Innan vi faller

Hallå där! Jag far till Turkiet om två timmar, så vi hörs väl när jag kommer hem! Ha det bra här hemma ♥

Hela dagen lång

Idag får den här tjejen berätta vad jag gjorde för ungefär en timme sedan:

Ni gör livet så mycket lättare


Let's go back to the start

Hejhopp. Jag hade den längsta historialektionen i världen idag. Och rolig var den inte heller. Eller ja, mina, Nils och Magdas teckningar gjorde livet lite enklare. Haha. "Karin (Österbo)". Vi hade talangjakt idag, det var spännande. Jonas och Mårten kammade hem vinsten med ett luftband, och de spelade deras egna låt "makes no sense", riktigt bra! Mårten på lufgitarr/"sång" och Jonas på lufttrummor/beatbox. Jag och Adam gjorde en fin dans till Svansjön. Det var fint.

Jag har sjukt ont i halsen nu. Hoppas det blir bättre till imorgon.

SUNDAY

Hallonsorbet. Hur gott? Mmmm, är sjukt sugen. Eller nä, blåbär kanske. En kombinerad hallon/blåbärsorbet. Ja tack. Djuriskt gott! Om vi hade haft det hemma, så hade jag förtjänat det. Var på 1 timmes pilates...med pinne?! Vad hände med att man brukar ha bollar i Pilates? Jag hade ju förberett mig fysiskt och psykiskt inför ett pass med den där bollen, men nä, inte det. Nu ska jag duscha för att sedan drömma om hallon/blåbärsorbet. Muuums.

Love Today

Hej på er! Igår så for vi (jag, Magda och Lisse) och fotade lite på Gläntan, men det var ju så djuriskt kallt. Det kom även typ 7 hästar (med ryttare då) och killen som var "ledaren" sa att vi behövde något fint motiv, så började han stegra med sin häst. Galet random var det. Vet inte heller vad han menade med att vi behövde fina motiv... Haha. Sen for vi och fikade på Nodo där alla pojkar satt och lunchade. Vi tog ett eget bord, så de fick lite quality time! Det berodde kanske också på att det inte fanns någon plats. Vi hann i alla fall planera inför kvällen.

Vi beslutade oss för en wii-kväll hos Larsson. Det blev mycket lyckat! Vi dansade, åkte snowboard, backhoppning och alla möjliga saker. Synd bara att mario kart inte fungerade. Men det var riktigt trevligt, med grymt bra människor. Liselott har en film när jag och Larsson dansar till Cotton Eye Joe, kanske kan lyckas fixa fram den. Hon har även bilderna från igår. Nu ska jag till Magda och göra klart historian, sen blir det gymmet! Hejdå :-)

Ta mig tillbaka...

Från och med

Jag gjorde en fin rebus på msn, för jag kände mig så kreativ. Kan någon lista ut den? (Glöm inte bort att jag är oerhört konstnärlig)

You know i'll keep holding on

Hej töntar! Idag så har det varit skola som vanligt. For och gymmade på lunchen med Sara och Magda. Haha, tre brudar och en bänkpress, det var spännande. Haha, men det gick rätt bra. Sen lyssnade vi på när tvåorna trummade järnet i sofforna. Mysig liten lunchkonsert! Haha. Efter skolan gick jag på stan med Magda och Robban. Köpte ingenting, jo, lite naturgodis. Gött. Nu är jag sjukt mätt och trött. Vi får väl se vad kvällen erbjuder! Som det ser ut nu så ska jag umgås med Magda, Robin och Oscar (Plexus, höhö). Vad vi hittar på återstår att se. Jag vill spela sällskapsspel. Det är sjukt kul! Aja, vi hörs.

Åh, Flippan! Saknar dig sötfis ♥

Let me see what you've been working on

Har haft musik och svenska idag. På svenskan såg vi film, så det har varit en lugn dag. Eller på gemun var det lite hjärngympa, med det kan behövas ibland. Haha. Efter skolan så var jag på korpen med Magda. Jag gissar på träningsvärk imorgon.

På tal om något helt annat, så har jag seriöst en stalker. Jag har aldrig sett människan förut i hela mitt liv, och helt plötsligt är människan överallt. Vars jag än är, så är han också där. Hur kan vi alltid lyckas vara på samma plats samtidigt hela tiden? Det kan inte vara ödet. Han måste vara en stalker. Han gör det inte bra i alla fall, jävligt odiskret. Antingen är jag hans första offer, och är därför dålig pga att han är nybörjare. Är han inte det så.. ja, då får han försöka lyckas i någon annan bransch. Någon bra stalker kommer du nog aldrig bli, tyvärr.

Den bästa:

Kommentar

Marcus om Secrets:
Asså, inte för att vara taskig, men du klarar verkligen inte av att sjunga 5 oktaver. Du fallerar typ efter 3 oktaver, och kommer varken hela vägen upp eller hela vägen ner. Det saknas typ 3 oktaver upp. Ledsen, men så är fallet. Antingen så driver du med oss jävligt hårt, eller så är du verkligen otroligt dålig på att sjunga och har ingen självinsikt. Jag hoppas att du driver med oss, annars är det sorgligt. Du har dock ett otroligt bra engelskauttal, men ledsen, sången är otroligt långt borta.

Tackar hjärtligt för att du gillar mitt engelska uttal, och ja, jag har inte sjungit så länge än, och har bara hunnit ta några sånglektioner. Men jag är ändå sjukt stolt över att jag kan ta 5 oktaver.. Alltså.. jag fattar som inte om Marcus tror att det är jag som är Shane, men käre Marcus, det är inte jag som är Shane. Jag förstår att det kan vara jobbigt att ta in, men nej, du har inte hittat den stora talangens blogg. Din kommentar fick mig att vika mig dubbel av skratt, så det tackar jag för! Tack Marcus, det gjorde hälften av min dag! (Den andra halvan står jag och Sofia för, när vi mixade på ljudtekniken)


Love will find a way

Idag var en bra dag!

Why can't they understand the way we feel?

Magda kom och gjorde mig sällskap under dagen. Vi har gjort lite historia, lagat mat, och gymmat. Himla trevligt, med en himla bra tjej ♥ Nu är jag helt slut i kroppen, orkar knappt lyfta upp äpplet som jag försöker knapra i mig. Annars så ska jag renbädda och gå och lägga mig nyduschad. Finns det nånting bättre? Okej, jo..det gör det, men det är definitivt topp 10. Så nu ska jag föna håret, sen är det off to bed. Kanske något glee-avsnitt innan dejten med John Blund, vi får se! Sov gott!

Our Song

Okej, jag fattar hur det fungerar. Lägger man ut sjukt lejda bilder på sig själv, då får man mer läsare! Haha, kul. Idag har det inte hänt så överdrivet mycket. Vi hade en rolig massage-lektion. Haha, där fick man sig några skratt. Bland annat Sven som med ansträngd röst bad Niclas att inte trycka så hårt. Hahah, hysteriskt kul. Efter det var jag hos läkaren, som sa att jag hade nånting som var påväg att bli knutar på stämbanden, så jag ska vara tyst i ungefär 4 veckor. Kul! Ikväll ska jag göra nåt hade jag tänkt. Vi får se vad som händer! Hejdå :-)


Somewhere

Hej! Slapp torsdag, som vanligt. Det är dock väldigt skönt, så jag ska inte klaga. Ikväll ska jag och dansa. För er som inte vet det, så är jag väl ungefär lika vig som ett järnspett och dansar lika graciöst som ett.. ja, det finns nog inte så mycket jag har att jämföra med. Det ska bli spännande! Tog lite egopix såhär när snön har fallit! Utan effekt, som vanligt :-)

What am I supposed to do when the best part of me was always you? And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok?

.

Secrets

Hello suckers. Till skillnad från igår, så har jag nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som idag. Det var så hystieriskt roligt, och ni kommer inte tycka det är lika roligt om jag ska berätta vad som hände. Vi såg i alla fall film på svenskan, så trodde jag Bilbo var en tjej, och ja, på den vägen. Läraren kom fram och frågade vad vi (jag och magda) skrattade åt, men då blev det bara en till skrattattack. Till slut bad hon oss skriva ner på ett papper vad vi skrattade åt, hahah. Helt galet! Var nyss på Nodo med trevligt folk, Nodo är alltid trevligt. Smell you guys lateeeer :-)


When I look at you

Har gråtit som ett litet barn till en film med Miley Cyrus. Vet inte riktigt hur det känns! Haha. Den var fin och sevärd, så se den allihopa. The Last Song heter den. Annars så hade vi debatt idag, det var det värsta jag har gjort på otroligt länge. Mår fortfarande dåligt över det. Som lite plåster på såren så hade vi skolkort efter det. Hahah, alltså vår klass, man får definitivt leta efter lejdare. Sen har jag hängt med Nisse hela kvällen, det ägde! Igår hängde jag med Soffan, det ägde också! :-) Vägde mig idag med min bror och Nils.. haha, tack korpen för gymkortet, jag bör använda det flitigt! Haha. Nu ska jag sova, efter att ha slängt ihop ett halft värdelöst a4 till religionen på 10 minuter. Vi hörs!

They say bad things happen for a reason

Tjena, tjena. Jag har tagit Tobbes dator. Det äger. Så vi diggar Spotify och facebookar. Hade lektion 8.10-9.30, och har nu slutat. Så jag ska äta, springa en sväng på stan och sedan hem och packa för Jäckvik. Orkade inte ta tag i det igår, så då får jag göra det idag. Hade mattestuga med Liselott igår, så jag kommer drömma om "delta" för evigt. SMELL YOU LATER!


Berätta för mig hur du tänker

Måste packa nu. Är inte taggad för fem öre.

Come back and hold me

Idag har jag lärt mig många nya saker. Start i backe, rondell-körning och ja, lite mer smått och gott inom bilkörningen. Jajjemän. Jag har även hittat nya funktioner/effekter i Logic, lärt mig att Bob Marley dog pga sin tå. Jag hade gitarrlektion med Anders, så han lärde mig ett gitarrstycke (inte hela stycket dock), det har aldrig hänt förr! Jag har lärt mig att man kan få fire-mushrooms om man dödar demons i Tibia (även att man kan göra en form av exsura-sio vilket var att man helade någon annan än sig själv). Jag har också lärt mig att man aldrig kan öppna worddokument i estethuset när man behöver dem som mest. Ja, det var allt än så länge, tror jag. Jag återkommer om jag lär mig något nytt.
jag utan effekt

I need someone who needs me

Kom hem klockan 10 denna afton. Späckat schema kallas det, och värre ska det bli. Kan inte bestämma mig för om jag ska börja gim-grupp eller orkestern igen. Kan inte ha aktiviteter måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Då kommer det sluta som i nian, och det orkar varken ni eller jag med. Jag borde börja dansa också, inte för att jag har någon talang inom dans överhuvudtaget, men jag tror det är bra att kunna. Speciellt nu när min hals har dumpat och övergett mig. Det känns som om den har gjort slut på riktigt den här gången och tänkt lämna mig för evigt. Känns inte bra!

Nobody said it was easy

Alltså.. ja:

fail.com

Gårdagens kommentar:
Jonatan: Åh, Frida, har du färgat håret?
Frida: Jajjemän!
Jonatan: Vad bra!

RSS 2.0