Ja, det tror jag.

Jag måste ändå säga att gårdagens afton blev riktigt trevlig. Jag hade ändå inte så höga förväntningar, så det blev ju bra, trots att det var lamt i början. Dock måste jag tacka Pontus för att han var så jävla rolig, du gjorde ju kvällen fett värd. Vi hann också sitta och sjunga massa improvisation med grannen Tomas, och vi sjöng om allt fråna apelsiner till A-kassa. Mycket fina melodier och texter måste jag säga.

Idag har vi dock spelat in en musikvideo. Den kommer dock inte upp för ens imorgon, men ni kan ju alltid tagga upp med en trailer. Glöm inte att kolla bloggen imorgon: vitrorvikanskejta.blogg.se


"Uttryck dig själv"

Hej i brallan. Nu sitter jag här på skolan och väntar på Linda som slutar 15.30. Själv slutade man ju klockan 12, så jag har ju inte haft "dö-mycket" att göra. Jag har glömt mobilen hemma idag också, så känn inte dissen om jag inte har svarat, för har inte varit med min mening. Iaf, så har vi spelat i entrén idag, och det gick väl rätt bra, trots att det var lagomt pinsamt och svinit kallt. Jag förstår inte hur man kan sitta och spendera raster på ett kyligt och dött ställe som där, jag förstår verkligen inte vad som kan vara roligt med det. Inte för att trackassera de som gör det, men alltså ja..

Imorrn så får vi acusticum att lyfta, aaaight?

Fred ut!

Memories seep from my veins.

Anders tycker jag är för dålig på att uppdatera här, och själv är jag rätt stolt över att jag skrev ett inlägg för bara någon dag sen. Idag har det varit en väldigt dryg dag. Med 3 timmars, om inte 4 timmars redovisning under eftermiddagen så tröttnade min hjärna väldigt mycket. Jag och Magda hade dock väldigt roligt, speciellt åt "det är faktiskt inte så såvrt att säga" och "man hoppar...man är en boll". Haha, jätteroligt då, men det lät ju inte lika roligt här, nä.

På lördag väntar konsert, och jag är så sjukt nervös, redan nu. Jag kanske borde ta och lära mig sångerna, och öva på mina fantastiskt fina falska toner som jag framförde på orkestern idag. Mycket fint, och mycket falskt. Så galet pinsamt, de måste ju ha undrat vad sånglärarna har valt för elev. Hoppas det går bättre på lördag i alla fall. 

Imorgon ska jag vara med Linda. Vi ska typ gå ut och äta tror jag, för att vi är så himla coola. På söndag kommer det dock bli en inspelning av musikvideo, kan ju nämna det bara för att göra lite reklam. Så håll utkik efter söndag, så kommer det en skitcool musikvideo inom kort - vitrorvikanskejta.blogg.se




You're just to good to be true.

Vi drar allt i relativt korta drag.

Jag var på konfaläger i Älvsbyn med två olika grupper konfirmander. Det var tröttsamt, men samtidigt mycket trevligt. Jag och Oscar dansade lite bugg där på kvällskvisten, jag och musikklassare satt och diskuterade, jag hann även hinna med lite rent tjejsnack och pojkarna har man väl busat lite smått med. Sjunga gjorde vi också, jag, Linnéa och Emma körde några fina melodier under gudstjänsterna och det var riktigt mysigt sådär över alla hjärtans dag.

Igår började miljöveckan, och jag förstod verkligen ingenting om vårat arbete. Men idag klarnade allting och nu har vi ju planer över redovisningen, dock låter det ju lite smått förjävligt när vi spelar, men vi får leva med det. Vi ska ju som sagt bara spela i glasentrén.. jippie! Trappfolket lär ju behöva plågas iaf! VILKEN idé jag fick, vi spelar skitdåligt och skrämmer bort trappfolket! WOHO, jag borde få nobelpriset eller nånting. Ni som har hand om sånt, ring mig!

Efter skoldagen socialade jag med Andre, och spelade CS! Jajjemänsan, jag rockade sönder, tror jag. Jag vet inte riktigt när det är jag som dödar nån, och vem som är på mitt lag. Det är en annan femma!

"Orangutanger småfailar i Uppsala"

Gå in i din bildmapp och välj mapp nr. 6.

Välj sedan bild nr. 6 och visa bilden på bloggen och skrivt ngt. om den.

Inviter 6 stycken nya och länka till dem och låt dem veta att dem blivit utmanade.

 

 

Det här är jag och Alexandra som står utanför vårat rum på konfalägret i Göteborg. Jag kan nog inte beskriva hur mycket jag skulle göra för att fara tillbaka dit och få uppleva allting som hände då. Så underbart och så saknat <3


Kärlek är inte alltid vackert, men det berör.

Tjena! Har hängt i Åkersträsk, eller vad det nu hette, kommer inte riktigt ihåg. Det ligger iaf några mil från Älvsbyn, och där har helgen spenderats med Liselott och hennes familj. Vi har gasat lite skoter (trots det pissiga vädret), sett film, käkat godis, spelat spel, ätit mat, jag har löst korsord för att jag är så nördig, och den så har vi väl gjort massa saker som jag inte kommer på att nämna nu. Det har varit trevligt iaf, och skönt att komma bort från stressen ett tag!

Idag fick jag dock veta att vi kanske har nationella prov i franska imorgon, och jag vill inte ens veta hur dte kommer sluta. Alla mina ord har som försvunnit, och jag kan typ ingenting, det är skitjobbigt. Men bara jag får G är jag nöjd, jag orkar inte prestera i ett ämne som är tråkigt. Dock så slutar vi språket om TRE VECKOR, fast det är dock blandade känslor. Visst, det kommer vara den mest befriade känslan i världen att få sluta, men jag kommer som sakna vår grupp. Vi har ju som lärt känna varandra, och fransmännen var ju så söta. Jaja, sovmorgon på måndagar och sluta klockan 2 på tisdagar har väl ingen dött av. Adjöss!

Det är fan ödet!

Men vafan är det här, det måste ju vara nånting som följer efter mig. Seriöst, andra gången? Det här är ju typ för sjukt för att ens vara sant?

Idag så har vi skrivit kärleksbrev på franskan, mycket fint. Sen kom fransmännen och rättade hela skiten, HAHA, och då hade vi även klassens duktiga i vår grupp. Dock så visste ju knappt fransmännen vad som skulle stå, vilket betyder att det inte ens finns någon logik i språket! Men sen så satt vi typ och pratade, och skrattade, lärde dem lite nya ord och jag och en snubbe satt och "Katchingade" och gjorde nån lejd pose. Så himla söt kille alltså! Förmodligen så skulle vi hitta på nåt i helgen allihopa, men jag ska till buschen med Lisse. Jag tror dock jag kommer över det.. Det får väl lov att bli roligt där också!

When he smiles.

Hej och välkomna till vår examenskonsert..Yes indeed!

Åååh, tiden gick så fort, och jag vill bara stå där på scenen igen. Så himla underbart, så pinsamt men så helt otroligt och oförglömligt.

Jag sitter fortfarande här inne och hänger framför tv:n, sitter och övar lite, men har inte gjort min engelska. Dock så har jag plockad upp alla kläder från mitt golv, vilket gjorde att man faktiskt ser golvet. Medan jag sitter här och skjuter upp mitt arbete och får lite dåligt samvete så tittar jag även på gamla bilder. Detta får mig att inse att jag inte alls vill ha kvar denna hårfärg, och jag vill vara blond, åååh, dumma hår, jag kommer aldrig få tillbaka mitt hår. Så onödigt! Hur fasen ska mitt hår se ut när man ska stå på scen inför ett fullpackat acusticum? Eeeeh, jag vill inte ens veta. Så fult, så man vill kräkas.


Ingen vet.

Tjatja! Jag har bara inte orkat gå utanför dörren idag, även fast vädret är lockande. (Internt: Norge är tydligen mer klippska vad gäller vädret.) En del av mig vill ut och gå, men den andra delen säger att det ändå inte finns nånting att göra ute och jag orkar inte ringa och fråga om nån vill leka med mig i snön. Tillräckligt värdelöst för att stanna inne. Måste så hitta på någonting, och jag måste städa och göra min engelska, men jag orkar inte göra det nu. Peace out !


RSS 2.0