tandläkarskräck och fjällen.

Tja. Dagen till ära så måste jag vakna klockan 8, och allt detta för att jag måste till tandläkaren. Att veta att jag skulle vara bedövad i 3 timmar, inte få äta på två timmar, vara bedövad i halva ansiktet och blöda en jävla massa i munnen gör det inte roligare. Om det inte vore för att min tandläkare är så trevlig, så hade jag aldrig pallrat mig dit. USCH! Jag kan väl glädja mig med att jag inte kommer kunna tugga på 3 dagar och få leva på nyponsoppa och dylikt. JIPPIE! Tack för att det förstör mitt lov ><

Trots alla tandläkarbesök så ska jag idag resa till Jäckvik och leva ett bra liv tills på söndag. Det blir att köra skoter, åka slalom och plugga. Ni ska veta att det känns måttligt roligt att ha 5 prov efter ett lov <3 Pussciaooo.

ny blogg, nya jeans och ett nytt sportlov.

Tja. Eftersom att det kan vara skönt att skriva av sig ibland, så vore det väl inte mer än logiskt att skaffa sig en ny blogg. Det här med design osv på bloggen har inte riktigt klickat än, men det ska det väl.. så småningom iaf.

Dagen till ära så har jag nu skaffat ett par snygga jenas, en ny blogg och en snygg skid/vår-jacka. Inte dåligt inte! Kvällen ser dock inte lika ljus ut. Jag hade nämligen tänkt hyra en film käka godis och gotta sönder mig, MEN eftersom jag måste dra ut några fucking tänder så har jag så förbaskat ont i käken, så jag kan inte tugga -.-' Det känns måttligt roligt ska ni veta. Så ha ett bra liv. Pussciaooo.

RSS 2.0