Att få ha dig nära

Hej i brallan. Jag har rep snart, för det blev flyttat till klockan elva, fast skvallara inte till min klass, för då kanske de slår ihjäl mig för att jag inte spelade/hejjade på vårat innebandylag. Hoppas det går bra, jag önskar er all lycka i världen, även fast ni ska möta samhälls i förta matchen. Haha! Vi säger väl att musiken har räddat oss från idrotten, om inte annat, så vi överlever nog iaf.

Ikväll har vi ju då alltså konsert på Acusticum klockan 7, och jag tycker ni ska komma och titta, för det är lite roligare och sjunga om vi får ha publik. Så kom, även fast ni inte har tid eller möjlighet!

Nu ska jag bege mig mot oändligheten och vidare. Ha ett bra liv och smsa mycket! Jag slänger in en fräsig bild på mig och Pontus också, eftersom vi är så musikaliska, och vi ska sjunga musikallåtar ikväll. Passande. Fred ut ;)



Även fast det är försent

Det känns som att jag har ägnat hela dagen åt att tro att jag är cool, men jag har insett, att jag är inte så cool. Det känns tungt att erkänna, men alla kan ju inte vara coola, eller hur? Så om jag har pratat mycket om mig själv idag, så ber jag om ursäkt, för jag hatar att umgås med folk som bara pratar om sig själva, så från botten av mitt hjärta - förlåt. Annars så har väl dagen varit rätt okej, inget större nedslag direkt, men lite smått nedstämd på nåt sätt. 

Istället för att stressa runt här hemma som en yr höna bland 30 grisar, så for jag och tränade en stund. Det gick väl bra, i alla fall bättre än vad jag hade förväntat mig. En maskin stod jag dock och försökte lista ut hur man gjorde med (minnet svek), så det tog några minuter innan jag insåg att det faktiskt fanns instruktioner PÅ maskinerna. Ja, ibland så har man väl inte riktigt alla indiander i kanoten som en del säger, fast det brukar inte jag göra, cool som jag är.

Vinnaren tar allt och förloraren får stå ensam och se på.



Somliga går i trasiga skor

Allting är så himla konstigt. Jag åker till Afrika på fredag, jag menar, bara det är ju så konstigt och sjukt så jag vet inte vars jag ska ta vägen. Att snön kom igen, det är konstigt, och tråkigt, för jag är så sjudundrans less på snö, ge mig sommar (som om ni inte har hört det förut). Något mer som är konstigt är att jag lyssnar på en låt av Håkan Hellström i egen hög person och tro mig, det hör definitivt inte till vanligheten. Var är värdlen påväg, och vars flög min tur? En evig otur förföljer mig, och då menar jag att allting jag gör bara skadar folk eller mig själv. Hur kul är det då? Min tur i kortspel har också flugit bort med vinden. Vind som förövrigt gör att man blir jävligt sexig, speciellt motvind. Jag vet att ni gillar det!

Fred ut, och flyg sexigt med vinden.

Vad jag bryr mig om nu

Tja! I helgen så har jag varit med Linda. I fredags så for vi till Lina och lekte med henne och Rasse. Vi var väldigt trötta, och humorn  var ju extremt låg, men kul var det. Sen på lördagen så gjorde vi inte ett skit, SKOJJA! Jag kom ju på att vi var med Ludde till typ klockan 4. Det var riktigt roligt, och jag har fortfarande "Temperaturen är hög uti kroppen, närmare fyrtio än trettiosju KOMMA FEM" på hjärnan, och ni anar inte hur tungt det är. Sen somnade iaf jag och Linda klockan 11 av att ingen sa nåt, och vi hade earth hour. Jag pratade i telefon med massa skellefteåbor också, inte för att jag hörde vad de sa, men det var ju kul ändå! Haha.

Idag har vi repat inför tisdag. HÖRRNI! Det är ju konsert på acusticum med muskiallåtar av Björn&Benny. Det är gratis inträde och allt. Kom dit vettja, Tisdag 31/3 klockan 19.00. Det är Rädda Barnen grejs också :)

Ikväll blir det bio. FRED UT!


They can be your heroes!

Här i världen finns det många coola, ocoola, fräna, mindre fräna, dumma, snälla och galna människor. Dagens coolaste går definitivt till Matte(the flash) och Oskar (Robin) som bara är så klockrena så det är ju sjukt :D Kolla bara:


Biskopens Buckla

Det är galet hur många snygga killar det kan samlas på ett och samma ställe. MHM! Vi gillade det ;)

Litsen to your heart

Så värdelöst.


Trying to get a place in your heart

Tja! Det här är första gången på jag vet inte hur många år som jag inte behöver plugga, och kanske första gången jag har kunnat vara med en kompis på en vardag utan att senare fara på en aktivitet. Vilken befriande känsla, det är ju helt sjukt.

Jag hatar slasken, jag vill att det ska bli sommar. Dock så känns det ju som att det börjar bli vår, för jag tvungen ta en omväg för att gå i skuggan till skolan idag, för jag höll på att bli grillad i solen, då är det illa. Nu menar jag inte att jag inte vill att solen ska stanna, men den steker ju som sjutton, och om jag hade haft en kyligare jacka hade det varit perfekt. Annars så var det äcklig skolmat och jag har varit hos tandläkaren. Ha det bra!

Fred ut!

Jag tycker du kan komma tillbaka

Tja i brallan! Jag sitter på en old school-dator som är cool. Det är sånt här tangentbord som klickar i x antal decibel, lite scary, men jag kommer över det. Jag väntar iaf på att jag ska sjunga, och jag kände väl ingen supertagg, men det är sånt man får ta, antar jag.

Det bästa med att inte vara hemma och plugga är att man faktiskt måste koncentrera sig om man typ sitter på Musikskolan eller nånting, för där finns det inga datorer som är tillgängliga och det är som rätt öde för det mesta, så det är ju bra. Nu kan jag typ antiken, så det känns som rätt lugnt nu, jag förstår inte vars min "prov-stress" har tagit vägen. Allting är som chill, och det går ändå relativt bra. Asskönt att inte ha så höga krav på sig själv längre. Bara man litar på det lilla till intelligens man har, så brukar det funka, oftast iaf. Medeltiden nu då! TJOHO!

Fred ut ;)

There's a loneliness right here

Hej där! Jag har inget intressant att komma med idag heller. Igår blev det iaf en extrem tjejkväll hos Lina, där vi såg tv och snackade. Chill på hög grad alltså. Jag hann även sova lite i soffan, så då var jag ju pigg när jag kom hem. Haha.

I fredags var det mustasch-party hos Rasse, och det var faktiskt roligt. Eller ibland var det väl lite småtråkigt, men det gick över. Idag ska jag vara med Josse, och det var seriöst sjukt längesen som jag träffade henne, så det ska bli jätteroligt att prata om allt mellan himmel och jord. 

Aja, fred ut!

Isn't it a shame, that when timing's all wrong
You're doing what you never meant to,
There's always something that prevents you.
Well I believe in fate, it had to happen this way.

One thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind.


Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back, but I know you did.



Ibland kan man inte texten.

Mor och dotter i bilen:

[Låten "kärleken är evig spelas"]

Båda två: Kärleken är evig när vi är tillsammans
Mamma: Ingenting är längre än det här
                  ?!

Take me away

Jag vet inte vad jag ska skriva. Allting går verkligen upp och ner. Ena sekunden gråter jag av lycka, andra sekunden vill jag sova och fara bort. Jag hatar att sakna folk, för man vet aldrig om de saknar en tillbaka. Jag ska dock försöka rycka upp mig, det känns onödigt att slösa massa timmar på att vara nere. Riight? Aja, ska iväg och sjunga nu. Ha ett bra liv!

Fred ut!



He's just a skater boy.

Tung tennismatch, hela familjen hoppade till. Haha, helt fult. Vi åt fisk till middag, men jag har blivit så nojig vad gäller fisk, jag vet inte varför, nånting är det. Dock åt jag ju inte jättemycket, så mitt samvete överlever nog. Ikväll ska jag nog bara se Beck och ta det lugnt. Jag har för fasen gjort till fråga 27 på vårat frågeblad till nk:n, så det känns faktiskt rätt bra, för nu har jag bara typ 8 stycken kvar. Jag känner mig stolt över att jag jobbade ändå. Men har man musik, lite socialt umgänge, dock inte för sociala folk på msn, för då sitter man bara där hela tiden, utan att de ska skriva då och då, så klarar man sig faktiskt.

Nu ska jag se parlamentet och sen typ sova. För andra har ju sovmorgon till halv 11 varje måndag nu framöver. JIHAA!

Fred ut ;)



Är han söt då?

Jag sitter med min Naturkunskapbok i handen, men jag förstår verkligen inte. Framför allt så bryr jag ju mig inte heller. Jag är inte så intresserad av vilka träd som har vilka kottar eller om hur lägesenergi omvandlas till rörelseenergi. För mig är allt med nk att göra VUV, som jag för övrigt har lärt mig av Martin Schultz. 

Nu ska jag iaf försöka göra klart alla frågor, jag har ju i alla fall lyckats med typ 4 stycken snart, så jag ser ju stora framsteg. Nu ska jag ta tag i detta, och samtidigt skrika över att dte bara är tennis på tv:n. Så less på den eviga tennisen, det existerar ju ingenting annat i denna familj. Huvva.


I will never fall in love again

Tja i brallan! Jag vaknade tjugo över 3 av att jag hade drömt en mardröm, det är så sjukt läskig känsla i kroppen när man vaknar då, plus att jag blir så nojig och tror att alla ska döda mig. Hahaha. Jag somnade iaf om, efter en timme typ, fast jag fick ingen ljuv sovmorgon, men det får man aldrig när man sover på stugan. Alla vaknar klockan 7 och börjar leva om, och det är dödligt lyhört här också.

Orsaken till mardrömar beror säkert på att Carolina af Ugglas gick vidare igår. Seriöst, jag sörjer. Tänk om hon vinner finalen och ska representera Sverige i Moskva eller vars det nu är?! Hoppas svenskar har mer vett.


Det sägs att det alltid finns nåt bra i det som sker

Det gick väldigt bra på galan/konserten igår. Det var mer folk än jag trodde, och de var bra på att applådera. Jag hann även tänka vilket sjukt roligt projektarbete det måste ha varit, visst det är väldigt tidskrävande, men verkligen jätteroligt och så himla glad man måste vara när man lyckats. Sjukt bra jobbat ni som gjorde galan iaf :)

Idag så var det ju tänkt att vi skulle ha "korv-party" som det stod i mitt sms, jag förstod dock inte ritkgit innebörden av det, men jag fick sedan förklarat för mig att vi skulle äta korv och se på svenska filmer. Dock kan jag inte medverka för jag måste följa till stugan, och jag känner inte taggen på att spendera sista dagen på lovet i en stuga och titta på nåt värdelöst som Melodifestivalen, alltså verkligen sjukt dåligt program. Finner inget nöje i det alls. Jag skriver kanske nåt mer sen.

Fred ut!



It's okay to be angry and never let go.

Hej i brallan. Tjejkvällen gick skitbra. Dock så vart det inte lika tjejigt som vi hade tänkt oss, så vi funderar på att satsa på en killkväll istället nästa gång, bara för att det är mycket slappare. Vi får väl se hur det blir. VI lyckades iaf spela in en videoblogg som kommer upp på vitrorvikanskejta.blogg.se så det blir nice. Vi lagade även god mat, sjukt gott till och med, sen så såg vi film och hade trevligt. Det bjöds på mycket skratt och roligheter. Ändå värt girls!

Idag är det konsert på Acusticum, en välgörenhetsgala för UNICEF tror jag till och med att det är. Känns lite onödigt att vara där från kvart i elva och sen fram till konserten som är klockan 7 och sen vara där hela konserten, och allt jag ska göra är att köra på två låtar. Det kändes liiiite smått onödigt, jag hade ju väldigt gärna sovit lite längre. Fast iofs så vaknade jag typ halv 8.. men jag lyckades, tack och lov, att somna om. Nä, nu ska jag göra frukost.

Fred ut ;)


Every single day, I'll be missing you

Tja! Ikväll är det extrem tjejkväll som gäller. Jag, Lina, Linda och Magda ska leka med nagellack, hårsnoddar, ha tjejiga kläder och äta rosa tårta. Eftersom vi är så feminina i vanliga fall, så kommer detta blir sensationellt.

Igår var jag på stan med min bror och köpte kläder till honom, sen anlände Linda till staden och sen gick vi hem till mig. Jag fick mig en kjol till Afrika, jag har ju inga sommarkläder ju! Så, iaf så avslutade vi kvällen på Strömlida med Sofie också. Det var blött och kallt, men ändå rätt trevligt. Sen sov Linda här, och nu gör vi ingenting.

Känn taggen. Fred ut ;)


'Cause he's taking you for granted

Det blir ändå nice ikväll hoppas jag. Jag kan dock inte fara på nåt genrep inför UNICEF-galan, min hals är ju alldeles för otagg för det alltså. Vi får hoppas att det hinner bli bättre tills fredag. Det blir iaf att chilla hos Rasse, se film och bara ta det lugnt. Vi blir inte så många, men vi ska nog kunna ha roligt iaf, det brukar vi kunna ha iaf. I värsta fall så får vi väl spela fear ;)

Nu ska jag göra nåt käk eller nånting, försöka knarka c-vitamin och hoppas vidare.



And the award for the best liar goes to you.

Det suger så hårt att vara sjuk, det är verkligen värdelöst. Jag sitter och ser en jättedålig film som min mor hade hyrt, och eftersom min boxer är ur funktion så får jag titta på den värdelösa filmen och inse hur tråkigt allting är.

Igårkväll samlades vi hos Dolme och hade trevligt, och det behövdes verkligen lite tjejsnack. Det var ju trevligt. Denna afton får vi väl se vad som händer, enligt planer så blir det väl att hitta på nåt med allihopa, men vi får väl se hur det slutar. Förmodligen så är det jag, Linda, Robin och Magda som kommer se film på toppen av Mount Everest. Mitt msn fungerar inte heller, det suger. Ni når mig på telefonen!'


The time is out

Jajjemänsan. En sjukt härlig, varm och rolig konsert igårkväll. Det var ju bara att gasa på och tjuta i alla olika tonarter! Haha. Jag somnade iaf redan klockan 10?! Jag tror dock det har med min sjuka hälsa just nu, jag mår inte nice alltså. MIn hals är ju rena sprängningsplatsen, pratar jag, sprängs den. Nu ska jag till tandläkaren, den lär ju gilla min uppsvullna hals! Jag kan ju inte ens andas när jag gapar för mycket.. Mhm, I like it!

Jag är inte heller stolt över det.

Så jävla nice people jag känner alltså. Utan er hade ju fredagen varit så sjuuukt tråkig. Jag hade dock inte så jättehöga förväntningar, men det lyckades verkligen. Lina, utan dina "lysrör" eller vad de nu heter, så hade det ju inte varit samma sak heller. Sjukt nice! Det roligaste var nog ändå att se alla tråkiga som bara stod och tittade på, hoho, skitkul.

Igår var vi på valls, och det var blandade känslor måste jag ju säga. Det var i alla fall väldigt roligt att bergsvandra med Linda och Lina. Sen åkte vi lite madrass och lekte med de andra barnen som var där. Coola kidz. Vi fick oss även en sjuk snödöpning av Adam, den tackar vi för! Kvällen slutade med att jag, Linda och Lina hade tjejkväll hos Lina. Galet trevligt, och massor med avundsjuka stockholmare. Hahahaha!






RSS 2.0