Almost lover

Hej och hallå! Igår blev det bara ändrade planer hela dagen. Det slutade i alla fall med att jag och Corne käkade med släkten på stugan och begav oss senare till Roknäs för att umgås med Nils, Sofia, Adam och Anders. Vi badade, spelade kubb och hade det trevligt!

PDOL idag.. är det bara jag som är så sjukt otaggad? Känns som om hela Piteå längtar tills de sprängs. Varför gör inte jag det? Det löser nog sig!

<3

You're beautiful

But it's time to face the truth,
I will never be with you.

Trästockfestivalen 2010


Hey soul sister

Vi tackar Skellefteå för trästock! Bilder kommer när Cornelia kommer hit. Tills dess: simma lugnt!

Planeringsdags

Inför trästocks:

Magda, Jag och Liselott: Jaha, men vem tar plattången? Bra. Kan du ta vågtången, eller skulle du ta volumemastern? Jag kan ta en kam. Fast mitt hårspray är dåligt, så det är nog bättre om du tar det! Jag har dock en spegel hemma, ful, men den funkar! Vad bra, för jag har bara en liten spegel. Fast ta med den, för det kan bli jobbigt när vi är 4 på en spegel. Du får dock INTE glömma hårspray, mitt hår kommer falla då. Men vem behöver tvätta håret på lördagen?....
Cornelia: ...ehm.. ska vi ha mat med oss eller?

It doesn't matter anymore

Hej godingar! Har spelat musik på stan idag. Trevligt var det. Har sedan spenderat kvällen med Sara, Jenny, Nils och Adam. Vi började på Hammenviken med ett kvällsdopp, för att sedan fara hem till mig och se film. The Open Road blev det, och den var helt okej! Mysig komedi helt enkelt. Med det checkar vi ut. Sov gott! ♥

I just love your excuses

Det blev som sagt chill'n'grill (höhö) hos Robin igår. Solen kikade fram, och det blev kanonväder. Superbra kväll alltså! :-) Idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska iväg och sjunga på dop vid 3-tiden. Vi får hoppas att det går bra. Känns inte så, men vi får se. Vad jag ska hå på mig har jag dock inte listat ut än. Hur finklädd ska man vara på dop? Det får lösa sig. Lite bilder från igår i alla fall:


Vi kan få rummet att stå still

En till arbetsvecka avklarad. Bara en kvar, sen är det frihet. Trästocks, PDOL, GREKLAND!!!! Åh, det är helt sjukt vad jag längtar! Har väl inte hänt något speciellt. Igår var familjerna Bjerle och Norén på Hällskär och mös, lite bilder ska ni allt få. Ikväll väntar chill och grill med alla. Det kändes som ett tag sen, så det ska bli trevligt! Synd att vädret är så tråkigt. Nu vet ni att jag lever! Puss och kram.


Bildbomb


Compliments

Vi drog en Nodo.
Jag chockade kroppen och drog en löprunda.
Känner mig extremt duktig.
Hade tydligen publik också, haha.
Normal. Som vanligt:

El Bastardooooo!

Tjena mittbena! Cornelia slaggade här, och det blev inte så mycket till sömn. Är nådigt trött, inte okej. Ska i alla fall umgås med tjejorna ikväll. Det blir trevligt! Idag spelade vi på ålderdomshem, och det var faktiskt riktigt roligt. Det roligaste under mina 3 år med det sommarjobbet i alla fall. Sen fick vi världens kanske godaste våfflor med helt awesome tillbehör, typ grädde, jordgubbar, hallonsylt och sånt gott. Supergott! Igår for jag, Corny och Nils till Hammenviken för att bada! Mycket trevligt. Corne har alla bilder därifrån, så jag får bjuda på en bild fårn idag på mig iförd Filips keps och Filip med sjukt fula solglasögon.


Are you going my way?

Hej knubbisar! Igår befann vi oss hos Viktor, där vi grillade och chillade. Riktigt trevligt var det!

Idag tog Frida Norén en välförtjänt sovmorgon, skönt var det. Hann sätta mig i solen i 5 minuter innan pappa inflikar att jag måste klippa gräsmattan. Antingen beror det på att han inte orkar, men jag vill tro att det beror på att gräsmattan alltid blir så perfekt när jag klipper den. Idag glömde jag dock ett ställe med flit, för jag orkade inte klippa där. Jag dödar även humlor när jag klipper gräset (förlåt alla djurälskare) och börjar få känslan av att Humle och hans arme kommer attackera mig snart, med en hel fet flock. Detta återstår dock att se. Vill någon hjälpa mig i striden, kan ni kommentera det. Tack på förhand /Frida Norén


Nu kan du få mig om du vill

Hej!
Har arbetat i en vecka nu, och har två kvar.
Det känns helt okej ändå, även fast.. ja. Haha.
Vi hade tur med vädret i fredags, första spelningen och spöregn.
Stan vill inte ha oss där. Tråkigt.
Sov över i Cornelias frigga, sjukt trevligt.
Våfflor till frukost! Det ni!
Nodo och Södra Hamn igår. Kul, men segt.
Ångrar att vi inte sjöng för paret som var på date.
"Can you feel the love tonight" hade passat utmärkt.
Cornelia kunde ha dansat till.
De hade säkert gillat det.
Hejdå.

Intill dig

Har jobbat idag. Satsade på en ful-dag idag. Bättre att arbetskamraterna får se en sunkig så man kan chocka med lite smink någon dag, än tvärt om. Arbetskamrater, vad vuxet det lät! Vi är 8 tonåringar som spelar lite. Det låter hyffsat bra ändå, också. Det är roligt! Tråkigt att jobba när det är så fint väder, men det går bra. Vi är en härlig skara så! Ikväll ska jag se Karlbergsteatern, det blir trevligt :-) Nu kom Corny! Kram :-)

Hej hej sommar

Tja. Skåne var riktigt mysigt, och cykelturen var galet härlig. Skönt att få komma bort lite också. Vad har jag gjort idag? Umgåtts med Cornelia som ÄNTLIGEN har kommit hit för att stanna!!!!! Vi såg eclipse, andra gången för mig, och den var lika bra. Det är verkligen en bra film, även om man gillar twilight eller inte. För någon twilight-nörd är jag inte. Jag tycker bara att Jacob Black är lite onödigt perfekt ibland. Han har som allt. Personligheten, lite kaxig, humor, omtänksam och oerhört mysig. Sen kan vi ju diskutera hans kropp någon annan gång, haha.

Imorgon börjar vi jobba. Det känns varken tråkigt eller roligt. Hejdå :-)


P.S

JUSTJA! Jag glömde berätta! Jag håller på att få en visdomstand!!!!!!!!!!!!!! Hur många vuxenpoäng ger inte det?! Klirrrr i vuxenkassan ;-)

Hjärnan ser vad hjärtat vill

Mitt mål är att somna halv två - om en kvart. Hur det går återstår att se. Ska hinna renbädda och somna. Jag och Magda drog en nodo, där vi blev bjudna på espresso av italienare. Det var inte gott, haha. Jag hade druckit en latte innan det också, så koffeinhalten i min kropp är skyhög. Frida + koffein = fail.

Jag tänkte iaf skriva en rad eller två nu, eftersom jag åker till Skåne imorgon för att spendera tid med min familj. Enligt mammas förslag så ska vi cykla på en ö kallad Ven, sen skulle vi gå någon mordvandring i Ystad där Wallander spelas in. Det skulle dock vara stängt på helgerna trodde hon, tack och lov. Man skulle tydligen lösa en mordgåta under vandringen då. Spännande ;-) hahah! Nä, men det ska bli kul att hälsa på släkten och så! Jag kommer i alla fall hem på söndag. Börjar ju jobba på måndag! Men ha det bra i Piteå, puss och kram.

Skåne 2008!

Hot hot hot

Tjena i blåbärsskogen! Eclipse igår. Alltså, åååh. Var ju i extas efter filmen alltså. Jag blir alltid det när jag har sett twilight. Hur overkligt det än är så fångar det en på en mystiskt sätt. Helt klart sevärd film, jag tykte den var sjukt bra! Idag är det värdelöst väder, och jag hoppas på regn så jag får använda mina nya stövlar, för det lär ju ändå inte spricka upp! Måste verkligen städa mitt rum, eftersom jag åker till Skåne imorgon. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Filmåskådning lät härligt kan jag tycka. Vi får se! Hej så länge.

RSS 2.0