Vars tog jag vägen?

Idag har jag kommit på många saker. Jag vet inte riktigt var jag själv har tagit vägen. Mitt i all röra har jag som tappat bort mig själv och plockat upp en personlighet som inte alls är jag. Nu är jag ofta på dåligt humör, jag gråter onaturligt mycket, svarar aldrig på sms, bryr mig i princip inte om någonting. Jag måste verkligen hitta mig själv igen. Jag är inte alls den som brukar bli sur för ingenting, jag brukar gråta 2-3 gånger per år, jag har nästan alltid varit snabb på att svara på sms och helt enkelt brytt mig mer om mig själv och om andra.

Jag tror jag måste ta tag i det här nu. Nu när jag har tagit studenten och allt. Jag måste hitta tillbaka till mig själv, för den nya versionen suger. Något som också suger är att jag brände läpparna midsommardagen och har nu det kanske största munsåret i ja, hela Europa i alla fall. Utan tvekan. Kanske dags att prova på att leva i celibat, så folk slipper se mig för en vecka eller så..

Men jag lovar er att det ska bli bättre. Jag lovar!

Jag älskar dig ♥



ES3B tjalalalala

Nu är vi inte längre ES3B, men det är en klass jag alltid kommer att komma ihåg. Världens bästa klass, så olika, men så bra ihop. Kommer sakna varenda en av er, och att lämna er var det jobbigaste på länge. Tre fantastiska år har vi i alla fall lyckats skrapa ihop, och jag kommer få leta länge för att hitta en lika bra klass. Tack för alt (höhö).

-

If it's important to you,
you will find a way.
If it's not,
you will find an excuse.

RSS 2.0