Det är de svaga stunderna som gör oss starka

Hej. Kom på att jag har en blogg. I helgen var jag hemma i Piteå, så då passade min familj på att åka på tennis i Kramfors. Jag vet att de tycker om mig egentligen! Istället för att inget göra så var jag med Anders. Vi såg film med den nu lilla familjen Brännström, eftersom Erik svek och inte kom hem. Vi fikade ihjäl oss på hans farmors födelsedagskalas, och spelade wordfeud - som resten av världen.

På lördag blev det en supermysig kväll hos Liselott. Tråkigt när många sviker, men ännu mer tråkigt för dem som inte fick vara med, för supertrevligt var det. Värdlens bästa Liselott ♥

Söndagen spenderades i Luleå med rep för att sedan medverka på konsert. Musikerna var helt fantastiska. Otroligt bra band, vilket gör att sjunga blir tusen gånger roligare. Bra gick det också, så det var roligt. Nu är det godnatt för Frida Norén. Sängen kallar.

När man inte kan sova

Hahaha, dör.

Bilder från Kalix

Anders leker parkour
Jag och Lucas gjorde varm choklad. SJUKT god!
Alexander fyllde år igår, så få bakade vi en bas-tårta. Mycket stiligt.

Vi hör ihop



If I had the brave

Igår bakade jag och Lucas de godaste chokladbollarna i världshistorien skulle jag tro. Sjukt goda var de. Eller "sinnes goda" som jag skulle sagt. Jag skulle ha tagit en bild, men det gjorde jag inte. Idag har vi sjungit lite storband utan det stora bandet, men det gick bra. Vi har även fått veta att vi 4 sångare + Emil ska sjunga med Electric Banana Band, det är lite coolt. Annars har jag inte så mycket mer på hjärtat.

Turkiet 2011

En underbar resa med en underbar människa. Vi bodde på ett underbart hotell också - Pegasos Royal.
SNYGGING!!!!
Jag älskar dig <3

The moment I met you

Så, mitt liv i Kalix. Vad är det som händer här? Igår var vi på filmkväll hos Oskar och Alex, som bor i en trea lite längre bort. Vi såg Paranormal Activity 1, och även fast jag sett den så skrek jag högst. Rutin. Ikväll blir det att hämta upp vår sista medlem i klanen på busstationen, för att sedan grilla - hos Oskar och Alex.

I övrigt under vardagarna spelas mycket musik och mycket the Sims. Jag och Anders är ute och går varje morgon, ca 3-4 kilometer, och snart känner jag att ett gym/bad-kort bör införskaffas. Det är ett jättefint gym och sen kan man ju simma någon dag också. Super! Igår tvättade jag 60-tvätten i 40 grader. Succé!


Det var det. Inom en snar framtid kommer bilder från Turkiet. Hejdå!

RSS 2.0