver jag inte skämmas för någonting, och jag kan berätta allt för dig. Du är så himla naturlig, och jag tycker det är så roligt att vi är så lika, men ändå så pass olika. Även fast vi inte umgås så ofta, så är det inte mycket som toppar gångerna jag är med dig. Det är sällan som jag liksom längtar så pass mycket efter att få vara med en kompis. Har vi t ex bestämt att vi ska hitta på något på lördag så längtar jag verkligen sönder. Jag tror det är för att vi inte träffas så ofta, men när vi väl gör det så känns det så himla bra. Att vara med dig får mig att må så himla bra. Du är så bra och jag älskar dig <3

Cornelia Bjerle: Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Du är bara så jäkla bra! Jag tror inte du förstår hur glad jag är att du finns i mitt liv. Även fast du är otroligt klumpig och säger fel saker vid fel tillfälle, så gör det ingenting, för det är du, och det finns verkligen ingen som du <3 Med dig har jag mååååånga minnen, herregud, det börjar ju bli några år nu! Jag vill att du ska veta hur mycket du betyder för mig, för du är verkligen helt fantastisk! Jag älskar dig <3 Glöm förresten inte vantarna nu på vintern, det kan bli kallt om du måste gå hem när tågen och bussarna slutar gå ;)

Sen har vi de här skruttungarna! (Inklusive Sebbe som inte är med på kortet) NI är ju helt sinnessjukt bra! Tillsammans är vi bäst <3 I love you guys!

Dag 06

Min dag
Jag tänkte skriva igår, men jag var så helst sinnessjukt trött så jag orkade inte. Jag ska skriva om gårdagen istället dock, det hände lite mer än idag nämligen.

Det började med att jag och Magda ställde väckarklockan på 5, för vi skulle och lussa hos våran söta mentor Maggis. Så kvart över 6 var vi på plats i hennes vardagsrum och sjöng tre luciasånger. Vi åkte sedan tillbaka med Linn till mig för att göra oss klara inför skolans lucia tåg. Efter 5 stycken var jag både trött och less. Höll dock på att kissa ner mig av skratt på sista föreställningen när Kenneth spelade trumpet, och när tjejerna sjöng Staffansvisan. Otorligt roligt var det.

Drog en pn på en timme ungefär när jag kom hem. Var helt slut när jag skulle på nästa luciatåg, och samlingen var redan klockan 5. I kyrkan var detta. Jag var lucia, otorligt spännande faktiskt och nervöst, men det gick faktiskt bra så! Sen for jag hem och såg lite tv, sen sov jag. Otroligt skönt att sova. Justja, Anders klarade ju körkortsteorin också! Kanonkul :D

Dag 05

Vad är kärlek?
Kärlek kan vara så mycket. Det kan vara det sämsta i hela världen, men också det absolut bästa. Det kan vara kärlek till en vän, kärlek till en pojk- eller flickvän, kärlek till familjen, kärlek till en gitarr, kärlek till en låt. Ja, egentligen kärlek till vad som helst.

Jag har alltid haft ganska svårt med kärlek när det kommer till förhållanden. Det har inte handlat om att jag inte har kunnat bli kär, för det har jag kunnat. Men det har funnits något som har gjort att det inte har fungerat, ungefär som en spärr. Det behöver inte alls ha varit fel på personen och det har egentligen inte funnits något som har varit "fel", men jag får panik, och ja, då är det som kört. Jag vet inte hur jag ska förklara, men det har varit sjukt jobbigt. Som tur var har det börjat släppa, och jag har blivit kär i den finaste pojken som finns, utan att ens ha haft lite panik ♥

För mig har alltid kärleken till mina vänner varit störst. Och min familj förstås. Men mina vänner har alltid haft en otroligt stor och viktig roll i mitt liv. Hade det inte varit för dem, så hade jag inte varit den jag är idag.

There's not a thing that I would change

Du är helt fantastisk! Jag är så glad att jag har dig

Dag 04

Det här åt jag idag:
Frukost: En rostad macka med ost, och ett glas mjölk.
Lunch: Skolans plättar och en skinkmacka
Middag: Morotssoppa med något bröd

Dag 03

Mina föräldrar:
Min mamma heter Carina Norén och är ursprungligen från Älvsbyn, men bor nu i Piteå då. Hon är gift med min pappa Anders Norén, som kommer från Arvidsjaur. Jag är väl egentligen en blandning mellan mamma och pappa. Mamma är ju som framåt och lejd, medan pappa är lite mer blyg fast kan då och då chocka med de sämsta skämten i världen. Så att jag är framåt, lejd, faktiskt (tro det eller ej) blyg ibland och drar de sämsta skämten i världen har sina förklaringar. Haha!

Min mor är musik- och mattelärare på Christinaskolan, och far min jobbar på Sveaskog och är någon typ av inköpschef. Har inte riktigt förstått vad det går ut på. Ja, det var väl typ det! De är himla bra iaf, helt fantastiska <3

Dag 02

Mitt favoritminne:
Hur i hela friden ska jag kunna välja ut ett enda minne som mitt favoritminne? Jag har tusen. Konserter, utlandsresor, bästa stunderna med mina vänner, jamen det finns ju hur många som helst att välja mellan. Men jag tänker berätta om ett favoritminne som bildades igår. Jag gråter inte särskilt ofta av lycka, men det hände faktiskt igår.

Jag fick iaf veta att jag inte skulle få göra något på måndag, för någonting skulle hända. Jag gick runt och pratade om detta jämt och med alla, men de spelade med och verkade lika exalterade som jag. Så, vi slutar och utanför estethuset står Liselott med sin bil. Vi far då och äter (jag, Liselott och Magda) på Thai Garden. Supergott, och på vägen dit tror jag helt seriöst att vi var med i pensionärsjävlar. Tanten med sparken var helt fantastisk.

Efter den supergoda maten så for vi till Nodo för att spendera lite tid. Vi stannade till lite efter halv sju, och jag var helt inställd på att åka hem. Jag föreslog att vi skulle fara hem till mig och se Sunes jul, men Lisse skulle plugga engelska och Magda verkade inte överdrivet taggad på det, så jag fick gilla läget och försökte komma på nåt jag kunde göra hemma. När jag då sätter mig i bilen så får jag en ögonbindel och hörselkåpor med radio i. Hahah, det var definitivt den roligaste bilresan på oerhört länge.

Så jag körs runt och kommer in någonstans. De tar av mig kåporna och jag drar av mig ögonbindeln. Framför mig står människorna som betyder så mycket för mig så jag inte kan förklara och skriker GRATTIS i en kör. Jag befann mig på bowlinghallen och vi bowlade i en timme. Allting var bara så fint, så bra, att ja, jag kunde ju inte göra annat än att fälla några glädjetårar!

Efter detta var det en presentöppning jag aldrig lär glömma. Sedan begav sig en del hem och en annan del till Nodo, där vi hade trevligt som vanligt. Sen for vi ut och sladdade, och det är så hiiiiimla kuuuul! Wiiie! Det var den bästa dagen på så otroligt länge! Tack för att ni finns, ni är dom bästa som finns <3

Dag 01

Om mig:
Det är ju himla lätt att berätta om sig själv... nä. Det börjar ju fantastiskt bra! Jag heter i alla fall Frida Norén, för er som har missat det. Jag bor i Piteå med min familj i ett blått hus. Jag går sista året på Musikestet på Strömbacka i världens finaste klass. Jag fyller år på tisdag, och på måndag händer det något som jag inte får veta vad det är.

Jag är inte rädd för så mycket, men jag är hysteriskt rädd för fiskar. Jag är inte någon djurmänniska överhuvudtaget egentligen. Har lite svårt att förstå mig på djur, har ingen aning om varför. Jag tycker inte om biologi heller. Jag tycker det är tråkigt att lyssna på varför kottar ser ut som de gör, eller vilka lager det finns i jorden. Oerhört ointressant enligt mig. Jag tycker inte heller om när människor försöker vara någon de inte är. Jag är sanslöst dålig på att ha ordning i mitt rum. Jag kan vara den sämsta i världen på att rita. Jag är RIKTIGT dålig på att rita. Jag hatar förändringar, samtidigt som jag är beroende av dem. Det går ju ihop rätt bra...

Jag tycker om att ha koll på läget, även fast det inte händer särskilt ofta. Jag ger ofta upp om det blir alldeles för svårt. Jag gillar dock utmaningar. Jag älskar musik, och musik berör och påverkar mig mycket. Jag tycker om att fara på läger, och jag älskar mina vänner. Jag har svårt för att säga nej, vilket gör att jag oftast har väldigt mycket att göra. När jag väl är ledig får jag lite panik, och tänker att "det måste ju finnas nåt jag kan göra". (Dock inte för tillfället, har kommit in i någon fas då jag bara skiter i allt.. inte bra). Jag älskar tända ljus.

Jag har en sjuk separationsångest. När jag var mindre grät jag när vi böt bil, när vi skulle sälja vår soffa, och varje gång jag for hem från mormor eller farmor&farfar. När jag glömde min favorit-elefant (ett gossedjur vid namn Pelle) i Skåne hos min kusin grät jag i flera dagar. När mamma skulle tvätta Pelle så satt jag först och kollade på tvättmaskinen hur länge som helst, sen satt jag med honom framför en fläkt tills han torkade. Detta resulterar också i att jag sparar på allt onödigt man kan spara på. Gråter oftast när jag ska säga hej då till folk jag inte kommer träffa på länge.

Nu kommer jag inte på nåt mer. Fick ni inte svar på nåt ni ville veta, så kan ni ju kommentera det! Haha.


Det börjar nu

Eftersom många andra håller på med en "varje-dag-lista", så måste jag ju också det! (Faller för grupptrycket)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mitt favoritminne
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Min första kärlek
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

I'll be home for christmas

Idag har jag gymmat med Magda. Det var jobbigt. Sen har jag inte gjort någonting. Fick ett il och spelade lite The Sims, men det blev jag less rätt fort. Nu har jag absolut ingenting att göra. Mamma, pappa och Arvid är i Luleå på tennis. Konstigt! Haha. Jag vill hitta på nåt!!!

You're everything I need

Snart ska jag och Magdalena den fina (klena) på Nodo. Smell you guys later!

I'm gonna hold you closer than before


Feeling good

Idag har varit en sån här dag man aldrig glömmer. Den är definitivt den bästa på otroligt länge ♥

Jag tycker om att stå intill dig

Tjobre! Ska alldeles strax iväg för att sjunga jazz. Inte för att jag är kapabel till detta på något plan, men vi kan ju låtsas som det i alla fall. Efter detta ska jag på Bodyjam med Sara. Otorligt roligt är det! Hoppas jag inte mår lika illa som förra gången..det drar som ner allt. När jag kommer hem måste jag göra matte. Så himla roligt, kan knappt bärga mig....

Det känns verkligen som fredag idag, och det är inte bra. Då vet jag att jag måste ta mig igenom två skoldagar och det orkar jag seriöst inte. Men till helgen väntar bra saker, så jag får tänka på det, så kanske det går lite snabbare :)

RSS 2.0