A thing called love

Sådär ja, världsturnén gick väldigt bra, och det var en skrattfylld och mysig resa, helt klart! Nu är man tillbaka till verkligheten och det är en hel del skolarbeten som ska göras klart, men det känns ändå bra! Kanske åker till Stockholm till helgen om det finns flygbiljetter! Vi får se!

Nu ska jag umgås med världens bästa liselott! Puss ♥

Beautiful one

Hej på er! Idag far vi till nordliga delar av vårat land, nog för att vi redan befinner oss i en nordlig del, men vi snackar ÄNNU längre upp. Jag vet att chocktillstånd kan inträffa nu, men ja, det finns folk ovanför Luleå. Jag hoppas då det åtminstonde, haha!

Vi övade inför Irjas 40-årsfest igår, och det gick riktigt bra. Vi får alla visa våra talanger på trummor iaf, haha. Men vi har roligt, och det är huvudsaken! Ja, det var väl det! Ha det bra :-)

If you're not the one

Är galet sugen på att inte ställa väckarklockan, så jag försover mig och missar nationella i matte b imorgon. Who's with me? Jag säger iaf upp mig från mitt heltidsarbete som elev nu. Det är alldeles för dåligt betalt!

Something

Det är mycket nu alltså. Ska vara på 4 ställen samtidigt nästa torsdag, det kanske förklarar läget då. Det är mycket annars också, jag vet inte, fullt i hjärnan. Det snurrar runt. Miljoner frågor, och jag hittar på egna svar. Det är ju väldigt praktiskt ibland, men inte alltid, nä. Jag är trött, det är därför det kommer ett helt random inlägg nu. Vi har prov imorgon, och det kan jag inte riktigt heller, men får ta itu med det imorgonbitti istället. Sov gott, snarka högt!

<3

Don't you dare

Hej på er! Valborg blev bra ändå! Trots att rethostan nu har tagit över mitt liv, så har jag ju kul ändå! Jag tänkte berätta lite om vad som hänt. Ja, vi kan väl börja med onsdag då jag och Nils gick på stan och köpte honom fula kläder, nä, bajssnygga var dom. Sen for vi hem till mig, käkade lite burgare, pratade, pratade och pratade. Det var toppentrevligt! :-)

Torsdag, ja, då hade vi konserter hela dagen med de trevliga danstjejerna. Jag och Sofia körde lite sånger, som gamla goda tider! Haha. Nä, men det var väldigt roligt. Vi fick även uppleva den mest improviserade versionen av I know him so well, och en skrikande Frida Norén på I still believe. Mycket fint, man blir ju rörd.
Fredag så följde jag med mormor som skulle rensa ut på hennes stuga. Puh, vilket arbete. Hela bodan var fylld med möbler, och vi bar ut allting typ. Tur att just starka muskler finns i våra gener då. Vi improviserade även där med att äta kladdkaka med en smörkniv och en osthyvel, plus att jag vispade grädden med världens kanske sämsta visp. Senare på kvällen kom Oscar, och vi spelade spel och såg film med Arvid & Arvid, körde moped, fick senadrag, körde lite mer moped, såg tv och ja, det var väl det vi gjorde! Roligt var det iaf!
Dagen till ära så har jag solat. Hemma och på mormors stuga. Det känns som att ni vid det här laget ska veta att jag har fått "färg" då.. Jo. Jag är dock inte så himla röd den här gången. Använde mig till och med av solskyddsfaktor. Ja, sen har vi grillat hos mig. Det var jag, Magda, Robin, Larsson och Nasko. Det var väldigt trevligt :-) Spelade lite spel, satte upp studsmattan, grillade korv och chamallows (haha), åt godis och umgicks.
Ja hurreni, det var det! Hoppas ni överlevde det superlånga inlägget!

Holding out for a hero

Hej bloggen. Har väl i princip haft den tråkigaste söndagen på länge. Jag hostar, och mina stämband går sönder ännu mer. Jättekul att vi har konsert hela onsdag och torsdag. Kanonkul. Bjuder på en frida-är-sjuk-men-glad-bild.

RSS 2.0