Goodbye my lover

Hej Babes! Nu skriver jag nog för sista gången, innan jag tar mig med flyg mot Turkiet. Under de 4 timmarna ska jag nog hinna sova lite, äta mycket och spy litegrann. Det borde jag nog hinna med! Det där med spy känner jag på mig. Efter en flygresa i 14 timmar med spykänsla HELA vägen så är jag härdad, dock med salmonella, vilket vi inte hoppas på nu. Men vi får väl se hur det går :)

Men ha det nu jättekallt och jättebra :D Vi hörs när jag kommer hem. Puss och kram<3


If you got the money

Jaha, nu sitter jag här, uttråkad till 1000 efter en riktigt rolig kväll. Har sett bio, och ungdomar, se UPP, den är så go alltså. Sen for vi och bowlade, och det går aldrig bra för mig, så det är inte nån idé att klaga. Vi avslutade på Krokodil och "The Bole", som för övrigt var ruskigt bra! Nu ska jag bara uppnå maximal uttråkning, sen kanske jag ska gå och lägga mig. Man får ju sova en timme extra inatt! Men jag lär väl vakna vid 8 som alla andra dagar.. imorgon är det klockan 7... suck.

You've got to show me love
Words are so easy to say, oh, oh, ahh
You've got to show me love

Katten över vägen

När jag cyklade hem från skolan idag korsade en svart katt vägen.. igen. MEN, jag kan inte riktigt avgöra om katten verkligen korsade vägen eller gick längs med den. För kolla nu här:

Ni får föreställa er att jag bor vid det röda krysset.
Sen kommer jag cyklande här ifrån:
och katten kommer gående från detta hållet:
Så katten gick u egentligen längs vägen, för han korsade ju inte vägen jag cyklade på. Så nu sitter ag här, ovetande om jag kommer få otur i 10 år till, eller om jag får glädjas med ENDAST 10 år av olycka.

Love is in the air

Jag vet inte om jag har skrivit att jag brukar titta efter mitt namn på alla "mtv-matching-saker", när man skickar ett sms med sitt eget och sin partners namn. Och idag, gott folk, IDAG kom mitt namn upp, och jag har sett på mtv rätt många gånger alltså. Jag ska tydligen ha en ljus framtid med dig Per, vem du nu är! Men vi blir nog lyckliga ihop du och jag. Du kan ju höra av dig ;) Hahaha!


The Rocker

Hahahahaha, alltså va? xD  Så jäkla skön kille!

See the idiot walk

Hej alla goa och glada läsare, och Magda :D (ta det lugnt tjejen, jag har köpt din födelsedagspresent idag ;)) Vi har i alla fall haft Yoga idag, det var ju.. spännande! Sen så har vi haft några föreläsare hos oss som har pratat om pengar, ja, då vet ni det också. Ska försöka plöja igenom lite matte innan sängen kallar. PLUS att det är grey's ikväll *yaaay* :)

Imorgon ska jag och Magdagirl på Nodo och plugga matte, det blir mysigt :) VI hörs, ha det bra gullebarn, kram<3


-

Jag saknar dig
Jag saknar dig
Jag saknar dig
Jag saknar dig
Jag saknar dig
Jag saknar dig
Jag saknar dig

Ditt fjolliga beteende!

Jag hade tänk blogga om massa saker idag, men inte går det när minnet sviker.

Jag var iaf och tränade på morgonen och hämtade ut mitt id och pass. Vilket för övrigt såg förjävligt ut. annars sp har dagen varit helt upp och ner alltså, ena sekunden skrattade jag ihjäl mig, speciellt på gemu'n (hur fan skriver man det egentligen?), och på lunchen. HAHA!

Jag kom även fram till hur man kan få mig förbannad; om det är 20 minusgrader, snöstorm och jag ska gå till skolan, så skulle nån säga "men Frida, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" med en lagom klitchig ton och smålycklig. Haha, fy i stjärten så irriterande alltså!


Det snööööööööar! :D

Hej alla coola katter.. och Magda ;) Idag har jag spenderat Sara, och det har varit mycket trevligt. VI avslutade med en hel del skratt under våra solouppvisningar. Hahahah, rysligt roligt.

Vi har även pluggat matte, så nu ska jag bara göra sång, och sen måste jag komma ihåg att göra men ensemble-läxa imorgon. Yepp. Sov gott, suckerz<3

DET SNÖADE! JAAAAAAAAAAAAA! Jag skuttade när jag såg det :D:D:D:D YAAAAAY, SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :D

Vill höra samma sång

Hej alla fina människor där ute i världen! Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag haft. Även fast den inte var så fartig som jag önskade, så tror jag ändå det var bra att jag tog det lugnt. Ska ju till Turkiet på söndag, så jag passade på att umgås med mina fina vänner. Dock har jag ju sovit i fem timmar inatt, så jag har ju haft sådär äckligt ont i magen hela dagen, men sånt är livet. Hade ju dock fruktansvärt roligt innan jag skulle gå och lägga mig igåt. Jag gick runt och sa "Gud, får jag ta en tårtbit till? -Ja det får du", och jag skrattade så tårarna sprutade. Fruktansvärt roligt var det, må jag säga. Nog för att allting är roligt i det tillståndet.

Jag har än en gång lärt mig att ag inte ska dricka någon dryck med en gnutta kaffe i efter klockan 8 alltså. Då är ag totalkörd. Nu tittar jag på "Vem kan slå Filip och Fredrik", men måste ta tag i min engelskaläxa sedan alltså. Har ju gjort en himla massa matte och sångläxan har jag gjort. Jag har kvar dansuppgifterna och ännu mer sångläxa. Det får jag göra imorgon. Så.. shall we? yeeees ;)

Jag bjuder från ett citat denna morgon: "Jag skulle kunna se ut som Dolly Parton".

I wanna dance with somebody

Gårdagens afton blev riktigt bra ändå, fast än vi var trötta. Vi spelade Alias, och jag och Magda rockade sönder som vanligt. Fast killarna gjorde det bättre denna gång dock, applåd för det. Sen åkte vi till Ica och handlade, dunkade, för att sedan se Idol och en film. Mysig kväll, yiesbox.
Idag, ja vad händer idag?  Jävlat åssit. Vi får väl se, ska iaf ta mig en promenad! Ha det! Peace

Nice to meet you anyway

Hahhlå. Jag ska snart ta mig i kragen och göra min svenskauppgift, men jag orkar verkligen inte. Jag är jätte jätte jättetrött, har ont i min mage (orkar inte gå och laga mat). huvudvärken blir bara värre och värre PLUS att ag har två jävla gummiband i käften. TJO vad kul! Tänkte passa på att klaga nu, var ett tag sen faktiskt. Eller okej, jag klagar alltid på mitt individuella val, för jag är så jävla kass alltså, men ja. Nu ska jag sluta klaga :)

Jag är på ett rätt neutralt humör annars. Är inte jätteglad, men inte heller ledsen eller arg så.. let's go natural! Ha en fin kväll barn och ungdomar! Adjökens <3


I can't trust you anymore

Heiiiii. Ja i helgen så har det ju hänt en del ändå. Det var estetfest i fredag, trevligt till 1000. Igår var jag och Magda och kollade på handboll, vilket också var skittrevligt. Igårkväll kom Johan och Fredrik på besök, vilket också var skittrevligt. Vi spelade plocke pin, såg fotboll, spelade piano och biljard, ja det var minsann trevligt :):)

Idag, ja då ska jag läsa en bok *sad face*, var ju inte alls sugen på det inte. Men vi får väl se, ha det! Peace :)


Yours to hold

Tjosan! Jaha, vad gör man när man kommer hem från skolan? Precis, jävlat åssit. Funderade på att fara till Nodo en sväng, men eftersom jag inte har några vänner, så ork jag it ;) Istället har jag sett tv, sålt lite kakor och suttit här. Hade en tanke på att fara och träna, men den släppte allt för fort. Kändes kallare än svinkallt att cykla dit, och sen cykla hem, med min djuriska träningsvärk i rumpan. Vet ni hur ont det gör att cykla då?! Jätteont!

Jag bjuder på en bild och säger TRETTIOFYRA :D .. Jag skiter i bilden, för jag hittar ingen, men jag hänvisar er till bilden i föregående inlägg inte med ögongodis där nä! ;) PEACE

Don't stop me now


Cheek to cheek

HAHAHHA, nä, jag finner inga ord, det är så underhållande! HAHA! Puss :)

På tal om nåt annat så har jag och Magda sålt kakor idag, och det gick ju rätt smort! Säg till om du vill köpa, I know you want it!

Sail away with me, honey

Tjosan i trosan! Har sovmorgon till 11 som alla andra tisdagar, och precis som alla andra tisdagar så vaknar jag typ klockan 8 när jag väl har chansen att sova till TIO! Men, då får jag å andra sidan tid att skriva här, som jag inte gör så ofta :D Ja, och jag har väl inte överdrivet mycket att säga, men jag är glad! Vet inte varför, men det är ju bra att vara glad. Ännu gladare blir jag av att tänka på att det bara är TRETTIOSEX dagar kvar. *Segerdans* Nu ska jag..spela piano. Ching chong cykelstång!

Sometimes I wonder

Det är intressant att se hur saker och ting spårar ut ibland. Visst, ibland kanske jag blir lite onödigt irriterad över saker, som egentligen inte är något, men ibland så kan jag ändå tycka att jag har rätt att vara lite irriterad. För det handlar ju om att lita personer, och ibland så spricker förtroenden, jag är väl bara inte van vid det. Inte från personer som stod/står mig nära (vet inte riktigt vars jag ska placera saker och ting nuförtiden).

Sen tycker jag det är intressant att folk förväntar sig att man ska bry sig jättemycket om dem som ens vågar vara den de har blivit mot mig. Inte nu helt allmänt, men definitivt inom vissa områden. Det känns bara så konstigt att jag ska vara ett stöd inom det området, att jag ska liksom släppa allt annat och bry mig, när personen i fråga egentligen inte ens vågar träffa mig då, för det tycker personen är pinsamt och genant. Hur förväntar sig folk att man ska agera då?

Det är bara så synd att jag kommer få så mycket skit, över någonting som jag inte gjort fel. Det är bara så synd att de som inte vet nånting om det kommer få helt fel uppfattningar. Men vad kan man göra? Nä, åssit.

I'm ready for love

Tjena! Det blev en lugn fredag idag. Förmodligen lugnet innan stormen. Imorgon händer ju allting alltså. Först ska man i en halvtimme på "musikaldag", för att sedan klockan tio fara och öva inför sjungandet med klassen i kyrkan klockan 11. Efter detta ska jag på "musikaldagen" igen, och jag vill inte ens sjunga, verkligen inte alls. Efter det så är väl klockan tre kanske, och då ska jag på återträff med några konfirmander i nån timme. Sen så blir det partey på kvällen. TJOHO!

Jag gick och åt med mamma och pappa på 1906, vilket var rätt gott. Förväntade mig mer än vad de hade ändå, men jag blev mätt så. Sen så såg vi "Flickan som lekte med elden", som jag tyckte var en sjukt bra film, speciellt för att vara en svensk film. Nu ska jag lyssna igenom sångläxor och sova bort min trötthet och huvudvärk. PEACE


RSS 2.0