I am lost

Trodde aldrig jag skulle behöva erkänna att jag faktiskt tycket att Johan Palm är rätt snygg! Det är någonting med honom som charmar mig, jag vet inte vad, men han har nåt alltså. Dock lite random video här då, speciellt den dansande kycklingen WTF?! Sen kommer det massa andra utklädda djur och dansar runt i sina dräkter, nä jag ifnner inte alls logiken i det. Låten är i alla fall lättdiggad, jag gillar den, tror jag! Och nej, han är inte snygg hela tiden, men ibland! xD



Återvändsgränd

Att bli sjuk nu, nä det följde inte mina planer. Jag skulle ju till Umeå imorgon, men vi får väl se, istället måste jag kanske ligga med min feber, halsont och värk i hela kroppen i en säng och ruttna bort. Det låter ju tämligen spännande. Dock fick jag glädjebesked när jag läste bloggar, trio med lax, som alltid har varit startsidan på internet på min dator (dock inte längre när jag inte ens har någon startsida) har kommit med nya låtar. Så jäkla grymt, jag har ju längtat. Nu är det till och med MUSIKVIDEO, så ultimat. Jag ger er klippet här nedanför, lyssna och njut, medan jag jag ska krya på mig! :)



When you go down

Tjena. Nu sitter jag i Cornes stuga och fördriver tid. Hon är nämligen på golfbanan och spelar med sin mammas kusin, eller vad det nu var. Halsen är ej i funktion, och bara därför så kan jag inte ens bada. Har förresten blivit tillfrågad en plats i "popcorn" (sångtävling i Umeå), men vi får se hur det blir med det. För jag far till Götet dagen efter. Aja, vi får väl se vad som händer ikväll. Jag tror Magda och Robin skulle höra av sig så, eftersom Cornelia skulel få gäster. VI hörs och syns! Peace<3

Jag tänkte ladda upp en fin bild, men de hade inga bilder på dumburken, så windows exempelbilder blir utmärkt ;)

Oh you are good

Tjenna. Dagen till ära har spenderats i Luleå med Liselott. Efter en stressig morgon så tog vi oss till bussen, i tid till och med. På stan så shoppade vi litegrann och skrattade. Hittade massa kläder, eller okej, ganska mycket kläder iaf. Efter hemfärden tog jag min kära moped till stugan där jag nu sitter och ruttnar.

Ikväll ska jag över till Cornet och leka med henne ikväll, ojoj. Nämen vi ska väl chillaaa och planera inför helgen ;) mohahaha. Vi hörs, har mobiltelefunken. PEACE!




Jag vågade aldrig hålla din hand

"Jag förstår inte vad ni håller på med, man märker ju att ni tycker om varandra!"

Idag har jag spenderat dagen med Magdalena på stan tills middagstid, då får hon hem och skulle dinnera med sin familj. Själv så stannade jag hemma och spelade piano och åt hallon från gården. Vet ni hur gott det var? Förmodligen inte, men jättegott var det. På stan hittade jag i alla fall ett linne, en kofta, en skjorta och en väst! Jag som skulle shoppa i Luleå imorgon, men det är lugnt, för jag har fått lön så jag är rik!  YAY! Kvällen slutade iaf i pölen med massa trevligt folk.

Imorgon drar jag och Liselott till Luleå, och vi sitter redan och taggar. Tror dock jag dissar Luleå kalaset, kände inte alls taggen för det. Aja, det var allt för mig! Peace out.

Vi är inte sånna som i slutet får varann

Hos dig är jag stark
Hos dig är jag underbar
Hos dig har jag allt
Där vågar jag stanna kvar
Men när du inte ser
När du inte rör mig
Kan du hittat någon annan
Så säg nu hur du ser mig



Hos dig har jag allt

TJA! Uppdateringen har ju varit sämst. Pdol rockade sönder, speciellt i torsdags, fan vad vi röde magdagirl! De andra kvällarna har också varit grym, igår blev tyvärr inte lika bra som förväntat, men det blev ett rätt roligt slut iaf. Traskade hem vid tre-tiden med Laxens och Hunken, varav den sista nämnda lämnar P-town idag.

Chillade på havsbadet idag med Cornelia och våra två kokosnötter till bröder. Sitter i stugan nu och chillar ännu mer framför en film på tv. Imorgon har jag inga planer, vi får väl se vad som händer!

Justja, sjöng på jazzklubben i fredags och dte gick faktiskt riktigt bra! Det svängde skönt, haha. Igår gick det ju faktiskt riktigt bra i talangjakten också, jag vann ju :D:D:D AAAH! 2000 kronor rikare och massa kramar :D haha, nä men dte var riktigt roligt! :D Hihi, nu ska jag se lite film! Peace out.


Du är inte värd den uppmärksamheten

Tjena! Alltså pdol igår var så sjukt jäkla roligt, alltså jag och Magda har inte haft så roligt så länge. Det var bara att släppa lös och ha så fruktansvärt roligt :D Vi taggat för ikväll och ni kan ju alltid svänga förbi på jazzklubben vid 21.25, fast jag vet att alla står och diggar Veronica Magigo då, men aja. Vi såg ju faktiskt henne på trästocks, fast jag msåte säga att Miss Li ar snäppet vassare alltså.

Läget är under kontroll, jag tänker inte bry mig, jag tackar hjärtligt för de fina upplysningarna igår också, det värmde ;)

Peace out.


Oh boy

Tjohoo! Denna tisdag har jag såenderat i Arvidsjaur med släkt och sådant. VI var ute och käkade och hade allmänt trelvigt. På vägen hem stötte jag på en ren, och lyckades ta kort på den och skicka till Apell, det gjorde hans dag tydligen. Haha, ag saknar Tibro-pojkarna. Imorgon ska jag kanske spendera dagen med Anna-Maria beroende på hennes arbetstider, men det ska nog lösa sig.

Jag fick snilleblixt om en galet rolig konversation mellan mig och Linda på bussen i Stockstaden:

Frida: Vetdu, man har ingen känsel i naglarna! :o
Linda: Nää.. och man har inget hår i handflatan!

Peace out!

Rainy tuseday

Hej! Jag har landat nu, hemma i den rätt tråkiga staden. Efter att ha överlevt ett superniize trästocks så är jag ganska tärd. Pdol till helgen, både talangjakten och jazz-scenen. Hur det går återstår att se, hoppas att jag hinner fixa fram lite tagg.

Resan till Öland/Stockholm var välbehövlig. Det var så skönt att lämna allt och komma till städer där ingen har någon susning om vem man är, man får som en ny chans. Man kan lämna alla idiotiska saker som hänt i bagaget, och sedan lämna det bagaget på arlanda. Sen kan det ligga där i "kvarglömda-saker-lådan" och stanna där. Det har varit skitkul, eller alltung är u så mycket roligare i efterhand. Det har varit slöa dagar då vi inte gort ett piss, och andra då vi skrattat så tårarna sprutade. 

Jag måste dock piska de som gick på vårat tält fredagnatt, fyfan alltså xD hahaha. Varenda jävla timme fick vi gå upp och fixa vårat tält, och Linda var inte hättepigg och inte vidare glad heller. Hahahhaa. VI tackar dock killen i det coola håret som gick ich stal en tältpinne, eftersom nån stal våran. Jag vet, det äger att göra igen! Hahaha. Sen så säger ag bara "oh boy, you make me feel like oh boy, you make me feel like no boy, you make me feel like you.." <3





Baby goodbye

Tja! Som planerat så blev det att fara till Gröna Lund idag, dock rätt sent på grund av Lindas för långa sovmorgon. Som vanligt så lyckas vi alltid pricka in den varmaste dagen på tivolit vilket resulterar till grov vätskebrist och fler besökare än vanligt. 

Vi lyckades i alla fall åka Insane, vilket vi är mycket stolta över, trodde aldrig vi skulle ta oss i kragarna och göra det, men ack vad fel jag kan ha ibland. Nu ska vi packa ihop, för imorgon kommer vi hem! YAY! Ni slipper sakna oss mer :) Dock dags för trästocks direkt, men ändå. Peace out!



You don't know what you got till you're missing it a lot

Har just passerat den här tiden då alting är så sjukt roligt, till och med en blank vägg skulle vara underhållande. Jag kan dock inte avgöra om det är positivt eller negativt att denna så kallade övertrötthet är över. 

Grönan var planerat idag, men det var ju pissväder när vi vaknade kring 12-snåret så vi valde att ta det imorgon istället. Vi stannade å andra sidan inne och spenderade förmiddagen vid tv:n och The Hills, det tog seriöst att skriva det där. På listan över saker som är patetiska, så är det ju "The Hills" rätt högt, fast det är lite underhållande måste jag erkänna.

Vi tog oss i kragen och fixade oss på ynka 20 minuter för ännu en bio. Denna gång blev det Ice Age 3, som faktiskt var rätt bra. Var dock för lite 3D saker, men den var ändå rätt underhållande.

Nu ska jag nog tvinga med Linda och se film, mohaha. Vi hörs imorgon, peace out!






Skräckfilm

Du vet den där tjejen som aldrig ser skräckfilm.. JUSTJA det var ju jag! Jag har mot alla odds sett "drag me to hell" på bio idag, fy bubblan alltså. Jag komemr aldrig mer våga öppna min fucking garderobsdörr xD

I apologize

Tja. Jag vet inte vad som har hänt, efter att ha varit utan dator nu i mer än en vecka, så är jag helt besatt. Okej, "besatt" var väl kanske att överdriva, men det är nästan så att jag längtar efter att få kolla bdb eller slänga in nåt inlägg på bloggen. Jag saknar P-town, verkligen, men jag älskar att vara borta också. Stockholm är ju en sak för sig, inte för att jag skulle kunna flytta hit, men som turist är det fasen nice alltså. Öland också, det ägde, så jävla hårt!

Idag har vi väl typ vaknat (fick spendera en timme med mobilspel och rensning av inkorg bara för att Linda skulle vakna någon gång). Det är ju nämligen så att vi bor hos Lindas kusiner här i Stockholm, sjukt trevligt folk, så med tanke på hur Linda blir om man väcker henne på morgonen, så vågade jag inte riskera det, plus att jag inte visste om de andra i huset var vakna, så jag valde den säkra sidan imorse..men tråkigt var det!

Ja, vi for iaf in till stan för att hänga och sedan fara och kolla på Annas lägenhet, men ändrade planer. Vi satt en stund i Björns trädgård och njöt av utsikten av skejtare och solen. Sen blev det middag hemma med Anna, så vi far och ser bio imorgon alla fyra och kollar på hennes lägenhet efter det. 

Igår såg jag och Linda på bio, där vi för övrigt träffade Kim och hans tjej Rebecca, jag tror hon heter det iaf, så det var trevligt med lite norrländska. Sen såg vi "The proposal" som var så jävla bra. Så GRYM film, jag höll ju på att skratta ihjäl mig i den där biostolen. HAHAHAHHAHA, när hon springer där ute med hunden, HAHAHHAHAHA! Ni som ska se den, ja det är så sjukt kul, jag grät typ. Åååh, kul var den.

Nä, nu blev detta ett jättelångt inlägg, och jag som hatar inlägg som är flera mil. Sov gott, puss.







I wish you were here

Hej barn och ungdomar! Just nu sitter jag i Stockstaden och fördriver tid. Vi kom "hem" från Öland ungefär vid tre-tiden och jag och Linda är döda som fiskar. Enda skillnaden är att hon kan sova på dagen, och inte jag. Så medan hon ligger och tar en powernap så spelar jag mobilspel och sitter vid datorn. Jippie! 

Jaha, vad har vi gjort på Öland då? Jo, serru, vi har haft regn varje dag, mer eller mindre i alla fall. En dag så badade vi och jag lyckades skaffa lite rött pigment på kroppen också, mycket stiligt! Sen så har vi väl mest hängt, varit på olika öländska platser som man måste fara till om man är där och sådant. Det var riktigt mysigt, GRYMT fint är det där (höll på skriva "fint land" men insåg sedan att det var en ö). Vi skaffade kompisar också, tro det eller ej! Haha. Fyra trevliga pojkar från Tibro var det denna gång, härligt gäng som drev med varandra och allt möjligt hela tiden. En sprang runt i skogen efter ha besökt psyket, och vi andra satt på kyrkogården! Normala klubben bildade vi alltså där borta :)

JUSTJA! Micheal Jacksson har ju då dött, för er som inte har uppmärksammat detta. Varför bli hyllad när man är död och ratad när man lever? Vad ger det att hylla honom när han är död? Visst, han har ju ett eget kapitel i världens musikhistoria, därför känns det lite tråkigt, men ändå, att folk ska ta självmord för att han dör, nä, där går vi lite över gränsen då va. Ja, nog pratat om han som har varit med i Aftonbladet VARENDA eviga dag i typ två veckor -.-

Nu ska vi stanna i Stockholm tills på torsdag, ska bli kul att shoppa och chilla sönder, fast jag längtar hem, det gör jag verkligen. Jag avslutar nu. Tack och hej, peace out! :)



RSS 2.0