Nolle-P

Ja, vad ska man säga. Imorgon är det sista dagen på fantstiskt roliga och utmattande 10 dagar. Jag har lärt känna massa nya härliga människor, jag har gjort konstiga uppdrag, klätt ut mig, suttit på föreläsningar, sovit på föreläsningar (jag vet, jag är en sann rebell), skrattat och varit väldigt trött. Men helt otroligt kul har det varit, och imorgon ska vi toppa allt med ett brak-party. Det kommer bli dödligt kul. 

Knockad, tiltad och nollad!


Tisdag 21/8- 2012

Ja, kära församling, det är sant. Imorgon ska Frida Norén inte bara börja plugga på universitet, hon ska också veta vad hon ska ha på sig den första skoldagen. Vilket intryck vill man ge? Ska jag vara den söta lilla pluttesnuttiga tjejen, den supersnygga tjejen (bara det blir en onödigt svår utmaning iofs..), ska jag ta på mig något estetiskt så jag verkar (är) cool, eller vad? 

Skulle Anders fått mina frågor så skulle svaren bli såhär:
F: Ååh, jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon?
A: Kläder!
F:Ja, men vilka kläder, vad ska man ge för intryck första skoldagen?
A: Var bara dig själv!
 

Svar på tal: Ja, kläder hade jag, tro det eller ej, tänkt att ha på mig, men VILKA kläder. Och allt som hänger i min garderob måste ju uppenbarligen vara "mig själv" eftersom det är jag som har köpt dem. Jag får helt enkelt använda dagen till att fundera vad det blir.
 
Slutsats:
1. Jag har något att göra idag
2. Fråga ALDRIG Anders om klädråd
 

19/8-2012

Igårkväll mina vänner, var världens tråkigaste kväll. Vid 7-tiden for jag ut och sprang. (Det skriver jag mest för att alla andra får dåligt samvete över att de inte sprang.) EN LÖRDAGKVÄLL?! Efter detta gjorde jag tappra försök till att ringa vänner, men misslyckades. Det hela slutade med att jag somnade tidigt på soffan och vaknade kvart i fyra, för att sova i sängen. Himla kul kväll. Rekommenderar den till alla.

Kändisfeber

Idag gick jag in i en butik och han bakom kassan pekar på mig och säger: "MEN DET ÄR JU DU! SÅNGERSKAN!"


Är väl ingen Lady Gaga, men snart, snart hörrni, så kommer jag också vara med i "hänt extra" för att jag är sjukt känd. När jag och Anders badar på Hammenviken kommer en paparazzi smygfota, och jag kommer bli rankad som "blekaste kändisen i hela världen". It feels good. Och om jag blir känd, så kan jag bli bästis med Ernst och mysa barfota i hans inredda sommarhus. Och tänk vad många VIP-biljetter jag skulle kunna skaffa till mig och mina vänner till stora kändisgalor. Alla vinner på att jag blir känd.
 

If you're here with me

När min sämre hälft är och fjällvandrar på Kebnekaise, så gör jag det bästa av situationen och bjuder hem 2 puddingar som jag har spenderat många härliga år med. Det blir lite middag, snask och himla massa mys och kul.


RSS 2.0