You're one in a million

Sitter och funderar på vad tusan man ska göra när man är ledig? Lär ju förmodligen vakna rätt tidigt, så då har jag ju en lååång dag på mig att göra saker. Måste iaf fara på sånglektion halv 2, så då kanske jag går lite på stan innan, och en stund efter? Det blir nog bra. Onsdagen ser ut som en nodo+grey's-kväll med Lissegirl, mycket trevligt ska det bli :) Ska förmodligen på stan med Magda (om hon överlever sprutan) på dagen också. Så, hoppas ni njuter av er ledighet alla andra lediga. Ni som inte är det få ha det jättebra i skolan ;)

Och jag hör att han är den rätte

Hej! Efter att ha väntat i en timme på en pianolektion som man inte ens skulle ha, så cyklade jag hem i snö/regn. ag var rätt söt när jag kom hem, skulle nästan ha tagit en bild. Nu ska jag.. ja, jag vet inte vad jag ska göra. Men jag vet dock att ag är ledig imorgon och på onsdag. Yeeees. Vi hörs :)

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd

Baka pepparkakor - check
Gå på stan - check
Må illa - check
Öva pianoläxa - check
Läst ut sista twilightboken - check
Göra engelskaläxa - ...

Ja, det var väl ungefär min sammanfattningen på min dag. Tredje punkten håller i sig alltså, huvva, det gillas inte. Imorgon är det skola, sen är vi lediga på tisdag och onsdag. Hur skönt är inte det på en skala, hör av er om ni är avundsjuka, för det hoppas jag ni är! Annars så går min spellista på repeat, börjar bli aningen less. Men vissa låtar kan man verkligen lyssna på hur många gånger som helst. Det gillas, definitivt! PEACE ♥

Om du tappar modet

Hej. Det blev en chillkväll igår hos Robin med flickan som lekte med elden och uno. Trevligt,trevligt :) Idag funderar jag på att ta mitt feta ass till stan, men pepparkaksdegen väntar i kylen, så vi får väl se. Hoppas ni har det bra! Kram ♥

Baby don't pretend

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, you make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.

You're a falling star

Tjabba. Har varit på konsert med Jonas Knutsson, om han nu hette så, och Sofia Jannok. Det var bra, men alldeles för långt. De tappade mig efter ett tag alltså. Men duktiga var de, ruskigt duktiga. Jag måste även säga att ni som har hört mig nämna att jag ska gifta mig med nån som spelar piano eller gitarr, det gäller fortfarande, men är du bra på att spela sopransaxofon, så behöver du inte ens fria. Jag säger ja! Så nu pojkar, nu vet ni vad ni ska göra på fritiden.

Come fly with me

Hej. Jag mår bra, förutom min vänstra lilltå som för tillfället är stor och skiftar i blå/lila. Rätt fint med lite färg, som Magda sa. Jag längtar jättemycket till julen också, plus att jag faktiskt fyller år snart. Nästa fredag åker jag till Stockholm med min mormor. Vi ska se Hairspray och Highschool musical, även shoppa skulle jag gissa. Det blir mysigt! Peace ♥ ♥

Let's write something down

Ibland förstår jag mig inte på dig, och ibland kan jag inte slita mina ögon ifrån dig.
Oftast så förstår jag mig inte på dig, och egentligen så dras mina ögon till dig hela tiden.
Men vad spelar det för roll? Allting är ju så konstigt.
Allt är konstigt.

In the corner of your mind

Hello Kids! Det var ju några evigheter sen sist. Men jag kan meddela er, att mitt liv har inte varit vidare intressant, så ni har absolut inte missat så mycket. Umgicks med Liselottan igår, mycket trevligt sällskap! Idag har jag gjort bildspel, bildspel, och lite mer bildspel. Jag vill inte göra mer bildspel, jag vill nog kräkas på det bildspelet.

Imorgon ska vi se New moon, vilket blir ruskigt spännande. Antingen är den skitbra, eller jätteådlig (rätt logiskt iofs). Jag ska i alla fall inte ha för höga förväntningar, men boken alltså.. MHM! Hoppas ni har det bra kära och tappra läsare. Kram

Give me a call

Hej barn! Fredagskvällen spenderades på Nodo med Magda, Robin, Oscar och Anton. Mycket trevligt var det. Igår så var jag och Magda med Nils och Anders. Vi spelade spel, var ute och lekte i snön och var allmänt lejda! Det var jättetrevligt. Bör definitivt göras om :)

Idag har vi gjort klart vårt arbete om ivaldi, ätit hamburgare och strips till frukost och spelat buzz. Nu väntar sista twilightboken, engelskaboken, One tree hill och Gossip girl. Söndagar är inte så hemska ändå. Iaf inte värre än måndagar! Ha det fint, kram :)


On my own


All the time in the world

Imagine me and you, I do
I think about you day and night, it's only right
To think about the boy you love and hold him tight
So happy together

It's only you

Imorgon ungdomar, då smäller det. Och jag kan seriöst inte beskriva min lycka, alltså AAAAAAAAAAAAAAAAH! ÄNTLIGEN! Ett fucking år och tre långa månader, men nu, nu är det över. Jag kommer kunna äta päron utan sked, och äpplen, även fast jag inte är så förtjust i äpplen, men vad spelar det för roll? JAG KAN JU ÄTA DEM :D YAAAAAAAAAAAAAY! Så vi ses imorgon suckers, snygga som vanligt, om inte ännu snyggare ;)


Your smile makes me smile

Hej ungdomar. Trots alla odds så for jag och badade på havsbadet, och det var sjukt roligt. Jag var så glad, och allting var så bra och roligt, men det försvann nu. Vettetusan vart jag tappade mitt humör. Förmodligen har det att göra med att jag är så sjukt trött, så jag funderar på att gå och lägga mig. Jag somnade ju typ kvart över nio igår, så jag överväger nog att chocka kroppen ikväll också. Hoppas ni har haft en bra dag :) kram

Jag hatar att jag älskar dig

Nu ska jag svara på alla 3 frågor som jag fick!

Postat av: Bianca
E inte jag typ den sötaste tjejen du veeeeeet? ler jättejättefint
- Helt klart Bianca! Sötast av dem alla ;)

Postat av: Sofia
Hej Phridaa! Du är typ min största idol och jag älskar din blogg!! Läser den jämt!!! Min fråga är vad är din favoritfärg ?? :O:O:O xD Kram ditt största fan :D
- Hej Sofia! Haha, vad skönt att veta att man har en stalker iaf. haha! Min favortifärg.. är nog grön! Kram / din idol ;)

Postat av: Anders
Hur stor är egentligen rymden?
- Men Anders, det var ju du som skulle berätta det för mig, när du blev allvetande! Men om jag måste avslöja så.. 200 kvadrat ;)

Belief


Keep holding on

Det är för mycket som har hänt, utan någon anledning. Jag förstår faktiskt inte varför det spårade så hårt. Jag tror inte ens det handlar om oss längre, utan de handlar om alla runt omkring. Jag är less på alla som tror sig veta, herregud, jag är inte arg längre. Jag har släppt det, och det gjorde jag snabbt, men då kom det upp nya saker, och helt plötsligt så är det världens grej. Jag förstår inte? Jag blev helt plötsligt en enorm bov i dramat för att jag trodde att du inte var ledsen över allt som hänt och jag trodde helt ärligt talat inte det. Jag trodde inte att du brydde dig längre, att du liksom lämnat allt bakom dig. Och om det var så att du fortfarande brydde dig, så ja, då gjorde jag fel i att tro att du inte gjorde det. Men har det orsakar det här? Det är löjligt.

Så om du, älskade vän, tror att jag fortfarande är irriterad och sur, så har du helt fel. Vad hände med oss? Jag saknar dig.




"You're not alone, together we stand, I'll be by your side, you know I'll take your hand"

You are worse

Hej glada ungdomar! Jag är trött och less. Turkiet var ruggigt bra alltså, det var verkligen jätteroligt. Med en massa volleyboll-spel, bad och mat. Lite brun har jag också blivit, tro det eller ej. Hoppas ni har haft det bra här hemma, och en awesome halloween!

Jag tycker ju egentligen att det är så fånigt med alla bloggar som har frågestund, men va tusan. Ni kan väl fråga vad ni vill, så svarar jag på de jag vill! Haha, det känns verkligen sjukt fånigt alltså. Frågestund! *Yaaay*


RSS 2.0