packa upp.

Ja, jag vet inte om jag ska se det från den positiva eller negativa sidan. Antingen så packar jag upp härliga minnen eller så inser jag att det kommer dröja till nästa gång. Seriööst grabbar, kom tillbaka!

Dagen till ära så har jag umgåtts med Josefin. Vi har lagat mat, bakat och sett "Strandvaskaren". Den var rätt läskig och obehaglig faktiskt, trots att det var en svensk produktion. Har dock inte hunnit vara ute så mycket i det fina vädret, men jag kontrar det med att jag har varit ute mellan 9-5 (what a way to make a livin') den större delen av lovet. Plus 2 timmars extra långvandring ;) haha.
     Nu sitter jag och ser på 2½ men, och jag känner att jag är väldigt humorlös och skriver utan sarkasm. Nånting är fel xD haha. Nämen, jag antar att det är för att det känns som att det är söndag, men i verkliga fallet så är det fredag. Usch. Sitta hemma och tråka en fredagkväll känns ju inte mindre än förolämpande mot en sådan veckodag. Sorry, jag lovar att spendera den bättre nästa gång!

Nu ska jag seriööst gå. Pussciaoo <3


phrida @ åre

Ja, detta har nog varit ett av de bästa påsklovet hittills, och det hela började med en bilresa till härnösand.

Torsdag: Sätter oss i en grön liten bil och tuffar iväg till Härnösand och därmed till Stig. Vi inspekterade hans hus och bosatte oss i ett rum på nedervåningen. Stig hade ett mycket fränt baddrum som var endast blått och ingenting annat. Coolt var det ;) Sedan tittade vi på en av hans 20-tal tv-apparater och somnade sedan.

Fredag: Resan mot Åre börjar vid cirka 10.00 och vi är väl framme någon gång vid middagen. Jag och Hillevi checkar in vårat rum, och kan inte sluta skratta åt det. Men efter massor med kläder och hårspraysdoft så kändes det som hemma! Haha. Vi lyckades se två rätt intressanta killar gå in i duschen, men vi hittade dem dessvärre aldrig den kvällen, utan vi såg istället 4 grabbar från Enköping.
     På kvällen så visar det sig vara en vandring runt en älv och även Ristafallet, eller vad det nu hette. Vi fick gå genom skogar med facklor och klättra i isgrottor, vilket var rätt så trevligt och spännande. Jag och Hillevi började mer och mer socialisera oss med pojkarna från Enköping, och när vi kom tillbaka till Hollandsgården så badade vi badtunna. Grabbarna, vars namn var Christoffer (Chrille), Erik (Björn), Jakob (Jacke) och Anton, tyckte våran norrländska var extremt kul och trodde att vi hade snö från september till maj.. vilket iofs stämde rätt bra, men det sa vi icket. Med gott samvete så sussar jag och Hille i våra hotellakan och sover till ungefär 8.

Lördag: Vi kliver upp och käkar frukost kring 9, då vi får bre våran egen matsäck och blanda oss egen choklad. Tro mig, de mackorna lär jag inte äta på ett tag. Men goda var de! Vi beger oss mot Åre, vilket låg ungefär 2 mil från Hollandsgården, men bilresan gick som på räls och vi stannade först upp vid intersport för att inhandla ett par slalomglasögon till moi. Klirr i kassan för Intersport ;) haha. Vi parkerade bilen vid Rödkullen, där vi också spenderade hela förmiddagen, eftersom jag och Hille inte vågade åka till några andra liftar. Vi visste ju trots allt inte hur man hittade tillbaka. Men efter lunch blev det andra bullar. Vi följde med grabbarna bort mot VM8:an. ROLIG LIFT :D En sån där frän lift som man sitter i och ser ut över backarna. Kul, men läskigt! Vi åkte tills liftarna stängde och åkte tillbaka hem mot fjällgården. Vi duschade och gjorde oss klara för påskmiddagen, eller var det då. Jo det var det! Det var god mat och vi spelade spel och de garvade åt mitt "seriöööst" xD Vi går och lägger oss och Bhjörne sätter alarmet på 08.00 med väckningssignalen "Headshot". Jag tycker inte om den signalen längre Björn. Sov gott gräbbs ;)

Söndag: Vi vaknar och är piggare än någonsin. Som tur var fanns det andra som var piggare än oss, för annars hade de slutat olyckligt. Sovande ansikten i maten och halvdöda människor på golvet. Icket bra. Vi for i alla fall iväg till backen och åkte alla åk. Det knallade på där i backen hela dagen och det var väl inte så mycket mer med det. Jag började just fundera om det var denna dag vi spelade spel, och inte i lördags, vilket kan vara mycket troligt, men jag vet inte. Hm. Vi kan väl säga att det var denna dagen vi spelade lite Rappakalja, och jag antar att jag måste skriva att det var Chrille som vann. Det kom föprklaringar som "Utländsk skolåda" och bara för att jag skriver detta så kommer jag inte ihåg nåt mer roligt.
   Killarna som vi hade sett i duschen hade vi nu hört prata, fast det enda de hade sagt var "Jag tror Hasse är på festen, ska vi ringa honom" och sen sa krulltott "vet du hur många sms jag har skickat med den här telefonen? 3714, och jag har ändå bara haft den i år". Vi förstod då att de var äkta stockholmare ;) Senare på kvällenså kommer dom in under våran flummiga period och frågar hur man slår på tv:n. Jag spricker av garv och sätter igång tv:n åt dem. Sen kommer dom in 1 minut senare och frågar hur man byter kanal. Då kan jag inte andas av skratt xD Dock var de oseriösa, men jag har aldrig hört värre. Vi flummar sönder hela kvällen men tillslut somnar jag och Hille vid 1-tiden. Måste även tillägga att Hille dreog en totalstrejk i backen. Bra jobbat tjejen ;)

Måndag: Vi vaknar fortfarande till samma "Headshot", och dagen ser väl ungefär likadan ut. Förutom att chrille och bjöörne åkte hem :(:( Buhu pojkar. Ni borde stannat längre ju! :o Men som tur var, så var Anton och Jacke kvar, så vi spelade lite kort och tar farväl av stockholmarna.

Tisdag: Far och åker skidor och sedan packar vi ihop och beger oss hemåt. Hejdå Anton och Jacke, och hejdå Åre och Hollandsgården. Ses nästa påsk? ;)

Nu denna torsdag så sitter jag här och skriver i min blogg, och börjar få brist på fantasier. Jag saknar Enköpingsborna och sörjer md att äta ett digestivekex. Buhu :( Men jag ska meddela at tdte var ett kul lov :) Tack grabbar, utan er hade det inte arit samma resa :D

påsklov.

Äntligen har det efterlängtade påsklovet tagit form och slappning och njutning av vackert väder i Åre är snart påbörjat. Vad som känns mindre lockande är bilresan dit, men det får jag väl stå ut med.

Dagen till ära så har vi anordnat en innebandycup som gick väldigt bra faktiskt. Matchen vi spelade var dock inte inräknat i "väldigt bra", fast med närmare eftertanke så var vi ju ändå rätt bra, så vi säger att det också inräknas. Vi förlorade i alla fall i de 5 sista sekunderna, och jag kan inte låta bli att tacka Erik för armbågen som jag med omsorg fick strax ovanför ögat. Så, tack Erik. Jag tycker om dig jag med! xD
 
Efter all skräpplockning och ihopplockning av sarg så fick jag äntligen mitt efterlängtade påsklov, och det firade jag med att gå hem och städa! Toppen ;) haha. Men sedan så var jag, Elin och Josse och käkade på Thai Garden. Trevligt och gott. Vi traskade sedan vidare till kioskpiraten, och sedan hem till min lya, där vi såg bland annat Grey's och 2½ men. 

Nu ska jag packa det sista inför Åre. Ha det så gött kära befolkning, och hör av er om ni känner för det. Pussciaoo <3 

Ge mig sommar och ett moppekort.

Helgen må vara underbar, men alldeles för få dagar för att vara perfekt. Att hela tiden tänka på att skolan snart är nära, och hur mycket So man egentligen borde plugga, det gör helgen så mycket sämre. Bortsett från att jag har allt plugg i skåpet och måste istället ha dåligt samvete över det, så har jag hunnit spendera tid med vänner :)

Fredagen spenderades hemma hos Elin. Det var faktiskt riktigt trevligt. Hon fick mycket stiliga vantar må jag säga, och ingen kan väl påstå att fylla år är tråkigt?!

Lördagen spenderades först hemma hos Sara, där vi spelade guitar hero, var ute och gick och skrattade. Jag halkade till några gånger, och det är varken nyttigt för ben eller själ x) Så snälla, ge mig sommar och ett moppekort!

Söndagen spenderades först hos Niels. Vi spelade GTA, lekte med Sudden, och var ute och härjade. Vi såg även en del av Aristocats, men den blev väl för tråkig eller nåt x) Haha. Efter det så åkte jag hem till mitt place och bakade en god kladdkaka med för lite socker. Sedan ringde jag Anna-Maria och anlände i hennes kåk och såg tv  typ. :) Nu är jag dock hemma och fortfarande rädd efter den där äckliga skräckfilmen, ALDRIG mer schitzofrena (stavning ?!) barn ><

Möte imorrn 7.45, here I come! Pussciaooo <3


time after time.

Det visar sig att tid är något jag saknar. Nu ska vi iaf till Stckholm, men jag orkar seriöst inte >< Jag vill bara sova och agera som soffpotatis, men nej jag ska på med finklänningar och utsmyckningar. Herregud -.- Visst det ska bli kul att umgås lite med musikklassarna, men samtidigt så kallar soffan. Huvva, vilken beslutsångest o__O

Idag var jag iaf på stan med mig själv och köpte lite krimskrams., dvs snoddar, klämmor och nå örhängen. Sen anlände jag i Anna-Marias stuga, och körde skoter och hade kul :) Köra skoooter (A) Pussciaooo <3

Tänkte vara lite poetisk också, så jag drog till med några bilder!

image1

eller. Blå

Tja. Idag hade jag ett eländigt franskaprov, som jag var tvungen plugga på fram till klockan 1 föregående natt. Känns alltid lika roligt när väckarklockan ringer halv sju och man inser vilket helvete man har framför sig. Men som sagt, jag lever ju iaf :)

På kvällen var jag även och såg revyn i Lillpite. Det fanns några roliga skämt och så, men det var inte riktigt min humor så ;p Jag hann iaf träffa Nils en sväng, och bjöd han på en munk x) hahaha ^^ Nä, nu ska jag sova. Pussciaoo <3

vi hade i alla fall tur med vädret

Tja. Det känns tungt med 5 prov och 3 redovisningar på en och samma vecka. Du är då så gott som utbränd. Du sitter uppe och pluggar till klockan 12 på nätterna, och sen somnar du med läxböckerna i händerna. Du hinner inte träffa några som helst vänner och du kan inte ens fantisera om en fritid. Men som sagt, vi är ju musikklassare, det är ju "vi som ska klara allt", även fast vi har längre dagar, pressen på oss att vara ambitiösa, och massor med aktiviteter efter skolan. Men trots det så finns det ändå några stackare som påstår att "vi ska klara det, för vi är musiker." Det argumentet kan ju gå och klämma ihjäl sig i en CD-spelare.

Idag så har jag i alla fulla fall haft ett matteprov som gick sådär, eller nä. Det barkade! Jag har även fått mig en härlig skidtur (host), men vi hade i alla fall tur med vädret. Efter denna ljuva idrott så hade vi ett underbart HK-prov. Alltid lika kul! Fast dagen till ära så gick mitt HK-prov rätt så bra. Jag svarade iaf på alla frågor, men om de är rätt vet jag ju inte än så. Nu pluggas det franska för fulla muggar, så jag borde väl fortsätta med det och inte skriva dessa meningslösa sista rader. Sov gott! Pussciaooo <3

det är inte sant

I många år har jag velat resa till Afrika, för att träffa nya människor och se hur de lever. Nu hade en av mina drömar slagit in, men mindre än två veckor innan avresan så krossas den. De krigar för mycket, och det har blivit värre än nånsin nu. De bränner byarna, tjejer med för tajta kläder och för urringade kläder får piskslag, alla turister blir typ dödade. Så jag kommer inte kunna åka :'( Det är ju otroligt.

Innan jag fick veta detta så har dagen varit helt sjukt rolig! Jag har skrattat, träffat vänner och gått med Sara på stan och hittat två jättesnygga klänningar till Stockholm. Det ska ju iaf bli kul, men ändå :(:( jaja. pusstjing <3

fjällen, tandvärk och plugg.

Tja beundrare x) Dagen till ära så har jag åkt bil. En silvrig bil fullpackad med grejer inklusive mig och musiken. Jag har nämligen pallrat mig hem från fjällen nu! Yihaa. Jag har haft tandvärk hela vistelsen där uppe i norr, men nu har den äntligen släppt. Tacka för det :) Nu hade jag tänkt att leva mig in i pluggböckernas ljuva värld. Puss på dem ><

Jag vill ha lov, mer lov. LOVLOVLOV. Ge mig mer lov! Fast jag kanske ska nöja mig med att fara till Stockholm på söndag, och till Afrika om 12 dagar. Förhoppningsvis botar det min "lov-smärta". Ha det gött ;) Pussciaooo <3


RSS 2.0