Try to stop me now

Tjugotre stycken läste min blogg igår. Vad händer? Haha, vad roligt :-)

Vad hände igårkväll då? Jo, jag for ut på stugan med min familj, och dödade tid. Efter middagen, som för övrigt var rysligt god så kom Andre och hämtade mig, och vi hämtade upp de andra för att leka bilkurragömma. Det var ju faktiskt sjukt roligt! Har aldrig lekt det förut. Lite snöbollskrig hanns även också med. Sen styrde vi kosan mot Nasko, där vi lekte med en pinigsboll och några glas. Lite roar små. Efter detta blev det Geni-spel hemma hos mig och sen så skjutsade vi hem alla igen. Mycket trevligt, och inget älgbesök på hemvägen! Haha. Hoppas ni hade en trevlig kväll :) Kram <3

What if our love never went away?

Då var musikalen över. Det känns jättetråkigt, för det har varit så fantastiskt roligt. Alltså det är helt sjukt. Tack för allt allihopa, guld värt ♥

Vi firade med lite Nodo-häng på torsdagen och slutade kvällen med Brainstorm hos Anna-Maria. Mycket trevligt. Vi hann även sladda runt litegrann, och det mina damer och herrar, det är roligt. Som att åka karusell! Haha, wiiie.


Make it through it all

Vi har premiär imorgon. Blandade känslor helt klart. Vi hade genrep inför publik idag, och det gick väl ändå rätt bra. Förutom att min mick och jag inte riktigt kom överens, nä, och att jag typ började skratta varje gång jag skulle gå in på scenen.Varför vet jag inte. Aja, det blir säkert bra.

Så, har det hänt nåt roligt idag? Egentligen inte. Lyckades väl göra bort mig lite när jag sa att jag skulle ta pengarna i tvåan. Sen skrattar jag fortfarande lika mycket åt "Folke Rydén, Baltimore". Fantastiskt roligt är det. JUSTJA, jag spelade trummor idag på "New girl in town". Vet ni hur roligt det var? Nä, men det var också gaaalet kul. Hahaha. Aja. See you later ♥


You took my breath away

Jag tror helt seriöst att det är förbjudet att ha så här mycket träningsvärk. Vad har jag gjort egentligen? Otränad tjej.. Jag glömde ju förresten bort att säga att jag hade min gladaste dag på länge igår. Alltså, jag var bara så glad. Jag visste inte riktigt vars jag skulle ta vägen. Allt var bara så.. bra! Haha. Nämen helt seriöst, det var så himla roligt att bara vara helt glad rakt igenom. Ååh. Kul att det håller i sig.. eller inte. Jag är nog bara trött. Och hur åtgärdar man det? Jo, man går och lägger sig. Så sov gott! Kram ♥

Forbidden love

Jaha, vad ska man säga om bucklan i år då? Det var faktiskt väldigt trevligt. Lite smådrygt ibland dock, men i överlag, trevligt. Var tråkigt att alla bodde så utspritt, helt klart. Jag får lov att gratulera Hortlax till segern och säga att Morö Backe gjorde ett fint jobb ändå. Finalen var så sjuuuuuuukt galet spännande, visste inte riktigt vars jag skulle ta vägen. Ska väl inte riktigt säga att jag gjorde en strålande insats, för det gjorde jag verkligen inte. Kan ju som inte riktigt spela innebandy, nä. Å andra sidan så skrek jag rätt mycket från läktaren. Det får helt enkelt kompensera. Tack för en trevlig helg :-)

I'll be yours forever

Tja, tja. Jag ska på läger ikväll, och återkommer på söndag. Det kommer bli helt awesome, tror jag. Eller jag hoppas det, känner mig på ett konstigt humör. Men det är bara att vara glad, så löser sig det mesta. Ha en fin helg :) Kram

But it's kind of cute

Hej bloggen. Har verkligen ingenting att skriva om idag. En rätt chill dag med mycket musikalrep. Gruvar mig inför morgondagens rep dock. Det här med kläderna känns inte jättebra alltså..

Kan ju iofs också meddela att jag inte ser jättenormal ut på affischerna, nä. Blev ju då tyvärr den som ser mest dum i huvet ut, men det är ju kul att se ut som om man ska kräkas och väldigt tjock ut. Kanonkul (Y) (det där är inte en rumpa med stringtrosor, utan en tummen upp). Nu ska jag döda tid. Kom just hem från Nodo med Anna-Maria och Oscar också. Det var trevligt, som vanligt! :-) Adjö.

Don't wait

Vad är grejen med att semlor har börjat ha triangelformade lock? Det är bara jättefult.

Kom just hem från en hel kvälls inspelning med Linnéa. Det har varit jsukt roligt, med galet mycket skratt, och det blev ändå rätt bra tror jag. Får väl se imorgon när jag har tagit mig ur "inspelnings-extasen". Nu ska jag sätta mig och skriva min arbetsmiljö och säkerhet som ska in imorgon. Känns ändå rätt okej att börja med det dagen innan klockan tio i 11 på kvällen. Helt okej. Så, då kör vi! Hoppas ni har haft en bra dag :)

And I want you here with me


Love will find you

Det är ju alla hjärtans dag idag, så jag kan ju passa på att önska er en glad sådan. För en del är den här dagen helt fantastisk, för den andra delen så är den fullkomligt värdelös. Sen kan man ju själv välja vilken del man vill tillhöra.

Jag ska på bio ikväll med Liselott (för er som inte har läst mina kommentarer! hahahah) och se Valentines Day, vilket blir mycket trevligt. Passar ju som bra såhär på alla hjärtans dag. Annars skulle jag väl egentligen ha tagit mitt feta ass till korpen, men jag tycker en promenad låter mer lockande! Det är ju så himla fint väder, och då känns det så tråkigt att springa på ett band inomhus. Men vi får höras mer sen. Kram ♥

I'm gonna love you more than anyone

Hejsan! Igår när jag sprang till bussen, så stannade en tant och frågade om jag ville ha skjuts nånstans, men jag sa att jag kunde ta bussen, och tackade vänligt ändå. Det borde finnas fler människor som henne, så gullig alltså. Ja, sen så färgade anna-maria mitt hår efter skolan och sådant. Blev mycket fint! :) Efter detta for vi på Nodo med the grabbs och sen vidare till anna-maria och spelade spel. Trevligt, trevligt!

För några dagar sen så lovade jag Magda att vi chilla järnet hemma hos henne, och det blir awesome! Hon är ju inte riktigt kry än, men då kan hon behöva lite trevligt sällskap. (Menar förstås att jag är sjukt trevligt ;) hahaha). Har även hämtat ut mina glasögon idag, så ja. Då vet ni det! Vi hörs sen :D

Have you ever seen the rain?

Ja, morgonen började ju inte jättebra. Vaknade klockan 5, och kunde inte somna om. Vad händer med min sömn? Den har väl förmodligen snöat bort. Efter världens sämsta morgon, då allting som kan gå fel gick fel, så snöar det när jag går till skolan. Alltså jag blev seriöst aggressiv. Jag är så less, så sjukt less.

Ja, sen hade vi musikalrep hela förmiddagen, vilket ändå gick rätt bra. Det börjar ju som sagt närma sig.. jo. Men nu har jag ju tränat både idag, igår och måndags, så det här kanske blir bra ändå. Det känns som det. Dagens träning var utan tvekan den roligaste. Hahaha. Jag och Oscar bestämde oss för att fara på afro powerdance. Det var awsome! Sen blev det lite gym också, men det är ju bara bra! Det var helt klart värt! Aja, see you later!

Kanske imorgon

"Idag funkar det då inte, men kanske imorgon."

Ja.. vad ska man säga om den här dagen? Den började inte bra. Var på fruktansvärt dåligt humör, bla tack vare all jävla snö!!! Helt seriöst, jag orkar inge mer snö. Sen så blev mitt humör lite bättre ändå, tack vare gemun. Jag ska inte klaga på att du inte alltid säger rätt saker vid rätt tillfälle Anders, men alltså.. hahahah. Ja, sen så gick det väl utför under lunchen också. Att jag alltid ska vara så korkad? Jag säger verkligen inte heller rätt saker vid rätt tillfälle! haha. Men då hittar ju iaf items i grottan ;)

Nu ska jag iväg och sjunga! Sen gymmet. See you later :)

Two hearts that beat as one

När jag stod och väntade på skjuts hem på korpen, så ser jag hur någon har glömt en sko i hallen. Alltså, hur i hela friden kan man glömma en sko? Okej att man kanske går ut med träningsdojjorna och glömmer sina ytterskor helt och hållet, men att man kan glömma en? Det är skickligt, mycket skickligt.

Stupid mistake

Dagens misstag: Jag och Anna-Maria skulle beställa varsin Sub. Det står då på skylten att den skulle vara 15 centimeter lång, och eftersom jag vet hur långt jag har mellan tummen och lillfingret, så räknade vi ju ganska lätt ut att vi förmodligen inte skulle bli så mätta på det. Så, det andra alternativet var då 30 cm, vilket ändå lät hyffsat rimligt, ungefär som ett meal på Subland tänkte jag. Men ack, så var det inte. Så där satt vi, med i princip en hel lång baguette var. De allra flesta kollade på oss som om vi var dumma i huvet. Och ja, det kan man väl ändå förstå.

Bitter end

Tycker så synd om tjejerna som spenderar 15 kronor av sin förmögenhet för att få veta vad ens drömkärlek heter på MTV, och får veta att han heter tex. Ambjörn eller Gjörd. Okej, det är ju förmodligen lättare att hitta honom, men utbudet blir ju verkligen inte stort. Stackars er. Hoppas ni känner mitt medlidande!

When you love somebody

Trött tjej. Ska fara och chilla med Robin, Magda och Oscar hos Robin. Blir förmodligen sommaren med göran, och kanske litw wii-spel. Stavas det så? Wii alltså. Hoppas ni får en fin fredagskväll. Kanske skriver nåt mer när jag är på humör! Kram ♥

I can't fight this feeling anymore

Snöbrottningen/Herren på täppan gick ju, som väntat, galant! Det blev lite blött och så, men det var det väl värt, kan man ju tycka. Haha. Har iaf nyss sett Glee, och det var lika bra som vanligt! Nu ska jag göra ingenting i ett tag till, sen ska jag sussa. Sångläxan kan jag, och mina repliker också, tror jag. Vi får väl se. Snöbrottning imorgon, förmodligen. Dock med ännu mer folk. Blir väldigt spännande ;) Aja, adjökens! :)


I want you closer

Tja! Kul att man vaknar 7.15 när man får sova till 9 egentligen. Aja. Jag och Lisse drog iaf till Nodo igår, där vi pluggade och surrade. Haha. Har hunnit börja på KuHi'n, känns awesome! Skulle dock ha gjort nåt matte-grejs idag, kom jag på. Så jag får väl gå till skolan lite tidigare så jag hinner göra det. Sen har vi ju bara arbetsmiljön och engelskan kvar. Vi får heller inte glömma svenskan. Men det är ju senare.

Ska gå upp och göra mig klar. Hoppas ni får en fin dag! :)

JUSTJA! Jag och magda är ju utmanade i snöbrottning idag! Hoppas ni hejjar på oss, jag förväntar mig stöd ifrån er! Kommer självklart kamma hem vinsten. Aja, hejdå :D

All you have to do is cry

Hej. Ska snart iväg och sjunga. Jag vill verkligen inte. Lånar min brors dator, jag orkar inte ens starta min egen. Humöret sviker idag, tyvärr. Jävla februari.

Imorgon får vi väl se vad som händer. Var jättesugen på en nodo+grey's kväll med Lissangirl. Även fast greys inte har börjat om än. Fast jag tror hon har plugg. Men man kan ju alltid plugga på nodo? (A) Har ju faktiskt redan haft provet som du ska ha? *Blinkar och försöker se söt ut* Aja, vi hörs väl!

RSS 2.0