Play that funky music

Ojojoj, igår hade jag bara 4 läsare. Det är nog bottenrekord tror jag. Inte bra.

Imorgon har vi konsert med Py Bäckman, på fredag spelar vi i Gallerian, och på tisdag har vi vårt sista musikcafé. Så om ni undrar varför min frånvaro lyser, så är det för att vi har kalasmycket att repa på.

Drama drama drama

Vaknade sju utan anledning. Har drömt en dröm som lätt skulle klassas som bra deckare. Sjukt spännande! Haha.

Annars då? Jo, det är bra. Lite väl mycket drama hela jävla tiden. Nog för att jag kanske är lite av en drama-queen, men nu börjar det bli lite mycket kanske. Det är väl kanske inte så konstigt när 11 personer bor tillsammans, är med varandra 18 timmar av 24, och är i princip isolerade från resten av världens befolkning.

Idag blir det hemfärd, och det är dags att städa rummet här innan jag far. Om min lilla spillevink till pojkvän bara ville vakna!

Vintersaga


November 2010

"Jag tycker om dig, jag tycker verkligen om dig. Dina ögon, låt mig bara få drunkna i dem. När jag ser hur du ler med dina ögon, gör du så mot alla andra? Åååh, vad jag tycker om dig. Jag tycker om allt med dig. Jag tycker om när du säger tröga saker, kollar på mig, och skrattar. Jag tycker om när du ler. Jag tycker om när du sitter och spelar gitarr. Jag tycker om när vi tittar på varandra och sjunger ”it’s amazing how you can speak right to my heart”. Jag tycker om när du ser sådär trött ut som du gör på morgonen ibland. Jag tycker om hur du luktar, det är så du, och jag tycker om det så mycket. Alla fina stunder, alla två gånger du faktiskt suttit och spelat gitarr bara för mig, då världen för några minuter stod helt stilla. Hur du tittar mig i ögonen, och ler det där sneda leendet. Jag tycker om dig helt enkelt, jag tycker verkligen om dig. Jag önskar att du kände likadant, och att jag kunde sluta sakna dig."


2012-03-11 - I Love You.


Heaven's on fire - Allsköns Orkester


RSS 2.0