Snälla bli min igen

Hej på er!
Valborg idag, och det ska firas med massa fina vänner. Hoppas det blir trevligt, men det bör det bli. Även fast det är stor blandning av folk, så borde det ändå bli bra, för alla är så trevliga i sig! Nu ska jag göra något annat, kanske springa eller något. Det var längesen nu. Vi får se om jag orkar! Hejdå.

Jag har kul

Svartvit
Sepia
Normal

Tjejkväll = Killkväll

Var en sväng på tjejkvällen med Oscar, Robban och Nasko. Alldeles för mycket folk på stan, men det var trevligt ändå. Köpte ingenting förutom en glass och en cola. Drog en pn mellan 15.00-18.00, grymt skönt. Lär väl inte kunna somna ikväll, men det problemet får jag börja handskas med om ett tag. Först ska jag bara ha lite ångest över alla skoluppgifter, och spela lite piano. Tjingeling.

weheartit.com

Du ser mig prata, men hör inte ett dugg

Hej.
Nu har jag hysteriskt mycket att göra igen. Ändå gör jag ingenting. Så sinnessjukt irriterande. Trött är jag också. Det var allt. Tack och hej.

Update: Jäckvik

Tjenare mannen! Hur står det till med er? Läget är i alla fall bra med mig. Jag är i Jäckvik som bjuder på solsken och skoterturer. Hade AnteB varit här hade det varit ultimat! Men sådan lyx ska vi inte ha, haha. Idag käkade jag Ben & Jerry's på en solig altan. Grymt härligt! Har jag förresten skrivit att jag har tagit körkort? Det har jag iaf gjort, och jag körde hela vägen till Arvidsjaur i lördags. Nu ska jag umgås med släkten! Pusstjingeling :)

True


Wien 6-10 april 2011

Jag har tagit bilderna från Linnéa Enberg, så ni vet!


Oh, you're a lucky one

Har hysteriskt mycket att göra, men ändå gör jag ingenting. Jag har kommit hem från Wien, och jag har haft konsert i Luleå hela gårdagen och idag. Jag måste betala räkningar, ta körkort, sjunga på konserter, göra svenska nationella och massa andra småsaker. Det enda jag vill göra är att umgås med mina vänner och mysa med världens finaste pojke. Men nä, så kul ska vi inte ha. Nu ska jag sova. Sov gott!

If i used to love you baby, it ain't nothing like I love you now

Hej på er! Vaknade av att mannens alarm ringde, och snäll flickvän som jag är så stiger jag upp med honom halv 8, när jag egentligen börjar halv 12. Det är vad jag kallar en exemplarisk flickvän. Vi fettade oss och käkade lunch på max, och det satt gött i magarna. (Magarna, på dagarna). Fick även tillbaka mitt religionsprov idag, MVG, jajjebanans. Snart ska jag packa till Wien, för dit åker vi imorgon! Hörs sen.

Dagens motion: 4,1 stabila kilometer

Morgondagens nation: Österrike

Talk dirty to me

Lukten av nybakta bullar mötte mig när jag klev in genom dörren idag. Blev efterrätt till palten med andra ord. Nu kan jag ju lika gärna rulla fram resten av dagen.

Skoldagen har gått bra. Vi slapp göra debatten, och jag hade körlektion. Haha, kul, eftersom jag både har haft körlektion och körlektion(sång). Det var ju kul.. Hehe. Efter skolan hjälpte jag en snygg kille att rigga till hans projektarbete. Fick agera gitarrist, och var 1337, eeeeliiiiiiit.

Dagens look:

Och dagens lock:


Fyra fantastiska ♥

"Tre ord viskade du i mitt öra.
Först mitt namn,
Sen orden,
De tre orden.
Jag hade aldrig hört dem förut.
Och det kändes så bra.
Det har aldrig känts så bra,
aldrig någonsin.
Jag älskar dig var orden.
Jag älskar dig."

Between the lines

Idag är det 50 stycken som har läst min blogg. Vad hände? Grymt kul i alla fall. Förvänta er bara inte att det kommer hända något mer spännande för det. Idag har det t ex inte hänt mycket alls. Borde ha gjort engelska och historia, men jag har bara inte orkat. Världens bästa kom hit sen. Vi såg Stockholm-Båstad, och planerna var att fara till Nasko efter det, men vi får ta det en annan gång helt enkelt! Mannen min for hem, och John Blund längtar efter mig. Så vi hörs imorgon!

And it felt so good

Superbra kväll igår! Började med middag hos morbror, för att sedan bege oss till Julia som fyllde år i fredags! Grymt trevligt med alla brudar! Sedan begav vi oss till Kalles, som bjöd på en himla bra kväll alltså! Kom hem strax efter två, hade sjukt ont i fötterna efter klackarna, käkade en macka och gick och la mig. Vaknade halv 7, inte okej på något plan. Gick på toa två gånger och lyckades, tack och lov, somna om till 11. Så nu mår jag prima, förutom halsen som är helt död.


I'll be your commander

Nu: Middag hos morbror
Sen: JULIA!
Sen tänkte jag visa att jag hade målat mina naglar, och då tänkte jag att jag kunde passa på att se lite dum i huvudet ut också. Jag lyckades med båda!

Love is all you need

weheartit.com

In your arms I'd like to stay

(sjukt ny bild)

RSS 2.0