Flash, Breather and Untitled

Har haft ett väldigt spännande dygn, med ca 4 timmars total sömn. Haha. Jag och Nils började spela kubb, sen anlände Anders, så då lirade vi lite ägg. Efter detta tog vi våra feta bakar mot OK/Ica för att införskaffa orio-kexen, men de fanns inte. Så Ballerina med kladdkakaschmeten i + tom&jerry-kex + mjölk, blev vår lösning. Vi begav oss då mot sandön för att snacka skit och bada. Ganska lång badtur, men mycket trevlig. Förlorade i stockkastning, och blev dränkt, annars gick det kanonbra. Vi satt sedan inne, och dödade tid. Pratade, chillade, skrattade och hela den biten. Käkade lite nattmackor och vi 3-tiden insåg vi att vi skulle se film. Skräckfilm, såklart. Så tre nördar i en 120cm-säng klämde ihop sig för att skåda Rec. Den var ändå inte så farlig som jag tänkte, men ja, den var ju inte jättefräsch.

Vi "somnade" väl någon gång vid halv 6. Vid tio över fem så fångade jag mygg minns jag i alla fall. Haha. Vi vaknade, töntade oss i någon timme, sen käkade vi frukost. Jag krossade dem TOTALT i kubb. Jag fick typ superkrafter från himlen eller nånting. Vi cyklade lite till, och sedan var det hemfärd. Mycket lyckat dygn! Bör göras om! Ikväll - bio med LISSEY! Tack och hej!

As we lie in fields of gold


Say hello



Morningside

Och så blev det en höna av en fjäder...

I still need you

Eeey, bloggen! Midsommarfirandet är över, och det var mycket trevligt. Med god mat, vattenskidor, härligt sällskap (myggen ej inkluderade), båttur och mycket mer. Oscar stod för det norska kareoken. Våra söta konfirmander är nu konfirmerade, och det gick kanonbra! Igår umgicks jag ch Liselott, med snacks och en halvbra film. Dagen till ära så lyssnade jag på musikanterna som spelade så vackert på stan. Efter detta tog jag och Oscar våra feta rövar till Badhusparken för att käka jordgubbar och hänga. Även Robin kom för att göra oss sällskap! Ikväll är det Nodo som gäller, tror jag. Tack och hej!


-

It's a love story, baby just say yes.

I won't complain

HEJ! Igår spenderades den härliga sommardagen med världens bästa Nils. Vi badade (första doppet), lekte baywatch, chillade på Sandön, spelade kubb och hade allmänt trevligt. Kan ju ha varit det bästa sättet att spendera en sommardag på, definitivt. Efter detta tog latheten över och jag beställde mat från Thai, mums. Blev lite rester över, så dagens frukost var youghurt med färska jordgubbar, sen till lunch blev det rester från middagen. Även lite efterrätt - jordgubbar. Åh, jag kommer bli beroende av jordgubbar. Känns inte bra.

Kvällen kommer spenderas i min stuga med sjukt härligt folk. Vi ska mysa på och chilla järnet! Jag kommer tvinga dem att göra en midsommarstång, hur skev den än blir. Jag ska ha en. Hoppas ni får en härlig midsommar! KRAM

Rädda mig nu

Jag skulle kunna springa hela vägen hem till dig, så du kunde hålla om mig. Hålla om mig nu. För jag behöver det. Jag behöver det nu. Jag behöver dig. Jag behöver dig nu.

Do you believe in love at first sight?

Tjena Mittbena. Funderade på den raden när jag solade idag. Har alltid trott att man sa "tjena mitt bena", bara för att det rimmade, och att det inte betydde något. Men idag så insåg Frida 17 år att det man egentligen säger är mittbena. Det var ju en milstolpe i livet alltså.

Har varit på konfaträff mellan halv 11 till 1 ungefär, och det gick strålande. Det kan väl inte gå nåt annat när man har så gulliga konfirmander! Efter detta tog jag mopeden (som låter mer som en symaskin än en moped) hem och solade en stund. Schtekte två grillkorvar och ja. Spelade lite fotboll med mig själv, insåg snabbt att det inte var min grej, och fortsatte därför med att göra ingenting. Nu väntar jag på Liselott och Magdalena. Nodo är ändstationen! Puss och kram


You can see my heart beating

Jag vet att låten är världens kärlekssång som alla lyssnar på. Men jag får verkligen rysningar varje gång!


SNART ÄR DET DAGS

Låten valde vi med omsorg. Vi tänkte att filmen utspelar ju sig i Grekland.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, TAGGAAAAAAAA! :D:D

Byggledaren

Jag kommer hem och möts av en härlig syn. Badrummet är utrivet, och renoveras. Härligt, tänkte jag då. Mindre härligt är det när byggarbetarna börjar klockan 7 på morgonen. Det känns också väldigt kul att min familj lämnar mig ensam med alla dessa byggarbetare under en hel vecka. Vad ska man göra? Ska man typ bjuda dem på lunch och fika, ska man låtsas som att de inte existerar? Vilka problem jag har!

Började även blöda näsblod igår, vilket aldrig någonsin har hänt förut. Vi snackar alltså 17 och ett halvt år. Läskig känsla, men var ganska söt med en tuss i näsan, så det gjorde inte så fasligt mycket. Ha en bra dag!


Here and now

Hej! Hemma från Göteborg. En fantastiskt resa. Oförglömlig. Hemkomsten firades med att kolla på kakel i två timmar. Efter detta tog jag en powernap i 3 timmar, och det kan ju ha varit det skönaste på länge. Sedan avslutades kvällen med måndagslyx med Liselott, jordgubbar och smält choklad. Det kan inte bli bättre. Jag delar med mig av några få bilder. Och det bästa med lägret - efterrätten!


Sometimes I'm gonna have to lose

Atjena! Idag far vi till götet, och jag har så mycket packning så jag vet inte vars jag ska ta vägen. Eller jo, jag vet ju att jag ska till Göteborg, he he. Egentligen har jag inte så mycket kläder med mig, men skor, hårprylar, handdukar, sängkläder och allt sånt nödvändigt skit tar ju enorm plats. Inte okej. Sen är jag gode så grym på att ta med mig onödiga saker. Dock har jag en förmåga att få dessa onödiga saker till nödvändiga saker. Så det är ju bra. Så Piteå, ni får klara er utan mig nu en tid framöver, så hörs vi sen. Ringer när jag kommer hem! Puss.

Hejdå Magdiiiizzz :-)
<3

Loving you is easy


I'm already gone

Tja fulisar. Nu är det inte länge kvar till Göteborg.. Imorgon ska vi ut och paddla och mysa järnet med klassen, jag hoppas det blir bra. Igårkväll var jag med Nils och Adam hela natten lång, så sjukt himla roligt vi hade, helt otroligt. Så sjukt härliga pojkar alltså, underbart! Tog sedan den andra sprutan som gjorde minst lika ont som den första. Det är inte ens kul hur ont det gör.

Sen var jag, Magda, Lisse och Jossan och kollade på balen. Och Sara, min älskade vän, du var så vacker i din blå fina klänning, och allting. Ååååh, du var så fin! Efter detta så föröskte Magda och jag sälja kakor. Det gick inte jättebra. Skottis hängde med också, tung denna gång. Ovanligt tung. Tack för mig.

As the sun goes down

Så, låten vi skrev blev ju en succé. Att en sån fruktansvärt dålig låt kan göra succé är ju tekniskt sett helt omöjligt, men tydligen så. Det var en supertrevlig kväll också, med massa musik och sånt. Mycket roligt!

Idag har jag varit med Magda, sen med Robin och Larsson också. Vi såg film hos Larre (haha), och åt choklad. Filmen var faktiskt rolig, och vi skrattade åt wu-tang-kläder, haha. Det var superkul! Jag och Magda har även kommit fram till en teori, eller egentligen kom väl jag fram till den, men hon ska hjälpa mig att se om den stämmer! Haha. Med detta så checkar jag ut. 00.08, sov gott.

Time to forget

Tjena! Dagens enda planer är väl egentligen att spela på Irjas 40-årsfest. Låten vi skrev igår är ju inget annat än bra, så det blir säkert kanoners! Nu ska jag fara och hjälpa till att bära in grejer till lokalen. Just det, estetfest igrå också. Massa trevligt. Nu ropar far min, CIAO.

It ain't easy to say goodbye

För vad vi håller på med är så löjligt. Jag har dragit mitt strå till stacken, beslutet ligger inte i mina händer längre. Visst att det finns komplikationer, och att några oskrivna lagar behöver brytas, men kanske är det dags att vara modig? Det kan löna sig i slutändan, för det kan trots allt vara värt det. Du vet var du har mig, vågar du hitta mig, eller ska du fortsätta att gömma dig på ditt genomskinliga gömställe? Det är inte upp till mig längre.

You and I collide

Hola! Läget bra? Har varit på stan med Liselott och Magda, där jag blev ett nagellack och ett par örhängen rikare, och några kronor fattigare. Käkade även lunch med Liselott på Nodo. Smaskens. Ja, ikväll ska jag först till Linn och röja järnet. Haha, nä vi ska fixa ihop en låt till imorgon. Sedan ska jag svänga förbi estetfesten, så som det ser ut nu i alla fall. Med detta så tackar jag för mig.

I'll be around


It's over but never forgotten


Du gör det inte lätt för mig

Tjenis bloggen! Det blev en rutt till Stockholm, och det var fruktansvärt roligt. Har skaffat mig erfarenheter som t ex köra moped på 3-filig väg, lärdomen att aldrig låna Maddes moped, vänta med att gasa tills personen framför dig har svängt, och mycket mycket mer. Det var i alla fall riktigt trevligt, med härligt folk. Ha det götttt

RSS 2.0