De säger det var bättre förr

Hej vänner. Kalixbo är jag numera. Har hunnit installera mig, men kanske inte riktigt vant mig än. Men det bli nog bra snart, hoppas jag. Nu ska jag läsa min nya bok som jag köpte för 84 pengar på en bokaffär, och 20 minuter senare hittar på coop för 49.. Kul! Jag och Anders lagade grymma köttfärsbiffar idag också. Så jag äter, trots att jag är student!


NOLL dagar kvar

Shit shit shit, idag åker vi! Är typ helt megaglad. Ska bli sååå spännande att se vars vi hamnar. Jag vaknade med ett mindre roligt illamående, sedan spelade vi för Strömbackas lärare vid 8-tiden. Det gick faktiskt bra. Kul att träffa alla igen också! Nu ska jag packa det sista och bara vara. AAAAH!

Såhär glad är jag.

För ingen vill va' ensam

Nu var det längesedan. Anders har hunnit ta med mig på ett mördarpass på elljusspåret, jag har lunchat med Cornelia, umgåtts med Liselott, haft middag med Anders, Adam och Linnéa, städat Anders bil och rum, och säkert en massa mer saker som jag inte kommer på. Det har varit mycket trevligt.

MEN IMORGON ÅKER VI TILL TURKIET!!!!!!!!!!!!

Oh, these times are hard

Jag såg sista Harry P-filmen idag. Riktigt bra tycker jag, men det är väl för att jag inte har läst böckerna. Grät dock ingenting, till min förvåning. Men spännande var den, och ett bra slut. Det känns dock lite tomt. Harry Potter har man verkligen växt upp till. Man var ju en liten knatte när första filmen kom, sedan har man vant sig att det kommer en ny film lite då och då, men nu är det slut. Slut på riktigt. Det känns faktiskt tråkigt. Bion sågs också med världens bästa sällskap. Vad vore man utan vänner, hurrni?

Lill-HP.

Fem dagar kvar

Igår var premiären till "Jag saknar dig". Jag grät som ett litet barn. Riktigt bra film, verkligen! Hade slut batteri på mobilen hela dagen, riktigt skönt. Ibland är det bara så skönt att koppla bort sig från omvärlden. Innan detta var jag med Sofia och Sara, och det var väldigt trevligt.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Tänkte ta mig en joggingtur, men är inte riktigt 100% kry, så det känns onödigt att bli sjuk nu. Vi får se helt enkelt.

6 dagar kvar

Hej på er. Igår tog vi bilder till en föreställning, och efter detta for jag till Vistträsk för att spela i ett lovsångsband. Mycket trevligt. Nu sitter jag hos Anders, men ska alldeles strax bege mig till Sara för att umgås med henne och Sofia. Ikväll blir det premiär för "Jag saknar dig, jag saknar dig" med lillanteB.

If you love me

Ja, igår hade jag inte en chans i världen att hinna skriva ett inlägg. Bilen gick kvart i nio, och därefter besökte vi Kalix för att titta på boendet. Mitt och Linnéas rum har pissgula väggar, det har iofs alla rum, utom Anders, som förutom pissgula väggar har en kräkrosa fondvägg. Mycket stiligt.
Sen bar det av till Ikea, och det var riktigt mysigt och trevligt. Anders sa: "Det var ju hur kul som helst att gå på Ikea" utan att vara ironisk. Jag har verkligen hittat rätt kille! Haha. Vi kom hem halv 7, slängde i oss mat, för att sedan repa med lovsångsbandet klockan 7. Vi höll på till tio, och efter det for vi till Adam för att umgås med honom och Linnéa. Mycket trevligt.

Ungefär såhär vackra var vi i bilen. Den gröna ormen är vårt nya husdjur. Han är döpt till Gunnar.

Kalix/Haparanda

Nu ska jag, mamma, mormor och Anders fara först till Kalix och kolla boende, och efter det till Haparanda. Skriver senare! :-)

Don't panic

Ja, vad ska man säga. Värdelös morgon, men underbar lunch med Cornelia. Vi har som hittat tillbaka till "oss", och det känns så himla bra. Kickass-bra. Fyndade lite på stan, drack en latte och sjöng sing star. Obligatoriskt. Minst en gång per sommar ska vi sjunga så många låtar vi hinner eller som halsen orkar. "Ooa hela natten" är nog den mest obligatoriska. Därefter "Det gör ont", och det gör det också, i våra och alla grannars öron. Mycket trevligt.

När jag kom hem berättade jag för mamma att jag hade köpt en bikini, och då sa hon att hon också behövde en bikini. Jag undrade varför, och hennes svar var att det är smart att köpa den på rea nu, så man har till sommaren. Mitt svar blev då "ja, eller så far man utomlands om 9 dagar och använder den...". Gissa om det kändes bra. Frida - Mamma. 1 - 0. Nöjd tjej.

Jag hittade mina glasögon idag också. Var mycket skönt för huvudet och ögonen. Bjuder på en arkivbild.

Nio dagar kvar

Vaknade inte på rätt sida idag. Jag hade planerat att fara ut och springa, måste ju ta tag i det nu, när vi far om 9 dagar. Men nä, då har mamma ställt ut mina skor, vilket betyder att de stod i spöregnet hela dagen igår. De var inte särskilt torra. Åh, så sinnes irriterande!

Istället ser jag Smallville, och längtar! Idag ska jag luncha med Corne, och vi får se om det blir idag eller imorgon som jag och Anders ska gå på stan och köpa honom badbyxor och diverse saker.

TURKIET

Idag ringde Anders och sa: Jag tänkte överraska dig, men det gick åt skogen. Jag har ringt och bokat resan till turkiet nu, men jag har glömt mitt kort hemma, och vi måste betala nu.


VÄRLDENS bästa kille i hela världen. Hela veckan har han lurat mig, och nu ska vi UTOMLANDS till ett femstjärnigt hotell och bara MYSA. All inclusive och nästan 40 graders värme. Jag började gråta av glädje. Åååååh, jag är så glad att jag spricker. Vi vet inte riktigt vilket hotell vi hamnar på, men något utav dessa tre blir det:

Pegasos World
Pegasos Resort
Pegasos Royal

DET SKA VLI så UNDERBART!! Bara tio dagar kvar!

Mitt hjärta dunkar och bankar

Pressing your head against someone's chest and hearing their heart beating - racing for you.

Walk a mile

Idag har det varit en bra dag på många sätt. Vaknade bredvid världens finaste människa, även fast mina kropp inte riktigt var 100%. Åt frukost med fina Linnea och Lovisa. Selade lite galenpanna, och skjutsade tjejerna till bussen. Köpte mjukglass och snickers med Anders. Låg på en filt i skuggan och bara var. Spelade lite Star Wars och bara var lite till. Sedan for jag till världens bästa Sara i Norrfjärden. Massa guldstjärnor i himlen till henne, himla fin människa! Vi satt och pratade och mös vid grillen med hamburgare, korv och massa marshmallows. Supermysigt, och måste göras om inom en snar framtid.

Imorgon nalkas repetition i Luleå. Bilen går kvart över sju. Kärlek. Haha.

RSS 2.0