För att du är den du är.

Jag är arg, men Linda får mig att skratta. Jag är ju en person som blir less på andra människor, men Linda står jag ut med i vått och tort, för även om man behöver en stund för sig själv, så kan vi vara med varandra, även fast vi bara är tysta. Det är så bra med oss gullevän <3

Inget mer plugg i veckan, så otroligt skönt, jag blir så lycklig. Jag vill vara blond igen, eller så vill jag få det brunare. AAH?!

Måste även nämna Anders extremt fina uppträdande idag, jag har nog aldrig skådat något så vackert ;)

Livet är fullt av tvivel.

Jag tycker det är så roligt att skåda oss från ett annat perspektiv. Man ser hur du ibland ryggar tillbaka och önskade att jag kunde försvinna ur din värld, eller i alla fall för stunden. Ibland kan det dock vara du som är den galet uppmärksamhemstkrävande och gör allting för att synas framför mina ögon. Det är så roligt att se, att vi ändå finns där för varandra, på ett vänskapligt sätt, men ändå ett konstigt, abstrakt och känsligt sätt. Vissa dagar tycker mitt huvud att det bästa som finns är att vila ögonen på ditt söta ansikte, men ibland vill jag bara försvinna och hoppas att alla dina lektioner ligger på min rast. Det kommer alltid vata konstigt, och det kommer alltid vara en konstig känsla som inte går att förklara, men det är ju så att - om man bara lämnar något halvhjärtat är det svårt att komma över det.
Egentligen är han ju vilken kille som helst, men jag antar att alla har något speciellt.


Glöm inte vad vänner egentligen är till för.

Efter en dag med jättetråkiga lektioner, är toppen på kakan när man måste gå hem. De 3 kilometrarna kändes ovanligt långa, och jag frös otroligt mycket om öronen. Nu är jag i alla fall hemma, har fått i mig lite korv och makkisar i magen och ska bege mig in i matematikens underbara värld..?

Om en timma väntar ledarutbildning. See yaaa!


När du inte var där.

Ja, helgen blev ju mer ovanlig än väntad. Jag blev väckt halv tio av min mor, men hade dock svåra problem att ta mig ur dvalan. Vi skulle tydligen åka buss till Skellefteå, så då gjorde jag det. Packade ner lite kläder, inklusive bikini, eftersom det skulle finnas pool på hotellet. Så på bussresan satt jag och skrattade med mig själv. Människorna runt omkring mig måste ju ha tyckt jag var helt sjuk i huvudet, men jag hann uppleva så många minnen på bussen. Bland annat när jag, Liselott och Carro uppträdde med "Vem é det du vill ha" på backeksolan, och hur gräsliga peruker vi hade. Jag hann även spela igenom "A lonley September" x antal gånger, och jag såg som hela uppträdandet framför mig, helt makalöst.

När vi väl var framme så var jag trött och lite småsur måste jag erkänna, så det kändes skönt att få gå på stan själv ett tag. Familjen käkade på nåt ställe, och det var ju gott, sen fortsatte jag min tur i staden. Jag hittade en kofta, en tröja, strumpbyxor och en klänning som skrek efter mig. Den var inte ens på rea, men den bara hängde där helt oskyldigt och passade perfekt. Kan inte påstå att dte var nåt fynd direkt, jag blev lite tveksam tack vare prislappen, men det var det värt. För det är så få gånger som man bara vill ha ett plagg, eller jag har ju min molntröja och min grå klänning, men då tänkte jag att jag faktiskt kunde unna mig den, eftersom jag visste att jag skulle ha stor användning för den. Nu vet ni det.

Imorgon väntar två timmar franska på morgonen, och jag kan knappt bärga mig. Så otrligt roligt en måndagmorgon och speciellt tisdageftermiddagarna. Helt underbar lektion, och jag lär mig så mycket, för jag tycker det är så roligt. Att läsa alla ord som man inte kan uttala och orden som stavas med 56 bokstäver uttalas som 3. Det är roligt hur man lyckas få "flaggstångsknoppspolerare" till "bil". Märkligt språk, undra vem som kom på det.

JUSTJA! Jag köpte twilight-boken i lördags också, och jag har tro det elelr ej redan läst ut den. Skitbra bok måste jag säga, synd att man hade sett filmen innan.Men gripande bok, och man kan som inte lägga den ifrån sig, eller dte blir som om man pausar i en film hela tiden, man vill bara göra alla andra saker jättefort, för att sedan springa tillbaka till tv:n och trycka på play.

Långt inlägg, förlåt. Sov gott !

People get ready.

Det kunde definitivt ha varit en roligare kväll, men med tanke med förutsättningarna så gjorde vi väl ändå något hyffsat utav det. Jag skrattade i alla fall väldigt mycket, även fast energin tog slut alldeles för tidigt. Men det får en att inse hur kul vi hade i somras med hela gänget. Det finns så himla många speciella sommarminnen med dessa pojkar och flickor alltså. Guld värt! Vi hoppas på en ännu bättre sommar -09, om det nu är möjligt.

Skolan idag sög rätt hårt. Vi hade egentligen ingen överdrivet rolig lektion och jag och Magda arbetade nästan hela tiden (tro det eller ej). Morgondagen ser dock inte så överdrivet planerad ut, kanske ska ta och sova. Det brukar dock barka när jag säger att jag ska ta en riktigt lång sovmorgon, eller man vaknar väl kring halv 9. Lyckat! Sov gott, fred ut!


Dude, I love you!

Linda, även fast vi inte träffas jämt, så känns det att du är borta. Det saknas nånting! Kom nu hem från ditt snowboardläger och umgås med mig istället!

Åh, det är så ljuvligt skönt att sätta sig vid datorn utan att få dåligt samvete över arbeten som man borde göra istället. Men nu har jag inga läxor, jag har inga arbeten. Det är så ljuvligt, tänk om man fick ha det såhär hela tiden. Så nu sitter jag här, precis hemkommen från dagens spelning, inga läxor och ser tv. Egentligen så är det ju inte så roligt, men det är ändå njutbart.

Det har hänt två roliga saker i veckan, eller okej ganska många roliga saker, men det är iaf Anders som har kommit med dessa genidrag (kanske inte låter kul, men det var kul):

Genidrag 1:
Pratat om presenter Anders hade köpt.
Frida till Sofia: Men hur kom du på det?
Anders (lite skrytsamt): Jaa, det var såhär att jag låg i min säng och funderade...
(Det var inte dig vi pratade med)

Genidrag 2:
Vi ska skriva in mollskalor på tavlan.
Anders: Vadå, mina noter är väl ändå inte så fula?
Jocke: Neej, de skulle ju kunna funka i de synskadades riksförbund.
[Asgarv]
Någon annan skriver på tavlan.
Anders försöker ge tillbaka: Men ååh, vad fin den där var då? Den skulle kanske passa in på de riksskadades synförbund!

Jaa, livet är inte alltid enkelt. Fred ut!


Does your mother know?

Gårkvällen var riktigt trevligt, trots att vi bara blev 4 tärda brudar på 16 bast så måste jag faktiskt säga att jag hade roligt. Maten var ju också god, trots att jag inte fick mig någon kladdkaka. Samtidigt var det bra, för det hade slutat med att jag somnat i smeten vid 1-tiden, det gillar vi inte. Jag kanske ska baka en nu innan jag går och lägger mig.. nä.

Imorgon ska jag till tandläkaren, och idag har jag gjort ett pissarbete, alltså det var så dötråkigt så jag ville kasta datorn ut genom fönstret..åtminstonde word-dokumentet och pappret. MEN DET ÄR ÖVER NU! Tjoho, jag klarade till och med att svara på alla frågor, fast det kanske inte blev så bra, så är jag ändå så glad över att jag faktiskt har gjort den. Kan ju passa på att lämna in min bokrecension som skulle varit inne första december också. Dock så har jag inte kunnat skriva ut den, och hon har inte fått den på sin mail, så jag hade skrivit den, och det kan jag bevisa också!

Adjöss ♥

If I could I would do all of this again
Travel back in time with you to where this all began
We could hide inside ourselves and leave the world behind
And make believe there's something left to find


You are beautiful.

I know you well, I know your smell
I've been addicted to you
I've seen you cry, I've seen you smile
I've watched you sleeping for a while
I'd spend a lifetime with you
I know your fears and you know mine
We've had our doubts but now we're fine
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you

You'll be in my heart, no matter what they say.

Äntligen, äntligen helg. Det var egentligen planerat att jag skulle till Umeå, men min ork för det försvann med tiden. Så ikväll så måste det ske nåt roligt, för jag vill inte sitta här hemma och se film eller göra mitt engelskaarbete. Jag borde dock hyra filmen, men jag får ta och göra det sneare. Ofta man ens kommer ihåg vad en snubbe sa i en film som vi såg innan jullovet? eh, nä. Jag kom ju knappt ihåg det efter filmen.

Nu ska jag ha en trevlig kväll :D

Du förlorade din plats i djungeln!

Helgen har faktiskt varit rätt roande. Det började redan i torsdags, när vårt lekande i tennishallen började. Philiph har lärt mig hur man löser en rubiks kub (fast jag kan inte riktigt än), jah och anton skämtade lös under hans pappas match i fredags, jag och robin har spelat gitarr, cornelia och jag har snackat skit, jag har förlorat i pingis (gjorde dock ett ess!), ätit micromat och haft riktigt roligt. Så sjukt roliga snubbar det finns här i världen alltså.


Let the best man win.

Det har faktiskt varit en väldig händelserik helg. I torsdags så busade jag, Linda och Cornelia. Sedan videobloggade vi litegrann, och spelade gitarr. Vi gjorde även väldigt fina låtar, eller hur Magda och Ludde? ;) haha. Så det var faktiskt en riktigt rolig dag, trots att jag är trött och sur hela tiden.

Fredagen så lekte jag och Cornelia med våra bröder en stund. Vi spelade typ buzz och standard-games. Efter halv sju så anlände Fredrik och Johan med familj till vårt hus. Vi käkade mat (som smakade för mycket peppar) och spelade spel. Vi började med en omgång lagspel i buzz, och jag och Johan blev lite halft krossade. Vi skyller på att vi hade en tennisnörd och ett fotbollsproffs som motståndare, och det var nästan en bra ursäkt också. Efter detta spelade vi Alias, och det var så roligt, här kommer två av Fredriks genidrag:
Genidrag 1:
Arvid: Vad måsta man göra när man är fet? *stryker sig på magen*
Fredrik:...prutta?
Genidrag 2:
Arvid: Men en annan typ av järn!
Fredrik: TRÄ!
Hahahahhahaha, vi höll på att skratta ihjäl oss.

Vi spelade lite mer spel, och föräldrarna utmanade oss i "Melodifestivalen", men där vann vi också.,

Lördag var det igår, och så spelade jag och Corny tennis, och jag var inte alls bra. Men nån rak backhand fick jag in, men min forehand flyger bara, så där har jag nåt att jobba på. Sen for vi på stugan och spelade spel typ.

Idag är det söndag och jag och Linda ska till Luleå och umgås med Ludde och Cigge, fast det är inte för ens vid 4-5, så jag tänkte skriva klart min svenska (men jag har inget word, så vi får se hur det blir med det), så jag kanske går ner på stan en sväng.

Skola på torsdag, känner ni taggen? -.-

RSS 2.0