Friends never say goodbye.

Åksjuk som jag är, så sitter jag och lyssnar på "Don't look back in anger - Oasis" som för tillfället är den enda låten jag kan lyssna på utan att bli arg. Jag är trött, jag mår jätteilla, det går inte så bra med att få upp min gamla soffa för trappen, och det är stökigt i mitt rum. Sen är jag väldigt sparsam av mig, och ska nu rensa ut mitt rum, vilket resulterar till att jag sparar på det mesta, men jag har ingen plats att ha sakerna på.

Jag har varit på Ikea idag (därav min åksjuka) och införskaffat mig en soffa <3 och massa annat smått och gott. Bland annat en mycket fin tavla, och ramar till våra gruppkort, som inom kort ska upp på min vägg. Dock blev det inget garderobsystem eftersom mitt tak är så jävla lågt. Helt seriöst, jag får rabies på mitt rum och dess former, fuck you rummet, fuck you.

Imorrn ska Bjerles komma på middag, och jag ska se bio med Cornelia. Missar även halloweenfesten, men jag är van att missa roliga saker. Dessutom får jag göra andra roliga grejer. Påtal om ingenting, så åkte vi nästan förbi platsen där Caroline blev upphittad, och det var småläskigt. Fyfasen så hemskt. Påtal om ingenting igen så saknar jag Nils, vi borde så hitta på något någon dag! Vad hände med potatisMOSES och MARIAjuana? ♥

Anton - Jag &Nils
 

You know!

Cornelia har nu anlänt i Piteå, och därför kommer jag väl inte vara överdrivet aktiv. Jag kan meddela at vi träffade en rolig prick vid namn Anton, you know ;) Hahaha. Superkul snubbe! Idag bär det av till Ikea, och jag kanske får mig en ny soffa (A) puss ♥

Don't look back in anger.

Helt ärligt talat så känns det förjväligt att du lämnar oss Larsson. Alla vill att du ska stanna här och bara komma med ditt glada leende och din fina röda bil. Du borde stanna så man kan ha jordens vattenkrig med dig på havsbadet och jaga mopeder mitt i natten. Seriöst grabben.. det är tungt att du flyttar :(

Idag har det iaf varit Larssons avskedsdag, vilket var fäldigt förväntansfull. Jag och Linda vaknade före tuppen (dock inte Linda eftersom hon inte vaknar av "pling plong pling, godmorning"). Vi for och lämnade bilder till Nasko, som han senare fixade på fotoaffär, sen bakade vi tårta och åt frukost. Vi drog till Barnens Hus för att köpa en röd leksaksbil och ge bensinpengar till pojkvaskern, och sen sov vi ett litet tag. Sen bar dte iväg till Piteå Havsbad. Vi käkar lite tårta på en jätteful träscen, och alla fick jätteont i rumpan. Tårtan var fett god iaf :D Vi fortsatte på havsbadet där vi lekte omkring med flytgrejer, stukade tår, badade i bubbelpoolen, "flygande leksaker", en jäkla massa vattenkrig och lite sår på skulderbladen. Det var iaf värt det helt klart, alltså LARSSOOON!

Tillslut hamnade vi hos Patrik och gav han sista presenten, som var en jättefin tröja som vi gjort alldeles själva. Så sammanlagt fick han tårta, bensinpengar, jättefina kort och en supertröja. Det var värt de där tårarna som föll från kinden, fan vad jag hatar när folk bara lämnar en sådär. Lycka till i Jönköping iaf, även fast du kanske inte läser detta. Du är great <3

Till nån helt annan: Jag vet att du fixar dte grabben, det finns mycket motgångar, men snart kommer den ljusa tiden. Jag lovar :)

     

There's many things i wish i didn't do.

Tjena. Igår så slutade det hela på Café 23 med filmmys. Jag hade dock sett filmen förut, men jag fick skratta lite iaf.

Idag så har jag ju då verkligen inte gjort någonting. Jag blev dock väldigt förvånad över hur mörkt det är ute redan klockan 4, och hur kallt det är när man måste ta fram duntäcket. Nog för att jag faktiskt ser fram emot vintern och allt vad den bringar. Jag längtar till julen, då allting är såhär överdrivet mysigt, och förmodligen så har jag fått klart i mitt rum då. Jag fick värsta taggen idag till att göra nånting åt det, men jag kan ju inte det utan min soffa. Förhoppningsvis så kommer den snart, annars får jag ju panik.

Jag fick även klasskortet idag, och de enskilda. Helt ärligt så ser jag förjävlig ut på det enskilda, men klasskortet i övrogt vart så great så det spelar ingen roll om man vart bra eller dålig. ÅH så underbar klass vi har pojkar och flickor <3

[Min skanner var ur funktion]
 

I adore you.

Helt ärligt talat så var jag för trött för att skriva någonting igår. Jag och Linda kom hem från Rasse typ vid 12, och vi hann väl göra dte mesta utöver det vanliga. Vi spelade ett skitläskigt spel, när en sjuk tjej kom upp, och döda människor flög ut genom fönster, och mitt i alltihop så kommer Pontus och skärmmer mig. Jag hoppas till och gråter nästan va rädsla, medans alla andra i rummet asgarvade åt mig -.- Och ni ska vara mina polers va? Sen så resulterade Lindas hunger till att vi gräddade våfflor. Vi gick för att fråga grannarna om smör (som förövrigt tyckte vi var dumma i skallen som skulle göra våfflor halv 12 på natten) och sedan letade vi sylt i frysen. Det blev iaf mycket gott och det var en trevlig kväll.

Dagen till ära har ägnats åt att gå på stan med Linda och surpla Chai-latte. Under vistelsen i centrum diskuterade vi hur tråkigt det kommer bli när Larsson flyttar, han är ju som värsta storebrorsan ju. Seriöst, vi kommer storgrina! Vi ska iaf säga adjö till honom på tisdag och ha roligt med the holy gang. Sedan var jag hos min morbror och käkade, såg tv och byggde med kapla.stavar. Ikväll skulle vi gangsters härja nånstans. Säkert hos Rasse och spela helvetesspelet! Haha. Vi hörs!

"Min mamma tycker du är bra på att vara ute och gå"

 

Dare you to move.

Det var ju bara så meningen att hela dagen skulle gå åt skogen. Hata är ett starkt ord, men tro mig, jag hatade denna morgon. Vore det inte för att samhällsen gick oförväntat bra, så hade dagen varit värst.

Efter lite fotbollsspel med mina kusiner, så drog jag mig till OK i Öjebyn, där jag mötte Magda, Robin och Oscar. Vi drog till Robin för att titta på Idol (Johan) och efter ett tag kom André och Larsson. Dessa två söta pojkar hade hyrt en helt random-film, som var parodi på alla typer av kändisar typ. Det var nåt om Sparta iaf, fast jag fattade inte så mycket. Trevlig kväll vart det där iaf, trots att Magda och Robin halvsov i soffan. Efter en väldigt lång biltur till Piteås alla olika ställen så landade jag hemma. Egentligen så skriker min säng efter mig, men jag tänkte att jag skulle skriva ner historien innan jag går och lägger mig. Såå.. here you are. Godnatt ♥

 

All I need is you.

Jag blev så fruktansvärt arg idag, när jag var så klantig och oordentlig.

Jag for med Linda på bio och såg High School Musical 3, och jag måste genant säga att den var riktigt bra. Det var nästan så man satt och halvgungade och diggade i biostolen. Kissnödig som jag var, så åkte jag med brumbrum-bilen hem för att gå på toa och göra svenska. Egentligen borde jag göra samhälls, men jag får läsa det innan jag somnar. Vilket jag kommer göra efter första sdan, eftersom samhälls är så tråkigt. Jag längtar inte till imorgon, fredagar är seriöst plågsamma - Lååååååång NK-lektion, och jag kan ju inte dirket påstå att jag är intresserad av naturen och dess skogstyper. Sen har vi idrott, som är kul faktiskt, men jag ska på nåt möte, så jag missar typ halva. Efter detta har vi svenska och samhälls kvar tror jag, men inte nog med det, vi ska ha kör på vår mentorstimme. Come, break me down, bury me, bury me.



"Han var nåt speciellt va?"

Ja, detta har faktiskt varit en ganska rolig dag. Trots en sjukt tråkig engelskalektion, med ord som jag inte förstod, så överlvde jag dagen. Jag blev dock lite småbesviken på Magda när hon vägrade att följa mig till Waynes, men jag antar att det var bäst så, för annars hade jag bara fått mer ont i magen. Efter lite telefonsamtal på ensemblen (vi spelade Ring Ring) så hade mina stämband dött lite mer än vanligt, men man ska inte klaga, snart ska jag få åka till barnen i Afrika och inse hur bra jag har det, trots att mina stämband mår dåligt.

Efter en ganska normal och jobbig skoldag så väntade stan med Magda och hennes make. Det hela slutade med att Robin införskaffade sig TVÅ  mössor till priset av typ en tredjedels mössa på Stale, så han gjorde nog ett bra köp. Sedan begav vi oss till Max för att äta onyttigt, sen for jag och Linda hem till mig. På vägen hem så var jag ovanligt ostabil på cykeln. Jag hade en tant bakom mig som måste ha vinglat omkring (vi höll nästan på att köra in i en bil), och tillslut hände olyckan. Linda satt ju då på pakethållaren och jag klev av cykeln när vi skulle bege oss över den stora, mäktiga Sundsgatan. Linda sitter då kvar på pakethållaren och har typ "fastnat", när hon tiullslut hoppar av och ramlar mitt på jävla vägen. Två kissnödiga brudar var då nära på att bli blöta i byxan av skratt, och sedan köpte vi B&J för att trösta Lindas sår på benet.

Kören med Emma var som vanligt alltid lika roligt. Kladdkakan var dock äckligt mättande, och det är nästan så att jag mår lite småilla. Jag som borde sluta äta sötsaker med tanke på att vi ska och bada snart, och på min allmänna hälsa. Även fast jag inte köpte godis på skolan idag, så kommer jag aldrig kunna hålla ett avtal. Jag kommer aldrig klara mig utan socker ♥

Pretend to be nice.

Höhöhö, vilken händelserik dag. Eller om jag ska vara helt ärlig så var den ju inte så jätterolig. Jag var i skolan och hade fruktansvärt tråkiga lektioner (bortsett fårn draman), det var verkligen så man ville somna. Draman var dock (som vanligt) sjukt roligt, och jag kommer aldrig sluta älska min klass och dramalektionerna. Efter skolan väntade kör, som inte heller kändes speciellt jättekul, men vafasen, vad gör mani nte för sin stämma! Haha. Efter kören så övade jag och Jonas på "Nygammal vals" som ska spelas upp den 26 november på Acusticum. Där kommer även jag, Sofia och Linnea sjunga trio, och vi ska sjjunga kör. Kom och titta förtusans!

Vad händer nu då?!

Where will I be?

Jies, musikaldag idag då. Jag måste faktiskt säga att det gick rätt hyffsat bra. Hanna var ju extremt duktig, och hon var asbra på att lära ut olika knep och sånt. Trots detta så har jag faktiskt huvudvärk och ont i halsen. Jag borde SÅ gå och ta en Ipren och sen gå och sova, men nej, nu ska jag ta mig i kragen och skriva blogg.

Jag trodde iaf att den här dagen skulle sluta som ett rent helvete. Jag var seriöst bara sur, förbannad och allting sög ju verkligen. Orsaken till detta ledde sedan till något gott, och gjorde därför min dag så mycket bättre. Sen så gör konfirmanderna mig så glad, för de är så härliga hela högen ju. Seriöst, ni är superfräna! Nu blev ju detta ett superlångt inlägg också.. NAT! Trevlig kväll hurrni :)


Happy birthday.

Haha, nog hände det allt nåt igårkväll måste jag ju säga. Vi drog iaf till Rasses 18-års fest, och grattade honom med ett par gula cheap-monday. Efter att ha stigit in i rummet med världens smile, så lyckades ju självklart någon spilla ner dem. Haha. Jaa, som sagt så var det mkt trevligt till en början, och sen så barkade lite småhårt där i mitten nånstans, men det löste ju sig iaf rätt bra måste jag säga. Trots lite halvpissigt samvete över hur jag skulle agerat, så tänker jag defenitivt inte ta diskussionen, jag lägger det i era händer people. Trevligt var det iaf, och GRATTIS :D

Jag och Linda somnade kring halv 5, och redan klockan halv 10 så var det bara att stiga upp för konfirmationssamling. I kyrkan så hände väl det gamla vanliga, sen fick vi gå runt i stationer med konfirmanderna. Under denna tid fick jag och Adam öva på vår utstrålning och inlevelse, och det gick väl.. som det gick. Haha. Nu ska jag typ göra chokladbollsdeg och sova, eller nånting sånt iaf. Ha det gött :)

Lost along the way.

Gårdagen slutade egentligen inte med nåt överdrivet fartfyllt. Jag och Linda hamnade på Nodo med sällskap av Okke, Larsson och Andre. Efter detta gick jag och Linda förbi krokodil, för att kolla om det fanns nåt liv i holken, och det fanns det. Vi träffade Lisa, Margot och Sara S, men de två sistanämnda for dessvärre hem nästan direkt. När konserten slutat gick jag, Linda och Lisa för att möta upp pojkarna igen, och det gjorde vi rätt snabbt. Sen gick vi tillbaka och parkerade oss utanför krokodil, där Fredrik, Andy och Pontus också befann sig. Där stod vi och dikuterade om allt mellan himmel och jord. Vi hann prata om evighetsmaskiner, Andys brillianta idé om återanvändbara tamponger var ett hett samtalsämne, vi pratade om estet, Star Wars och nån snubbe som jag inte riktigt kommer ihåg vad han hette. Han skrev iaf låtar som Fredrik och Andy rekomenderade oss till att sjunga istället för "Hej jag heter Marcus".

Idag får vi väl se vad som händer. Jag somnade på dåligt humör och jag var arg på mig själv, och humöret har dessvärre inte försvunnit under natten. Fast jag är lite gladare nu.. tror jag. Vi får väl se vad som händer såkanske jag skriver sen. Tjarå!

Love is real.

Musikalen "Hair" var väldigt speciell. Jag fattade dessvärre inte handlingen, men de flesta var helt otroliga sångare/sångerskor. Jag är fortfarande lite småtjurig över att jag inte kunde följa till Luleå med tha gaaang, men jag får överleva iaf. Iställer måste jag hitta på något väldigt roligt att göra, det enda som saknas är lite fantasi och ett härligt umgänge. Jag vill göra något revolutionerande, utan att vara allt för kriminell.

Jag fick världens konstigaste känsla när jag slog på tv:n. Jag fick som musikabstinens och var tvungen springa ner till mitt rum för att slå på musik. Jag greps lite av panik när jag inte hade någon aning om vad jag ville lyssna på, så jag fick bläddra igenom en hög med musik för att hitta nåt som passade mitt humör. Annars så har dagen varit helt okej!

Int är ju hajn bra inte.. NAAT!


She was so scared.

Now there is so much i never got to say.


Would you mind?

Igår var det tänkt att jag skulle skriva ett hyffsat långt inlägg, för jag hade rätt mycket att berätta. Men självklart så är det nå jävla error på sidan, så det sket ju sig totalt. Jag får helt enkelt försöka återberätta det jag hade tänkt skriva.

Igår var jag ju då som sagt på ABBA-konsert som niorna anordnade, och jag måste säga att det var riktigt bra. Speciellt om man jämför med våran höstkonsert! Hahaha, pinsamt -.- Jag fick iaf prata med massa folk som jag inte träffat på en evighet, och samtidigt som detta så störmmade det fina melodier i mina öron. Nu menar jag inte att ABBA är nåt jag väljer att lyssna på, men det var som helt okej ändå. Efter konserten gick jag och Linda till det gammla sommarplacet - bowlen. Där träffade vi Rasse, Nasko, Oscar, Andre och sen kom även Pontus, Martin och Daniel.. tror jag! Det var iaf riktgit trevligt, och jag var sjukt kissnödig. Sen blev det is i gropen, och folk slirade omkring som tokar. Efter lite dåligt samvete för mitt plugg inför provet så somnade jag sedan, efter att ha skrivit lite i mitt och Lindas fula, rosa block.

Idag har varit en riktgit dålig dag. Hela ES1B har typ varit alldeles nedstämda, och jag med dem. Även fast svenskaprovet gick rätt hyffsat bra, så var det ändå nånting som inte stämde. Tack och lov att orkestern räddade dagen, och "Markus-sången". Jag älskar ES1B när vi har sådär sjukt kul, med dålig humor och typ dansar till de mest töntigaste sångerna som existerar. Nu ska jag njuta över att jag inte har något plugg :) Puss ♥

  

I don't know anything at all.

Color me blue I'm lost in you
Don't know why I'm still waiting
Many moons have come & gone
Don't know why I'm still searching

Now you're a song I love to sing.
Never thought it feels so free.
But I don't know what's meant to be,
& that isn't okay with me.

Helt utan rubrik.

Ja, då sitter jag  här med svenskaböckerna i min famn, och ganska lättat hjärta efter dagens uppspelning. Det gick ändå rätt bra måste jag säga, iaf om man jämför med på konfalägret. Tillbaka till svenskan. Jag trodde mig förstå det mesta, och jag kan nog t.o.m påstå att jag kunde det, men icke sa nicke. Jag fattar ju typ ingenting, och informationen kommer in genom det ena örat och försvinner ut genom det andra. Alltså ingenting vill fastna, det är helt sjukt! Imorrn blir det till att fara och titta på niornas ABBA-konsert. Det ska minsann bli spännande. Annars så har dagen ägnats åt grubblingar och funderingar.. fan vad jobbig du är! Jag gav mig påtal om ingenting falska förhoppningar idag. Jag trodde jag tittade i inkorgen på min mail.. men det var skickade. Rackarns!

Du är en saga för god för att vara sann.

Om du lämnade mig nu <3

Alltså lindispindispäronfisis, du måste orka, du måste kämpa. Jag vet att du fixar det tjejen. Du är min andra hjärnhalva, och utan dig skulle jag inte fungera. Du fixar det tjejen, jag finns här för dig <3


One step closer.

Guuuuud så lång tråkig dag detta har varit. Redan vid engelskan trodde jag att klockan var typ 3, men den visade sig vara typ 11?!?!? Trots allt detta så överlevde jag dagen, och sånglektionen (trots mitt jävulsk kassa självförtroende). Tacka gubben där uppe för att jag fick sluta nån gång överhuvudtaget. Sen bar det av med världens fart hemmåt på min fula/sneda/rassliga cykel, som förövrigt låter illa när man trampar, för att käka mat.. god mat t o m. Sen bar det av till styrelsemötet.

Gott vare med fruktsallad. Jag fick äga ut Adam i biljard litegrann, och sen förlorade jag matchen mot Nicklas.. rackarns. Jag skyller iaf på att jag var dyngless på biljard och att jag egentligen är väldigt dålig. Nu sitter jag iaf här, i mitt nymålade rum, med hårtoppar som luktar Lacoste, oro för franskan som jag inte pluggat på och en djurisk trötthet. Jag och Linnéa planerade fina planer på KU, men vi får väl se hur det går med det, jag kanske trots allt ska läsa igenom ändå.. Kanske tom läsa igenom noga, om jag nu inte somnar. TACKA FÖR ATT VI HAR DRAMA IMORRN, seriöst, det gör typ hela veckan bra igen. Vad vore ES1B utan drama? -Förvirrade.

Jag vet inte vad jag ska tro längre, du ger mig bara en fet jävla hög med falska förhoppningar.

Tillägnat nån helt annan: Han har ett eget liv.. herregud -.-

  

How many lives are living strange?

Jag vaknade mitt i den eviga målar-röran. Det såg verkligen ut som ett bombnedslag, men jag rymde min säng där i mitten någonstans iaf. Jag ska sälja min lejda sängstömme, så precis när jag vaknade kändes det som om jag sov över hos någon. Jag är iaf inte speciellt van att sova på golvet hemma, så jag antar att det är därför det var en läskig känsla. När jag vaknade såg min bror på Nickelodeon, eller något dylikt, och sen kommer världens kaxigaste kommentar, och jag diggar den så stenhårt "Jamen perfekt, är det nåt mer du vill skylla på mig också då eller? Medeltiden? Istiden? PUBERTETEN?!" Hahahahaha. Skitkul! Efter detta så målade jag lkart i mitt rum, slog mig ner vid datorn (lyssnade på johan palm) och pluggade sedan svenska. Jag är så OTROLIGT less med allt som har med gudar och greker att göra, så jag skulle kunna spotta på dem. Jag skulle t o m kanske kunna skylla puberteten på dem. HAHAHA! Sen for jag och Lisse och biffa på step in, vilket kommer leda till en djurisk träningsvärk imorgon. Förhoppningsvis så går den över.. nån gång iaf. Ha det fint ♥

Så random!

Haha, vilken kväll, HELT random! Det slutade med att vi satt och ritade grafitti hos Rasse (jag & Linda), sen blev rasse kidnappad, och kvar var jag, Linda, Oscar, Larsson och Nasko, så vi flydde till staden. Där träffade vi Andre, som var mycket stabil.. not. Coolt (Y) Jag må ju säga att Rasmus är SJUK på att rita, och jag och Lina har gode så sjukt mycket att jobba på, om vi ska kunna bli så duktiga. Men min leverfläck på "R" var ju inte så dum, eller vad säger ni? ;) Hahahahaha. Randomkväll, jajjemän!

Nu äre helg.

Jag får ofta frågan om jag och Linda fortfarande är kompisar, med tanke på att vi inte umgås så mycket nuförtiden. För er som undrar så kan jag berätta att allting är som förut, bara att jag inte har så mycket tid att spendera med vänner, men tid kan inte förstöra en vänskap. Så allt är som vanligt, och jag tyck om hon lika mkt ändå :)

Påtal om nåt het annat, så suger den här dagen så hårt. Jag är sjukt ful i håret (mer än vanligt alltså), och jag är småsjuk, och matteprovet gick åt skogen. Men jag vill ändå hitta på nåt ikväll. Jag vill vara en galen ungdom som hittar på något hiskeligt roligt med sina galna vänner. Jag vill vara med glatt folk, som gör mig glad, för jag är så jävla sur och allmänt jättetråkig just nu, muntra upp mig! Hitta på nåt, jag vill inte tråka här hela dagen.

How I go.

Jag måste erkänna att min blogg är den fjolligaste på länge. För er som inte vet det, så äger jag inte ett enda rosa klädesplagg, och det inträffar väldigt sällan att Frida Norén har på sog något med en rosa nyans. Idag skedde förändringen, genom att jag tog på mig en rosa hårklämma. Även min blogg har fått sig en rosa rubrik, med en ännu fjolligare header. Jag har brist på fantasi, så jag vet inte alls vad jag ska göra med min blogg, typ slänga den i papperskorgen och sedan ångra mig. Bokrescensionen blev rätt bra iaf.

Adjöss ♥

Love is gone.

Dagen har vekrligen ägnats åt att skämma ut mig själv så grovt mycket. Jag sitter och pratar om att en kille är snygg, när en av hans bästa kompisar sitter bredvid och kollar lite märkligt på mig, sen så springer jag dit igen, och då känner han ju den andra killen också. När jag skulle cykla hem idag, så skulle jag fixa nå grejs med foten i en nedförsbacke, vilket resluterar i att jag nästan ramlar, eftersom jag kör in på gruset som är på sidan av vägen. Inte bara detta, det kom förbi två TREOR som såg på min fina sväng i gruset också, jag märkte allt hur de småskrattade åt mig. SJUKT pinsamt. Jag svängde iaf förbi på Ica för att införskaffa mig en geisha till dagens pluggande, och tro det eller ej, men det fungerade riktigt bra. Jag är nästan lite smånöjd med min bokrescension. Jag har inte så mycket mer att skriva här faktiskt. Eller jo.. två månader.

Konfaläger för hela slanten.

Ja, då var man hemma, alldeles utmattad efter ett fartfyllt konfaläger med massa ungdomar. Det hela sparkade igång med att vi hälsade på typ alla, vilket många ansåg ganska konstigt, för de fattade nog inte att vi var ledare först. Iaf så insåg jag att jag typ visste vilka 3 stycken var, vilket är ganska få om det är typ 70 konfirmander. Jag lärde känna massor med nytt folk och om jag inte misstar mig så lärde jag nog mig alla namn. Enligt mina beräkningar så lärde jag mig det sista imorse, men som sagt, jag har säkert glömt någon. Det avslutades iaf med en gudstjänst, som för det ena var väldigt kall och jag var faktiskt onormalt nervös, vilket ledde till en mindre bra insats måste jag säga. Förhoppningsvis så dödar de mig inte iaf xD haha. Jag orkar inte berätta så mycket mer, men det har varit en rolig helg iaf ♥

Dåtida Skeååwne.

Jag satte och läste gamla inlägg från Skåne, och jag hade faktiskt lovat att jag skulle ladda upp lite bilder.. så here you are:
1. Pontus och tandemcykeln :D
2. Robin, Arvid och Måns - Midsommarafton.
3.Robin tar kort.. på sina byxor? xD
4. Barnen eker med tågbanan, och Oscar ser måttligt förtvivlad ut! - Midsommarafton
5. Kossoornaaaa.
6. Robin leker ledare över flocken.
7 & 8. Kossoornaaaa.
8. Robin, Felix, Arvid och fotografen Cornelia - Båstad
9. I hissen påväg till LISEBERG :D Denna bild lades endast upp för att fille var så söt på den!
10. LISEBERG!
11. Jo, jag vet att jag var den som var mest taggad och hoppade och tjöt av skrik xD
12. Egopix?

    
        

Vad skulle vi annars göra?

Torsdagar är förmodligen den roligaste och bästa skoldagen, vi har helt enkelt de roligaste lektionerna då.. nästan iaf. Dagen avslutades iaf på Big Boy med Adam, Lisa och Linnea, och jag må säga att det var riktigt trevligt. Jag blir så glad av att vara med människorna i min klass, för nästan alla är lika underbara. Vi är helt klart en supermegaskitcool klass, trots att vi inte kom in på fordons. Jag hoppas vi överlever den sorgen.

Idag har jag svikit mig själv på det sättet att jag faktiskt sitter och diggar en Håkan Hellström låt. Jag har alltså i hela mitt liv tyckt att Håkan är en av de sämsta artisterna i denna hitsoria (fråga Linda hur fint jag sjunger när det sprutar Håkan i henne lurar). Men jag måste säga att "Kom igen Lena" är en ganska härlig låt, och jag blir glad av den. Jag tänker iaf på Kristoffer när han står och dansar sådär gulligt. Påtal om honom, så tänker jag på honom när jag ser Johan i Idol, jag vet inte varför, men de har som samma charm.. and i like it! Haha. Har inte så mycket mer att säga ♥ 


Torsdag.

You touched my heart, you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your hand
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you
I've seen you cry, I've seen you smile
I've watched you sleeping for a while
I'd spend a lifetime with you
I know your fears and you know mine
We've had our doubts but now we're fine
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you

When I'm gone.

Ibland måste man förlora någon, för att inse vad man hade.


RSS 2.0