Högt över molnen

Hej. Somnade till Man in black 2, men måste ändå vara vaken för att vara taxi till päronen. Jag har i alla fall kladdkaka, chips och dipp, Brio-godis och ostkrokar, så jag ska nog överleva ändå. Idag har jag samlat lite vuxenpoäng också. Jag har nämligen köpt bäddset och handdukar, stora och små. Det är vuxenpoäng, right? Jag har även hunnit luncha med Liselott, mycket uppskattat och trevligt!

Påtal om att luncha, så är uttrycket "luncha" roligt. Det låter så, "inte-piteå". Det var därför jag använde det. Och påtal om Piteå så är det rätt underligt, hur man hatar när det aldrig är några folk här, och att man aldrig träffar nya människor. Men när det då väl kommer en hel himla drös med människor, nä, då orkar man inte ens pallra sig till stan, just för att det är för mycket folk. Mycket märkligt. Nu ska jag fortsätta mysa/halvsova här på stugan. Utan Anders som just for hem. Min bror och kusin spelar GTA på tv:n, och jag vet att Scrubs går... :'S


Jag är väl misstänksam

När jag väl fick lillskiten att vakna så spelade vi minigolf. Ni läser vinnaren för andra gången i rads blogg, så känn er stolta. 74-79 blev det, men jag ska inte vara så kaxig, för då lär jag förlora nästa gång. Efter detta for vi till tv-spelsbutiken, vad den då heter och köpte Star Wars Lego, till mitt ps2. Jag är fullkomligt värdelös. Dör hela tiden och förlorar då alla pengar. Anders säger att det inte gör någonting, så jag litar på det.

Idag vet jag inte vad som händer. Måste (fortsätta) städa mitt rum, och repa texter, såg nu att det var typ 10 låtar till. Haha. Kul. Tänkte bege mig till stan för att köpa en pdol-biljett och ett bokstavsregister. Mina not-pärmar sväller över, men nya pärmar har jag redan skaffat. Sedan kommer vi till det roliga - sortera.

What to do?

Jag vaknar oftast två timmar innan Anders vill vakna. Hur i hela friden ska jag hitta på saker att göra själv i två timmar? Idag gick jag ut och gick, men när jag kommer tillbaka så vill han fortfarande sova. Jag brukar spela spel på hans telefon, men idag hade den bara 10% batteri, så det gick ju åt skogen. En bra grej att göra är frukost på sängen, då måste han liksom vakna. Han kan ju inte ignorera min gulliga gest genom att sova, plus att mackorna hinner bli kalla och tråkiga och flingorna om inte ännu tråkigare. Men frukost på sängen kan jag ju inte göra varje gång, för då blir det inte lika speciellt när man väl gör det. Jag får väl helt enkelt rulla tummarna, eller skriva blogginlägg..

Tur att han är söt i alla fall, hjärtat mitt ♥

Dagens gilla:

LÖÖÖÖÖN!

We don't need your money

Tjenare i kojan. Om en sisådär 20 minuter beger jag mig för en stadstur som inkluderar fika. Ska man gå upp i vikt, så ska man göra det ordentligt. Så är det med allt. Ska man göra nåt så ska man göra det ordentligt, det har man alltid fått lära sig. "Kvalitet och inte kvantitet" var ett utryck som de började tjata om redan i femte klass. Inte för att man överhuvudtaget hade någon helst aning om vad orden betydde, men det var säkert bra.

Jag har börjar städa mitt rum, men har inte gjort det ordentligt.. Har fortfarande kvar att skura och rensa garderoben. Det får bli imorgon kanske, innan jag träffar Cornelia. Ja, det var allt för nu.

Destiny calling

Jag hade tänkt hinna med så mycket idag. Städa, tvätta, repa in låtar. Vad har jag gjort? Jo, jag har iofs tvättat, för jag har lärt mig hur man gör nu. Jag vet till och med hur man tvättar halv tvätt. Istället har jag legat i soffan och tittat på film och tv. Eller.. jag var och hyrde fem "feeling-good-filmer" som han i kassan så fint uttryckte sig! Bra ordval i alla fall. Fast jag vet inte om jag mådde så bra efter första, jag grät som ett litet barn. Efter ett tag kom jag på att "The Notebook" är känd som en superbra kärleksfilm som alla gråter till, så det gav mig lite tröst; att jag inte var den enda som storbölade.

Ikväll får vi se vad som händer. Måste diska efter maten, eftersom Arvid lagade den. Ni får inte tro att det var någon större prestation, han stekte nämligen palt. Men alltid något. Jag tror det blir att dega i soffan. Det lät himla härligt. Ha det bra!

Härnösand

Jag har varit och hälsat på min mormor i Härnösand. Jag har inte haft någon täckning (förutom när man går upp en bra bit i skogen) men det har gått bra ändå. Det har varit supermysigt, fast det är ju inte så svårt när man har världens sötaste och bästa mormor!

Myggfönster

I vanliga fall är jag inte världens kanske händigaste kvinna. Men idag har jag för tusan varit händig. Jag har byggt mig ett alldeles eget myggfönster.
Och tänka sig att jag har sågat och spikat ihop den alldeles själv. Jag började med mindre plankor som bara sprack, så humöret har definitivt varit varierande. Jag har t o m typ "karvat" ut för mina öglor.
Jag använde en sån här vass sak som man slår med en hammare på. Jag såg den hänga där i garaget efter att länge ha funderat på hur jag skulle lyckas gröpa ur den. Att såga hade ju inte fungerat direkt. Lyckat blev det och jag är helnöjd!

Världens snyggaste kille!

Med den finaste arbetströjan ;)

Kärlek utan kyssar är väl ingen kärlek, säg!

Vi var på picknick i södra hamn. Alla fastnade inte på bild, men en del iaf!
Magda var där...
.. och Larsson var där..
.. tänk vad roligt att han fick senadrag!
I vårt glada gäng så sjöng Malin vår refräng..
.. tänk vad roligt Andre var där.
Ååååh, Oscar var där..
.. och Sebbe var där..
..jag blev ledsen när de vääälte mig!
Och i vårt glada gäng, blev Larsson piskad med en kolarem..
Tänk vad roligt att Simon var där.
Och sen orkar jag inte skriva mer på den sången, utan bjuder istället på en fin bild på mig och Oscar!
Tack och hej!

It takes two

Småsaker som får en att förstå.

Tuesday, wednesday break my heart


Picture

Nu lägger jag upp lite bilder som jag inte har lagt upp.
Konfaledarna:
Midsommar:

Forever young

Jag är riktigt uttråkad och borde verkligen städa. Jag vill bli överraskad, att nåt jättekul bara ska hända. Varför kan det inte göra det? Jag hittade en bild från konfan som gjorde dagen lite roligare i alla fall. Hahaha!

Det känns inte som förut

Igår: Hammenviken med Magda. Grilla. Volleyboll. Kvällsdopp.
Idag: Jobb - Luftlandet. Är dålig på att göra sockervadd. Desto bättre på hinderbanan. 1337. Äger barnen.


RSS 2.0