Stig ♥

Hoppas du får det bra bland alla andra änglar där uppe.
Se till att vaka över oss, och speciellt över mormor, hon behöver det!
Du var verkligen en fantastisk människa.

Love is us

Tjena mittbena! Blir lika glad varje gång jag skriver det. Kommer ihåg tiden då jag inte förstod innebörden av det och trodde man sa tjena mitt bena, och har därför länge och väl funderat på vad "bena" är. Ja, i alla fall.. Jag började dagen med en springtur. Sprang till och med ett litet extra-varv. Trodde resten av dagen skulle bli hemsk, men det gick bra ändå. Det är tur man har världens finaste pojke som bara behöver le ett litet leende, så blir dagen bra.

Ikväll ska jag äntligen få umgås med Liselott. Det var himla längesen! Vi ska på Nodo, och det är nice, för jag är så grymt sugen på fika!!! Då vet ni det.


Trettioförsta mars

Springtur, skola, Liselott.

Heja, heja! Wooo, woo, wooo!

Var kick-ass bra i slalombacken idag. Har inte åkt på typ 3 år kanske, men talangen fanns kvar! En solig och härlig dag har vi haft, och den soliga delen speglas i mitt ansikte. Måste ta på mig något som inte skär sig till rött imorgon...

Igår var jag med Nils, och vi hade lika trevligt som vanligt, alltså jättetrevligt! Vi har inte umgåtts på jättelänge, så det var megatrevligt. Sedan skjutsade jag hem honom (övningskörde), och sedan skjutsade jag mig till min fina. Världens finaste. Han och hans Luleå förlorade i hockeyn, medan jag och mitt Skellefteå satt och var skadeglada efter den härliga vinsten! Nu ska jag ta en dejt med John Blund, är trött som få.

Hittade en bild på vår grymma lucia från 2008!

02.48

Fortfarande vaken och kan inte sova.. Kul!

Den tjugoåttonde mars

Var ju kändis i tidningen idag, och såg ju lagom stirrig ut! Haha, det är kul att man alltid ska lyckas på bilder i tidningen, grymt kul. Skoldagen har i alla fall rullat på och jag har lämnat in massa restuppgifter, så det känns kanonbra! När jag kom hem så åt jag palt, sedan satt jag och pratade med bror min länge och väl. Han är himla fin ibland.

Kvällen spenderades med lite körkortsteori och Nodo med Anna-Maria och Magda. Mycket trevligt. Drack Cappuccino, och lär somna vid 3 någon gång, så då kan jag ju passa på att göra mer körkortsteori. Som tur var har jag sovmorgon till halv tolv imorgon, så det är ju bra! Sov gott med er!

Jag och bror min i våra yngre dar!

..och jag kan höra ditt hjärta

Hej på er!
Fredagskvällen spenderades hos Jonatan med honom, Linus, Julia, Linnéa, Adam, Jeff och Anders. Vi såg film och tjejerna sov i soffan. Haha! Det var trevligt ändå. Natten spenderades i Lillpite. Morgonen bestod väl mest av mys och att bli mobbad av Erik.. Haha! AnteB skjutsade hem mig, för att jag skulle hinna ta mig till Swedish Jazz Celebration.

Vi åkte dit med Williams pappa, och när vi kom dit så spelade Ayjo. Jag lyssnade på dem, och sedan var det vår tur att spela. Det gick helt klart över förväntan, så det var kul. Jag såg även en hyllning till Dizzy Gillespie med den sjukaste trumpetisten någonsin. Det var verkligen sjukt bra. Sedan kom ju höjdpunkten Dee Dee Bridgewater också. En helt galen kvinna på 60 år som sjunger och bara är helt fantastisk. Basisten i NBB var ju inte heller nådig! Helt sjukt var det, helt sjukt bra!

Jag hann somna i bilen när vi åkte hem, och somnade fort när jag kom hem till ett tomt hus. Skönt att slippa vakna av att folk är uppe och trampar på övervåningen. Grymt skönt!


Så somnar vi så tätt ihop

Hej på er! Det var verkligen längesedan känns det som. Mitt liv rullar på i alla fall. Jag har gjort bort massa rester i skolan, så det känns skönt. Nu tar jag bara dagen som den kommer. Har en del låtar som jag måste lära mig, om jag överhuvudtaget ens ska ha någon som helst chans att ta mig in på någon folkhögskola. Inte för att jag tror att jag kommer ta mig in, men det är inte hela världen ändå. Jag har ju fler år på mig, plus att jag inte riktigt vet vad jag vill göra än så.

Jag fick min balklänning idag också, och jag tror det kommer bli rätt bra ändå. Jag är ju inte någon "ploffsig" tjej, så jag ville inte ha värsta balklänningen med massa diamanter och tjoffsiploffs. Nä, den här är mer enkel och söt, men lite finare.

Hoppas ni har det bra!

En gullig bild på mig och Jenna från Jazzlägret. Hittade den på Sara Holmdahls blogg. Den som gör sig bäst på bilden är nog Anders ;) haha

Kärlek

Ji tyck om dä ♥

All I really want is you

Snart börjar kaoset. Bilen ska rulla halv 3 och det är precis samma sak varje gång. Mamma kommer springa runt och bossa över alla, så alla ska göra saker hela tiden, för vi ska få med allt och sådant, sen kommer hon bli arg för att hon tycker att ingen hjälper till. Pappa kommer vara jättestressad, för vi måste komma iväg exakt klockan halv 3, och kommer därför varje minut meddela hur länge det är kvar och be oss att skynda oss. Grymt irriterande. Sen har vi mig och min lillebror som inte bryr oss speciellt mycket. Vi kanske tjafsar lite om vem som ska få sitta var i bilen, men jag tror vi har vuxit ifrån det nu. Jag packar alltid för mycket, så jag hinner inte heller bli nervös att jag har glömt någonting, så den närmaste timmen blir det att lyssna på ett evigt tjat. Vilken härlig timme för familjen Norén!

Irreplaceable

Kaffe klockan 20.00 resulterade till att Frida Norén inte kunde somna för ens klockan 3. Jag hann ju i alla fall göra lite körkortsteori och hitta lite nya låtar, så det var ju trevligt! Jag vaknade vid 10, och det är så mysigt, för solen har börjat lysa in genom mitt fönster när jag vaknar. Det är megabra!

Sedan vandrade jag till stan, träffade Anders och Jonatan, köpte ett nytt försvarets (<3), en handkräm och ett par täckbyxor. Sedan gick vi runt, och Jonatan åkte hem. Då införskaffade jag och AnteB kläder och skor till honom, fikade lite och sa adjö. Kvällen spenderades på Nodo med Robban och Magda.

Imorgon beger vi oss mot Jäckvik, jag, min familj, Anders, kusinerna och morbror. Där ska åkas skoter, pimpla, åka skidor (Anders har utmanat mig, kan berätta hur det gick sen), tolka, åka madrass och mysa järnet. Det ska bli kanonskönt att komma iväg! Tar dock med mig datorn så jag kan göra körkortsteori, så jag kanske slänger in något inlägg i veckan, och kanske innan jag far. TJINGTJONG

Världens bästa skidåkare


Patience

Hej på er!
Igår så spenderades dagen först i skidspåret. Jag, Larsson, Corne, Nasko och Sebbe tog oss hela 1,1 mil, alltså fårön runt. Superhärligt väder med superhärligt sällskap. Vi avslutade med mackor, bullar och varm choklad när vi kommit i mål. Mums.

Sedan begav jag mig hemåt, duschade, satt ute i solen en stund, och sen kom AnteB. Vi åkte hem till Lillpite, firade Jonas, och pratade med släkten. Sen gick Anders och vilade för han hade knappt sovit någonting, och då lirade jag, Erik, Jonas och Therese Mario Kart. Det var hur kul som helst, även fast jag sög. Sedan var det middag och bio på schemat. Vi såg "Rango", och jag tyckte den var helt okej. Nu vet ni det! Nu ska jag föröska få med mig pojken på promenad. Vi får väl se hur det går med det..

I don't care what the people may say

Det blev ingen middag hos Bjerle, så jag och Corne gör egen middag hemma, så får föräldrarna vara ifred. Efter maten blir det Nodo, och efter det kanske bio. HÖRS

Tredje Mars

Hej mina fina vänner. Imorgon är det sportlov, och det känns fantastiskt. Förutom att det engelska grammatikprovet gick åt skogen, så känns det fantastiskt. Ska försöka glömma det och ha kul ändå. Lovet inleds hos familjen Bjerle på middag, och på lördag ska vi först åka fårön runt, och sedan beger jag mig mot Lillpite. Vi hörs! :-)

Tredje januari


I can't get no

Idag har vi sjungit hela dagen lång, och det blev ändå rätt bra till slut. Nu är jag trött och jag känner att kroppen är sliten. Det blir nog en tidig kväll för Frida Norén. Tack för en trevlig dag kära kamrater! PUSS

RSS 2.0