Det kallas tvivel

Det är nog inte det är utbildningen som är dålig, det är nog mer boendet jag inte klarar av. Så, då vet ni det!

Jag är hos Anders och lyssnar på musik, eftersom jag alltid vaknar flera timmar innan honom. Det suger. Det är dock lite roligare nu när jag har iPhone...hehehe! Lyssna på "Christmas lights" av coldplay såhär i juletid. Den är himla mysig! Kram


Julklappar är det bästa jag vet

En hel termin har jag klarat av i Kalix. Det enda stället på jorden som jag mår katastrofalt dåligt på. Ingen hit för Frida Norén alltså. Vet verkligen inte om jag klarar av att gå en folkis till, för det är verkligen inte min grej. Sen behöver ju inte Kalix vara som alla andra skolor, men min folkis-längtan har ju inte blivit större direkt.

Nog om det, nu ska vi tänka på något roligt istället. Jag är hemma i Piteå för jullov i evigheter!!!!!! Åh, det är härliga tider det här. Inledde lovet med några dagar i Lillpite, och det var mysigt och välbehövligt. Jag har julklappsshoppat med min mormor, haft tjejkväll med Sara, Sofia och Jenny, världens bästa prat-kväll med Liselott, lunchat hos Anders mormor, hjälpt lillebror i skattjakten, firat Bosse, besökt pappas nya jobb och säkert mycket mer.

Jag köpte mig även en biljett till after x-mas. Det kommer bli fantastiskt kul, med de bästa sällskapet någonsin tror jag :-) HEJDÅ! :)

Heart of gold

Det har varit en himla fin dag idag. Jag har firat ett helt år tillsammans med min underbara pojke, firat med middag på golden dragon, fikat med mina vänner, bowlat (vunnit), (Anders gråter fortfarande efter förlusten), och haft en supermysig kväll med människor som ligger en varmt om hjärtat. Många av mina pite-kompisar samlade på ett och samma ställe. Underbart! <3
Jag älskar dig

RSS 2.0