Someday you'll find me

Sommaren är här nu. Första doppet, spela fotboll barfota, hänga med kompisar sena sommarkvällar, jobba arslet av sig i stekande sol, massa turister, brännaN, musik och allt. 

Vars är du påväg egentligen? Till någon som du eftersträvar att vara, eller till någon som du egentligen inte är?



Dagens fundering.

Vad är det med Skellefteå och snygga killar? Seriöst? 

Sentimental är för övrigt ett fult ord!

Crazy

Tja! Nu är det ju då såhär att jag har börjat jobba. Musik på stan.. jag är seriöst redan less. Vi börjar klockan åtta, spelar musik så man har ont i både öron och hals, PLUS att man måste spela typ "Inatt jag drömde"..huvva. Aja, det är säkert bättre än att typ räffsa löv elle något, så jag borde väl vara tacksam, antar jag.

Ååååh, så jävla TRÅKIGT!

Guess this means you're sorry

Anders & Nils

Mitt och Saras fiskredskap! Värt att veta är att det inte fungerade..

Sofia langar posen innan föreställningen

Jag och Magda hittade drömhuset

Jag langar posen





Here you come again

Tja! Igår var det ju tänkt att dte skulle bli hemmakväll med film och sånt, men icke det. Istället for jag, Sara och Sofia ut på stan och stekte. Haha. Det var ett evigt studentsjungande och alla bad en att ta vara på tiden, för den skulle tydligen gå så fort.

Idag så händer väl ingenting, ska försöka få tag på nån gammal vän som vill snacka skit med mig, eller nåt. Vi får väl se vad som händer. Fred ut!

Hej här kommer segertåget

Skippa den där jävla attityden, den äcklar mig.

Du vet ingenting

Tjaaaa. Idag så gick ju skolan rätt bra måste jag säga. Tandläkaren å andra sidan måste ha gymmat mycket! Hon drog ju mina tänder till typ Polen eller nåt?!? 

Kvällen spenderades iaf med massa glada människor, det var verkligen jätteroligt! Oscars fail på gungan, allt fotbollsspel, och allt annat. Det var verkligen trevligt, förutom att Larsson förlorade rätt stort mot stupröret, hoppas det gick bra med dig! Tänk vad bra man kan göra en tisdagkväll med en fotboll och bra umgänge :)

Suckers!


Livet är för kort för att gnälla

Hej. Förstår ni hör awesome det är att vi får sommarlov på torsdag? FÖRSTÅR NI?! Sommaren är planerad in i minsta detalj i princip, så det kommer alltid finnas nåt att göra, yay. Jag satt och läste igenom min dagbok från sommaren 2008, vilka minnen alltså. Haha, så himla bra sommar det var, frågan är ju bara om denna sommar blir bättre, eller sämre..Vi hoppas på det positiva alternativet. Nu ska jag kolla om mina chokladmuffins är klara. Det suger att diska. Puss ♥

I know that I've got issues, but you're pretty messed up too.

You give me something

Tjena! Igår så var vi hos Sara som fyllde år, oj så trevligt det var. Vi åt jättegod mat, spelade brännboll, lekte lekar och hade allmänt jättetrevligt. Det är sånna stunder våran klass är som bäst (inklusive Therese och Sebbe som också var där). VI hann prata igenom mycket under de där timmarna. Mycket trevligt var det i alla fall :)

Vi hade ju reunion med musikklassen i fredags hos Tor och Ivar, det var också sjukt trevligt! Vilken trevlig helg. Haha. Idag ska jag chilla sönder tror jag, eller det låter lockande, så vi får väl se. Ja, men.. Fred ut!

 
Det är ju faktiskt så att de flesta har lämnat din gräsliga nivå nu!

RSS 2.0