Don't worry

Allting känns så himla bra nu. Vi har världens bästa klass, alla är verkligen så olika, men tillsammans blir vi bara så fantastiska. Jag insåg det idag, hur jobbigt det kommer bli att lämna alla. Sedan fick vi veta av Maggis att vi har fått bidrag för att åka till Wien, åååh, det kommer bli så fantastiskt!! Sen har jag fått vet att jag ska ut på tunré i två veckor med TILSAMMANS, vilket också kommer bli fantastiskt kul! Allting är bara så bra, du är så bra ♥

It's up to you now


I wanna open up my heart, and tell him how i feel


Another day begins

Hej på er. Är lite för trött för att orka skriva allt jag har hunnit med. Det får bli imorgon! Sov gott. Kan ju sammanfatta kort att jag har haft en riktigt bra dag, med en massa bra människor, nya som gamla ♥

Ain't no excuse

Jag, Magda och Nils är normala. Nils är nog mest normal.

Bloglovin

För att göra det lite enklare för er:
Följ min blogg med bloglovin

Rewind

Hallå där! Igår spenderades kvällen med först Liselott, och sedan kom John! Vi såg Kommissarie Späck, som var så sjukt random så ja, man visste väl inte vars man skulle ta vägen. Men den hade definitivt sina roliga stunder, men var helt klart i överlag mest random. Sedan for vi ute och åkte breeeeeett, WIHO, lycklig liten tjej i baksätet. Det är så jäkla roligt alltså! Lika roligt som att åka karusell, och man blir ungefär lika illamående ;-) haha! Men det var riktigt riktigt kul! Ja, sen hände det väl inte så mycket mer.

Idag väntar däremot många saker. Jag måste skriva klart min svenska och engelska. Jag ska på kalas och fira lillkusinen, gymma, spela innebandy och.. ja, det var nog allt. Eller nä, borde skriva religionen också. Stjärt, det hade jag förträngt ju. Aja, då har jag inte tid att sitta här! Hejdå.


Walking in a winter wonderland

Man får ju leta snyggare!!!

Forever & Always


I wanna lay you down on a bed of roses

Idag har Frida Norén haft sin första körlektion. Aldrig mer kommer jag ha min första körlektion. Med tanke på hur fruktansvärt talanglös jag är när det kommer till bilkörning, så tycker jag faktiskt att det gick riktigt bra! Inte ett enda motorstopp, och då gjorde vi ändå start i backe. Jag körde inte heller på någon oskyldig människa eller något djur, så jag är helnöjd! Ni vet ju alla hur bra jag var i början:

Believe the very best

Tjobre. For och tränade imorse 07.00 i vanlig ordning. Var dock otroligt trött, så det gick väl sådär. Sedan hade vi ljudteknik, kopplade lite. Haha, kopplade av... Ja, sedan hände det väl inte så mycket mer. Eller jo, jag och Anders rockade på historia-frågesoprten. Hahah, riktigt dåligt gick det! Ja, sen hade vi en skitrolig religionslektion, Lotta får verkligen religion att bli så mycket roligare. Tusen tummar upp!

Efter skolan hade ag min första sånglektion på 6 veckor, men jag måste ju mjukstarta, så jag sjunger typ på 6 toner sammalgt. Kul liv, kan det bara inte bli bra? Är så jäkla less nu, och det kommer så olägligt. Ska iaf till läkaren inom snar framtid och kolla om han hittar nåt spännande igen, eller om det har försvunnit. IAF så hade vi konsert denna afton, riktigt trevligt var det! Får rysningar varje gång av introt till "can you feel the love tonight". Då vet ni det. Ha det fint :-)

Anton la upp gamla bilder på facebook. Här är examen i.. tvåan kanske? Hittar ni lill-frida?

Här är stillhet och tystnad, nu när marken färgats vit

Idag har jag funderat över hur en annan människa kan göra en så glad. Det krävs liksom en liten glimt av personen, ett litet leende, ett skratt, ett ord, vad som helst egentligen. Så fort man inte är i närheten av varandra, så undrar man direkt vars personen håller hus, vad personen gör och vad man ska hitta på för ursäkt för att "råka" stöta in i varandra. När man är långt ifrån varandra måste man hitta på någon heltöntig anledning till att skicka sms, med den flummigaste inledningen i världen. Men det spelar som ingen roll, för man får ett svar. Det värmer i lillhjärtat.

Just a page in my diary

Hej på er! Idag har jag firat min far på farsdag, chillat, jobbat lite på tennishallen, ätit, haft planeringsmöte inför förfest till himlen, och tränat. Allt har faktiskt gått riktigt bra, speciellt chillet, haha! Ja, sen borde jag skriva klart min religionsuppgift, med jag är så kluven, så jag vet inte vad jag ska skriva. Nä, nu ska jag sova. Hejdå!

Love on the side

Olle var ju inte alls bra igår, såg jag nu på tv4play. Lite besviken är jag allt! Men vi är tillsammans ändå och har ett bra förhållande trots alla galna fans som vill ha honom.

I can't keep my eyes off of you

Hej på er. Igår städade jag mitt rum, tro det eller ej. Nu ser jag äntligen trägolvet igen! Så, jag kom hem från skolan, städade lite, åt lite mat, sen kom Magda hit. Vi skulle ju nämligen på obligatorisk klassisk konsert på acusticum. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Jag är ju inte intresserad av klassisk musik, sen kände man ju inte igen någon låt, så det blev ju som lite långtråkigt. Men de var ju fantastiskt duktiga, det är bara svårt att ta till sig. Ni vet tillfällen då man verkligen inte får skratta men man håller på att skratta ihjäl sig? Det hände igår. Jag satt ju typ och skakade i stolen, medan de spelade vackert. Sjukt jobbigt! Haha, men roligt :-)

Efter konserten for vi till Larre och såg film och käka chirre. Haha! Jag somnade ju dock under filmen, såklart, eller snarare en pn. Sjukt skönt var det iaf! Filmen var dock bra, fast jag hade lite svårt att hänga med. Det hela blir ju tusen gånger besvärligare när alla ser likadana ut! Sen att jag somnade någonstans i mitten, kanske också var en bidragande orsak till att jag inte fattade så mycket... Ja, idag vet jag inte vad som händer. Vi får väl se!

Jag har redan julstämning. Så här har ni en fin låt.

You're amazing

Bodyjam

Sara drog med mig på Bodyjam på Korpen idag, och alltså, det var så himla roligt! Även fast man inte ser klok ut, så är det så mycket energi, glädje och ja, allt. Det var verkligen kanonkul, och jobbigt dessutom. Rolig träning, det kan ju inte bli bättre! Dit ska jag definitivt någon fler gång. RIKTIGT roligt :D

Heaven only knows

Det kanske är dags för några rader här då.. vet inte riktigt vad jag ska skriva men. Som alla vet så va vi ju lediga igår, skönt! Tandläkaren 10.00 sedan gick jag runt på stan och shoppade lite. Det var faktiskt längesen sist, så det kändes toppen. Resten av dagen spenderades väl på Nodo, som alla andra dagar i veckan! Haha.

Har massa saker som väntar på att bli gjorda, men jag orkar seriöst inte. Jag är skoltrött som ett as, och då har vi ändå inte så himla mycket plugg. Fattar inte hur det går ihop! Resväskan står mitt på golvet och skriker "plocka ur mig", men jag låter den plågas ett tag till. Eller nä, ska jag göra ett ryck nu? Jo, nu gör jag det! Hejdå.

Time to say goodbye

Hallå där! Nu är jag hemma, och har inte alls fotat någonting. Har dock massa filmklipp som jag ska försöka knåpa ihop till en film här framöver. Vi får väl se om det blir av överhuvudtaget, men vi hoppas på det i alla fall.

Igår såg vi (jag, Oscar, Robin och Nasko) Jackass 3D på bio. Jag hade ju i princip aldrig sett Jackass förut, så jag väntade mig att det skulle vara helt sjukt och att det inte skulle vara min humor. Men skadeglad som jag är, så skrattade jag faktiskt riktigt mycket! En del scener fick man ju kväljningar av, men bortsett från det så var det riktigt roligt! Plus att det blir en helt annan känsla när en hel biosalong sitter och asgarvar och skriker. Haha! Efter detta blev det Idol, och sen hemfärd. Riktigt trevligt :-)

Magic

Måste han vara så hysteriskt snygg, spela gitarr så jävla bra och sjunga som en gud?
Det börjar bli som en "Darin-hysteri", men alltså, Olle är så.. nä.


RSS 2.0