Någonting större

I arton och ett halvt år har jag hatat Piteå. Nu älskar jag Piteå. Jag älskar mina vänner, jag älskar att kunna fika en måndagkväll, jag älskar att kunna gå på stan, och att det faktiskt finns affärer som H&M och andra fräna butiker. I Kalix finns det Intersport. Jubel. Jag älskar att kunna ta det lugnt, att få slappna av och faktiskt leva. Att kunna vakna på morgonen och känna att dagen faktiskt kan bli rolig, bara att kunna ringa en vän på kvällen och se en film och snacka skit. Det är så otroligt värdefullt ska ni veta. Att få vara ensam med de människor man tycker om mest, det är det bästa jag vet, eller att vara med alla som är bäst samtidigt. Utan att stressa, utan att behöva oroa sig för morgondagen, utan att ha en klump i magen. Att bara få vara, och må bra. Det gör jag i Piteå, med världens bästa vänner. Här finns det en trygghet. Här mår jag bra.


Jag vill bo i en svamp

Tjena. Jag har så sjukt mycket att göra, så bloggen kommer som ni kanske märker i andra hand. Vi har spelat med electric banana band igår, och har konsert idag. Mina stämband har kraschat igen, vilket gör att jag knappt kan sjunga. Det kommer så lägligt. Plus att jag har gig i luleå hela nästa vecka. Min hals kommer må som en gud efter detta. Kärlek.

Vi har i alla fall klätt ut oss till flamingos, och jag måste bjuda på ett smakprov. Jag har massa bilder på min kamera som jag tänkte dela med mig av vid senare tillfälle. Jag längtar hem.
Sexy bitch.

Så mycket bättre

Tjena. Jag har inte fyllt år, men det har Oskar gjort. I fredags for vi till honom för att gratta pojken med tårta, presenter och skönsång. Vi har repat inför konserten på söndag, och även haft unplugged-spelning i Gallerian. Trevligt värre. Annars består dagarna av att öva, laga mat, vila och diska. Idag har jag simmat en hel kilometer, hela 40 längder. Bastat har jag också gjort, grymt skönt. Nu ska vi repa om en halvtimme.
När vi spelade i gallerian.

Ingen känner mig så väl som du

Du är verkligen världens bästa människa. Jag älskar dig. Du är den den bästa som finns. ♥

Feels like home

Hej på er. Jag mår inte så bra, och trivs inte värst bra heller. Men det är fina människor, och det är väl det som håller mig kvar. Jag har en förkylning i kroppen som ligger och gosar, men varken försvinner eller bryter ut. Man mår inte tillräckligt dåligt för att inte gå till skolan, men man mår ändå dåligt när man pallrar sig dit. Jobbigt.

Idag har jag varit på en skola och haft musik med årskurs 4, inte lätt! Nu ska jag vila och bli frisk.

Jag saknar Piteå, hemma, vänner och spontan-fika. Jag längtar hem!

RSS 2.0