Baby, what happened?

Idag var en konstig dag.

Showing me the way

Jag får rysningar som ett offer, och vill gråta som ett litet barn. Jag saknar musikalen SÅ fruktansvärt mycket. Det var fina tider det.

You took my hand

Somnade tjugo över nio, men jag är ändå trött idag. Hur går det ens till? Inte rättvist. I alla fall så gick skoldagen bra. Sedan for jag till musikskolan för att skriva teoriprov. Det gick sådär. Eller ja, jag vet inte än. När det känns som om det gick bra, brukar det ju inte ha gått överdrivet bra. Vi får se helt enkelt. Sen for jag hem, för farmor och farfar var på middagsbesök. Roligt att träffa dem, det var längesen :-) Kom förövrigt med en klassisk Frida-är-dum-i-hela-huvet-kommentar idag. De börjar komma allt mer ofta nu... inte bra!

I am here to stay

Igår var en sjukt rolig kväll, med världens finaste människor! Jag, Magda och Liselott har helt klart varit den sunkigasre trion i Piteå stad idag. Tackar gud för drive-in på max. Haha! Imorgon är det skola, och det blir en tidig kväll för Frida Norén ikväll. Blev inte överdrivet mycket sömn inatt, så har en del att ta igen! Var på palt-middag hos Nilssons också. Fick lära mig en hel del om x-box och ett spel om de gamla grekerna. Tänk vad små-kusiner kan dela med sig av sin kunskap! Haha. See yaaa later suckers ;)
ily ♥

I want to break free

Hej crazy-kids! Jag sov 13 timmar inatt. Det är seriöst rekord. Jag hade världens konstigaste drömmar om spöken som blev mina bästa vänner. Haha. Helt sjukt. Det var i alla fall grymt skönt att sova. Sen for jag iväg och tjänade lite pengar genom att sjunga på bröllop. De var så söta :)

Jag är hemma hos Katrin och Samuel nu (Liselott) och ska titta på simpsons. Nä, men vi gör inte så mycket. Taggar till ikväll typ. Då bär det iväg på födelsemiddag och massa andra trevligheter! Jo, justja, jag klippte mig igår också! Aja, ha en bra kväll, för det ska jag ha ;)

Hittade bilder från webcamen från Grekland när vi kommit upp från stranden! Enjoy ;)


Jag, utan effekt





vi, utan effekt

Du är den som får mig le

Vill också kunna skriva att jag har röstat idag, men inte det. Så går det när man är född i december.. Idag har ag inte gjort någonting. Gick på stan en stund med bror min, annars så har jag legat i sängen, kollat lite scrubs, och ja, det var väl typ det. Känns kul att jag tar vara på dagarna i alla fall. Haha.

Har även övningskört idag. Motorstopp 6 gånger i samma korsning, och vid den korsningen stod en kille och tvättade bilen. Ni kan ju tänka er hur pinsamt det var! Dock berodde det inte på att jag är sämst på att köra bil, utan att jag startade på trean istället för ettan. Det var ju mer klumpigt än okunnigt. Så ser jag på det i alla fall. Nu ska jag vara duktig tjej och renskriva engelskan, göra gemu-grejer och läsa historian. See yaaaa


Just two people, falling in love

Tjena! Igår var vi (jag, Liselott, Larsson och Nasko) och tittade på en dansföreställning. Human timing, tror jag den hette. Den var helt okej! Gillade dubstep-delen! Haha. Efter detta for vi och handlade för varm choklad. Mums, vad gott det var! Varm choklad med chamallows, chokladsås och grädde. Kittlade sköööönt i kistan! Vi såg även "letters to juliet" som var en mysig kärlekskomedi! Sevärd! Dock slår den inte I rymden finns inga känslor. Den filmen är så sjukt bra.

Idag har jag legat i min säng och kollat på Scrubs, spelat piano och käkat. Min mor undrade om jag skulle med och springa på grisan. Tackade nej. Jag orkar inte ta tag i det nu. Vi ska ju ändå börja träna i Oktober, så då kan jag ju bygga upp mig så jag får mer att förbränna... eller nåt. Ikväll för vi väl se vad som hénder. SEE YA!

I won't forget

Igår hade jag en halvtimme att spendera på Christinaskolan. Det slutade med en nostalgisk rundvandring. Jag hittade en toalett som jag aldrig någonsin sett, och då gick jag där från fyran till nian. Det kändes awesome. Det var fina tider det. Speciellt musikklass. Det är sånt där fint som man aldrig glömmer.


Use somebody

Nu har vi (läs jag och Magda) äntligen skrivit klart vår projektplan. Det kommer kanske bli ganska bra ändå. Vi kom på en redovisningsform, och det känns grymt bra ändå. Även fast Nils, Anders och Jeff har en tendens till att mobba oss för det, så ska jag visa båda mina långfingrar mot dem när jag kommit i mål. Just det. Fuck you :-)

Jag har nog inte så mycket mer på hjärtat just nu, så ni kan få en bild från Kalastalang i Luleå. Tror att tjejen som har tagit bilden hete Josefine. SEE YAA


You got your reasons

Tjatja bloggen! Vad héndér?

Igår chockade jag världen genom att städa mitt rum. Jag hade nästan glömt bort att jag hade trägolv. Men nu vet jag det, och det känns sjukt bra. Idag köpte jag även min efterlängtade mjukglass med daim-strössel. Kittlade skönt i kistan. Har varit duktig tjej och faktiskt skrivit på mitt arbete till PedLed idag. Känns också sjukt bra. Jag har fått Scrubs-avsnitt (läs säsong 1-3) av Robban också. Känns också sjukt bra. Har jag nåt att fördriva min tid med. Eller, jag har egentligen inte så mycket tid att fördriva, men den lilla tiden jag har.

Nu ska jag avrunda. JUSTJA, läskigt shit igårkväll: kunde inte sova för en dörr knarrade, sen lät det som om någon viskade "Tom" typ 7 gånger. Jag dog lite av rädsla, sen återuppstod jag. Efter det höll jag för öronen, och somnade. SMELL YA LATER!


Words I couldn't say

Vi var så olika, men ändå så lika.

Tidsfördriv

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Nein
2. Har du sett din bästa vän gråta? tyvärr, ja!
4. Vad åt du senast? En nektarin :)
5. Har du fått någon komplimang idag? Nils sa att jag var ful, och Anders sa att han ville att jag skulle försvinna från jordens yta :)
6. Har du varit med i en rättegång? Nepp
7. Är du polare med grannarna? Nja, det skulle jag väl inte riktigt påstå!
8. Vilka språk pratar din mamma? svénska
9.
Vilka länder har du bott i? Svérige
10. Senaste piercingen? då it ji har nån
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Hem från Luleå tror jag.
12. Gay? Nein
13. Har du däckat/spytt för att du druckit? nejnej, är en duktig tjej! :)
14. Har du äggat någon? haha, w00t? nä
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper? Jo, den där kvällen i Juni... nä
16. Suger det här? det äger
17. Har du varit på stranden? förmodligen
18. Har du haft en stalker? jag måste seriöst ha en nu!! Han är ÖVERALLT!
19. Minns du dina/din musiklärares namn? självklart :)
20. Hur bra är din syn? Har glasögon när jag ska läsa typ.
21. Har du varit på ett party? nej, bara på kalas! :)
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Jag är rädd för spigg, resten får ni lista ut själva :)
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? Är han inte LITE för ung för dig?
24. Har du varit utomlands? Oui
25. Har du sett din bästa vän naken?
Hahah, njaa!
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? ingen aning
2
7. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? De skulle nog bli mest förvånade! haha
28. Var är dina syskon just nu? Min bror är på rockgrupp!
29. Vad var den senaste drömmen som du minns? Åh, orkar inte berätta. Den var wierd iaf! Hade sett Fight Club, så inte konstigt att mina drömmar blev psyk!
31. Vilken tid gick du upp imorse? 07.10 var det planerat iaf...
32. Vad ska du göra i helgen? Jag har ingen aning! Öppen för förslag ;) hahah
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Haha, bra idee`"
34. När var du riktigt sjuk senast? öhm.. halsflussen för några veckor sen!
35. Vem är den senaste kändisen du tog på? Ingen aning
36. Vad finns i din bakficka? solglasögonen! hahahah
37. Har du färglinser? nein
38. Vad gjorde du klockan 2 inatt? jag var inte vaken iaf
39. Vad är det första du gör på morgonen? checkar uret
40. Vad ska du göra efter det här? ta en joggingrunda tror jag! Åt ju pizza idag!!!!

You're strong enough

Tänker på dig!

Sweet dream

Hej töntar! Hur är läget?
Jag och bilen börjar bli ett bra team nu.
Jag och Toyotan.
Idag har vi showat i Luleå, faktiskt riktigt roligt.
Framför allt varmt.
Hade en lång kvällspromenad/nodo-kväll med Adam i måndags.
Det var sjukt trevligt!
Berättade jag om Oreo-kvällen, förresten? Om inte, så var det trevligt!
Sjukt trevligt.
Ikväll ska jag och Liselott på Nodo.
Det kommer bli sjukt trevligt.
Peace.

RSS 2.0