Så somnar vi så tätt ihop

Idag har vi haft tre föreställningar på förmiddagen. Detta resulterade i att jag åt en godis-fisk till lunch och att min hals levde sitt eget liv. For sedan till skolan en sväng för att hinna repa, vilket gjorde att min hals inte ens lever ett liv längre. Kul! Var också med om den roligaste bilhändelsen på oerhört länge, när Anders skulle ta sig ut från parkeringen. Hahah. Det är dock ingen idé att jag berättar, för det låter aldrig kul när jag återberättar saker. Så ni får föreställa er situationen själva. Jag skrattade länge och högt.

Denna afton har varit på möte inför förfest till himlen, och idag gjorde vi ingen nytta. Men det är som så trevligt ändå, så det gör ingenting. Visst har ni bokat in den 4 februari på EFS i stan? Bra! Ses.


Svåger

Erik: Frida, nog blir du väl allt lite stolt över att ha mig som svärbror?

My head misses your shoulder

Jag satsar 20 kronor på att jag har fått halsfluss igen. Det är roligt att det alltid kommer så lägligt också. Sen känns det nästan ännu roligare att det inte finns någon vårdcentral som är öppen på helgerna. Riktigt kul känns det. Skulle behöva penicillin så det stänker om det. Menmen, what to do? Ååh, allting går verkligen så himla bra nu. Man blir ju helt lycklig i själen...

Lyckan är total

Sådär ja. En dags ledighet på två veckor. Hade tänkt åka skidor, göra lite läxa, verkligen vila upp mig och hinna umgås med härligt folk. Hur gick det med detta?
1. Jag vaknar med sprängande huvudvärk, halsmandlar stora som tennisbollar och en gom som är sinnessjukt uppsvullen. GREAT!
2. Alla barnen och Fridas vänner skulle ut på krogen ikväll, förutom Frida Norén, för hon är sjuk och ska åka till Luleå imorgon 10.30 och ha föreställning!
3. Anders är också sjuk........
4....Jag kommer behöva vara hemma och försöka bli frisk hela kvällen och dö lite av saknad.
5. Det är sjukt hur mycket det här äger.....

Under föreställningen

Linnea: Vad betyder egentligen Hakuna Matata?
Flicka på ca. 6 år: Det betyder att man ska ta det lugnt, och bara släppa och glömma sina problem. Leva för dagen helt enkelt!

IKEA

Vi köpte röda stolar till musikerna på Ikea.
Martin är helt klar med sin stol.
Gustav var nästan klar och fortfarande på glatt humör.
Patrik gick det inte lika bra för, och hade inte lika glatt humör som de andra två. Så i frustration gömde Patrik Gustavs stolsits, så han skulle hinna göra klart sin stol föra Gustav. Allt för att vinna stol-tävlingen.
Nu envisas Patrik alltid om att ha sin egen stol, för han anser att den är mest stabil och välbyggd! Haha.

Cape East

Så, då har vi avverkat en natt på Cape East, och ska strax äta frukost för att sedan bege oss mot folkets hus. Idag har vi två föreställningar och sedan beger vi oss mot andra breddgrader, nämligen JOKKMOKK! Vi hörs mer sen! Kram <3

I Finland

I Finland:
Linnea L: Vad betyder Kemi, det står ju överallt?
Ingela: Oj, hörrni, där står ju polisbilen!
Vi:...Det är en traktor!
Linnea L: Vad betyder Kemi, det står ju överallt?

Ingela: Oj, hörrni, där står ju polisbilen!
Vi:...Det är en traktor!

More than a feeling

Nu sitter jag och Lovisa i vårt rum på Cape East i Haparanda och chillar järnet. Vi ska snart iväg på Ikea en sväng, och sedan ska vi och äta på Kinarestaurangen. Antar att det är samma som vi åt på under lägret förra helgen, så jag kommer ju vara värsta stamkunden där. Det är jag som får dem att gå runt! Haha. Ha en bra kväll! Kram <3

Put it in a love song

Snart andra natten i Kalix i ett enkelrum. Lite skönt att få vara för sig själv och göra ingenting, men det får mig mest att längta efter en varm och mysig famn. Det ger mig också lite ångest över att jag varken gör skolarbete eller körkortsteori. Jag orkar bara inte, och jag kan inte koncentrera mig.

Föreställningarna idag har i alla fall gått kanonbra! Jättehärliga barn som hänger med på allt man säger, sjunger med, och bara utstrålar glädje. De smittar verkligen av sig! Hoppas det blir lika bra publik imorgon.

I feel the flow

Nu ska jag gå och käka frulle, och hoppas på att mitt hår hinner torka innan föreställningarna. Fanns ju ingen hårfön här.. Sen får man leta efter hårdare kuddar! Inte nådigt alltså, haha. Annars är det finfint. Vi hörs sen!


Första kvällen

Hej på er! Turnén börjar imorgon och nu har jag precis checkat in på första hotellet. Det är helt jättekonstigt, men jättesnyggt. Det finns ingen reception, utan man får en kod till en dörr, sen är det koder in till själva rummen också. GRYMT coola rum i alla fall.
(Det står en röd fåtölj vid skrivbordet också, sjukt tjusigt)

Tonight's gonna be a good night

NU: Världens bästa vänner ♥
SEN: Världens bästa pojke ♥

I am That

Det var faktiskt riktigt roligt i Haparanda! Det var längesen jag skrattade så mycket. Verkligen trevliga människor, och riktigt bra spelgrupp! Helt klart över förväntan :-)

I just need you now

Ojojoj vad jag har varit dålig på att uppdatera! Förlåt för det, men jag har varken haft tiden, inspirationen eller orken till att blogga. Jag ska i alla fulla fall fara till Haparanda idag på ett jazzläger, och jag kan inte vara med otaggad. Ska inte alls bli kul faktiskt, menmen, så går det när man inte kan säga nej. Jag har fyllt min Ipod med lite ny musik, och intar sovläge i bilen, så jag ska nog överleva trots allt. Om någon ynklig liten själ har datorn med sig dit bort kanske jag snor den och slänger in ett inlägg. Den som lever få se helt enkelt. Ta hand om er nu!


Dag 26

Mina rädslor
Jag är rädd för fiskar. Helt sjukt rädd för fiskar. Spelar ingen roll vilken size, alla är hemska, och framför allt läskiga. Är inte ett big fan av att gå hem i mörker själv heller. Är ganska rädd för hundar också, och rädd för att misslyckas.

Who says

Det har gått två dagar av skolan, och jag vill bara sätta mig i ett hörn och sova till studenten. Är så trött, sur, förbannad, irriterad, stressad, besviken och allt dåligt man kan vara. Och inte nog med det så har jag börjat få ont i fucking halsen igen, så jag kan inte åka skidor, och jag kan inte öva på mina sånger till turnén, för då kommer jag väl få knutar igen. Kan det inte vara en mardröm, och att jag vaknar upp snart?

Bara lite kärlek redan när man vaknar,
några varma kyssar som räcker hela dan.
Inget gör en morgon, riktigt väcker dagen,
så som lite kärlek från någon man älskar,
Någon som du.

Skiddrottningen

Idag har Frida Norén aka Charlotte Kalla åkt längdskidor. Det gjorde jag igår också iofs, men idag åkte jag en hel mil plus 500 meter. Det kommer att kännas i benen imorgon, jajjemän! Här har ni en bild på mig och Kalla från OS. Vi vann ju nämligen stafetten ihop. bara en liten påminnelse för er som hade förträngt detta.


Dag 25

En första
Vadå "En första"?!? Det var ju en sjukt konstig grej att skriva om. Aja, ni får första gången vi gjorde barnföreställningen TILLSAMMANS, galet roligt, och man blir så himla glad av det :-)


Dag 24

Det här får mig att gråta
Ja.. vad får mig att gråta? Jag har nog gråtit mest på grund av prestationsångest. Jag hatar att vara dålig på saker och misslyckas. När saker som jag vet att jag kan göra bra, går åt skogen, då kan jag inte hålla mig. Även när separationsångesten tar över, då tar också tårarna över. Mamma har t ex börjat prata om att vi ska sälja huset och flytta om något år. Då måste jag gå därifrån för jag börjar gråta varenda gång. Klara verkligen inte av sånt. Gråter till filmer gör jag också.

Jag gråter dock inte till massa småsaker. Jag samlar som på mig alla dessa småsaker tills det bara krävs något pyttelitet, då barkar det ordentligt. Och alltid på offentliga platser också. Sjukt irriterande. Kan i princip aldrig gråta när jag är hemma själv, utan det kommer alltid olägligt.

You've been there before

Jag och pappa skrattade högt och länge åt Frankrikes växling i skidskytte-reprisen idag. Dålig Norén-humor. Sedan begav jag mig till staden, kirrade lite vuxenpoäng genom att skaffa både Internetbank och Visa-kort. Megabra. Lunchade sedan med Oscar och Robban på Nodo. Gick sen på stan, hittade lite grejer, bland annat en present till pappa. Gick raka vägen hem till mina kusiner, där det skulle vara sushi-middag. Inte gott. Barnen fick en god köttgrej typ, och då räknades jag som barn. Tur det! Efter detta kom Robin och Oscar och hämtade upp mig där. Vi for till Larsson där han och Nasko var. Hängde med grabbarna hela kvällen. Supertrevligt! Man får leta efter bättre sällskap alltså! Nu ska jag sova efter bilturen och den korta och snöiga madrassturen. Hahah! Sov gott ♥

But don't let me fall

You're just the one that I've been waiting for,
and I'll give you all that I have to give and more.
But don't let me fall.

Du får ta den tid du behöver

Hello Kids. Igår gjorde jag ingenting på dagen. Låg i min säng och hade ont i både mage och hals. Såg Wall-e, som var helt okej. Tänkte fara till banken och fixa internetbank, men då insåg jag ju att det var röd dag, och tänkte att de inte skulle ha öppet. Så jag stannade i min säng. Dans la soirée åkte jag till AnteB och chillade järnet. Skrattade gjorde jag också, jättemycket! Hahah. Bosse slog foten i tv-rumsbordet och reaktionen "AAJ" kom jättemycket för sent. Hahahaha. Det låter ju inte lika kul när man återberättar det, men eftersom jag är sjukt skadeglad och skrattar åt det mesta så fick jag världens skrattanfall. Sjukt roligt! Somnade i bilen på vägen hem. Trött tjej.

Dag 23

Det här får mig att må bättre
Mina närmsta och musik. Sen finns det förstås många människor som gör mig glad, som kanske inte är mina "bästa vänner". Jag blir nog helt enkelt glad av att träffa andra människor, för då måste man hålla humöret uppe. Det leder ju till att man glömmer problemen för en stund! Men det som verkligen får mig att må bättre är att få vara ledsen och att det finns någon som bara kan krama om en. Det är nog det bästa sättet, för då kommer man över det på riktigt.

Californication

Igår hade vi världens myskväll! Det var kanontrevligt med massa surr och god mat. Kenneth och Daniel kom och hälsade på en stund, och kvällen slutade med att de tre tekniska vännerna och Daniel försökte få igång Saras bil. Vi lyckades väl inte jättebra, men att ha puttat en bil fram och tillbaka klockan 3 på natten/morgonen är något att skriva på sitt CV i alla fall! Haha. Superbra kväll, ni är helt fantastiska b-rudar!! Snygga är vi dessutom! ;) Hahah.


Dag 22

Det här upprör mig
Egentligen tror jag att det som upprör mig allra mest är när folk inte kan bete sig, och det kan vara i många olika situationer. När samma person gör samma idiotiska sak gång på gång, utan att lära sig något utav det. Jag menar inte att man aldrig får göra fel, för det gör man, men att inte lära sig något utav det, det gör mig irriterad. Sen är väl svek inte top 5 över saker som gör mig glad.

Hold me like a pillow, make me feel right

Idag har jag lunchat på Nodo med finaste Magda, och ikväll ska jag ha mys&middag med bästa Sara och Sofia. Det kommer bli hur mysigt som helst! <3

Dag 21

Ett annat ögonblick
Det är så himla svårt att välja ut ett speciellt ögonblick ju! Jag har ju alltid det fina Zakynthos med fina Liselott. Men det känns mer som ett favoritminne än bara ett ögonblick.

Ja, så jag ska berätta om ett ögonblick då jag och Sofia skulle sjunga på en föreställning. Vi visste sen tidigare att en mikrofon hade varit glapp och inte fungerat som den skulle, men vi tänkte att det kanske skulle fungera nu så. Det gjorde den inte. Då vi fick gå jättenära varandra och sjunga genom en av våra myggor. Jag minns inte vems mygga det var som fungerade, men jag har för mig att det var Sofias. För det kändes som att jag fick stå och skrika henne i ansiktet för att höras. Det blev ju ett oerhört spännande nummer, och det var megasvårt att hålla masken. Men nu i efterhand så måste det ju ha sett ganska roligt ut också! Hahah. Det var fint i alla fall ♥



Tell me that your sweet love hasn't died

Frida Norén har megatråkigt. Hon har tränat idag, och det var väl det enda som har hänt. Hör av er om ni känner er sugna på att umgås med henne. Hon kan vara helt-okej-trevlig ibland, så passa på!

Drömmer mig tillbaka


RSS 2.0