Inte så avancerat.

Jag har störst lust att vänta tills Linda skrivit klart sin blogg, och sen kopiera. Min finfina lösning kändes dock lite opersonlig, så jag skriver själv.

Dagen till ära så vaknade jag klockan ett. Tro mig, det var en välbehövlig sovmorgon, med tanke på att klockan redan är ställd på 8 till imorgonbitti. Jag orkar inte skriva så avancerat. Jag och Linda har spelat tennis, men vi sög! Så jag frågade Martin snällt om vi fick skejta, eftersom de sekjtade på planen bredvid. Det fick vi, och jag kmr nu vara med i deras skejtfilm eftersom jag har talang inom skateboard-genren. Nu hänger jag på youtube och är nyduschat.

Efter ett tragiskt disco med Linda igår, så känns det mycket bättre idag när jag skrattat. Bara därför ska ni få ett youtubeklipp som jag älskar. Det saknas dock en Robin som säger "dagens i-landsproblem", men vi överlever nog utan det xD puss.


Så går det när man är trött.

Nu sitter jag här i min ensamhet och samlar mina tankar. Okej, det där stämde ju inte överens med verkligheten, eftersom min bror sitter i samma bakstäte, men han är lika smart som luft, så det räknas inte. Det där med samla tankar kan jag väl inte heller påstå att jag gör, men det strömmar musicaa genom mina öron, och det är ju trots allt en del av livet.

Jag kände inte alls för att gå upp och käka frulle klockan 7 på morgonen, när man suttit uppe halva natten med en dator till sällskap. De sista timmarna var lite onödiga tycker både jag och min sömn. Jag är lite mer livfull nu iaf, när jag fått sova någon timme. Jag vaknade dock till när det ringde i min telefon, men jag orkade inte svara. En halvtimma senare när jag vaknat ordentligt så tittade jag på telefonen och insåg att det var Robin som ringde. Förvånat ringde jag tillbaka, men han hade slagit av telefonen. Det borde ha varit något viktigt med tanke på att de får ringa ett samtal per dag på lägret, eller nåt sånt iaf. Jaja, så går det när man är trött.

Nu har vi iaf bara 70 mil kvar. Innan dess ska vi ha käkat lunch och tagit oss igenom Ikea. Som ni alla vet så är mammor och ikea samma sak som en pappa på toaletten med dagens PT. Det går helt enkelt inte så överdrivet fort. Det ska vara servetter, ljus, nödvändiga prylar, stora prylar, ja allting bara för att vi ska få mindre plats i baksätet. Eftersom bagageutrymmet redan är proppat med väskor så blir det väl ingen annan utväg än att "he" dessa saker vid mina fötter. Tjoho, säger kvinnan utan kudde som måste ligga på ett gosedjur. Dock vunnet på Liseberg som vi besökte i.. Onsdags var det. Rolig tur med roligt folk.

Puss från en övergiven och rädd kvinna ;)


. . .

I'm tryin' to convince myself

that you're not the one for me

But the more I think, the less I believe it

and the more I want you here with me

jag har roligt

Jag har jätteroligt, fast samtidigt jättetråkigt. Jag har massa tid över, men ändå ingen alls. Mina dagar består av att gå, skratta på en bänk och sms:a. Kul liv egentligen, trots att formuleringen var den sämsta på länge. Nu ska jag ut och äta med släkten. Saknaden är stor efter Piteå stad. Töntiga Piteå utan lokalbefolkning, men trots det bättre än Båstad utan bio. Jag älskar Båstad, men det finns banne mig mer att göra i Piteå. Så den lilla befolkning som överlevt där uppe, det finns saker att göra där! Innan jag går ska jag bara kosntatera att det går att sakna en människa bara efter en dag.

Saknaden är stor.

VARFÖR SYNS INT MITT INLÄGG?!

Jag har nog ingen speciell stil, bara kläder.

Tjo i holken. Nu börjar det blir det färre och färre inlägg från min sida känns det som, men jag ska försöka uppdatera er så gott jag kan. Dels hatar jag att skriva på bärbara datorer, för jag skriver alltid fel men framförallt så ska jag ha så roligt att jag inte hinner skriva. Ni lär alltså märka om jag har en tråkig period i mitt liv.

Jag vaknade av att min telefon ringde klockan 8, orkade dock inte vakna då utan drog mig till 9. Duschade och gjorde mig i ordning för att först lämna Robin på tågstationen i Lund, och sen gå på stan. På vägen till Lund skrattade vi åt dagens i-landsproblem och fågelintresserade mödrar. Det var egentligen inte så överdrivet kul, men vi skyller på att vi var trötta. När vi sagt hej då till Robin och lämnat honom ensam på tåget så bar det av till Lunds köpcentrum. Jag kommer dock inte ihåg vad det hette. Iaf så hittade du alla butiker som jag kan namnen på där inne, förutom IKEA himself. Jag hittade en bikini, en t-shirt, ett linne, en kofta och en jacka. Jag är helt galet förälskad i min nya rutiga jacka, den är ju min stil upp i dagen. Eller den tillhör stilen som jag inte vet vad den heter, för jag har nog ingen speciell stil, bara kläder.

Nu ska jag se fotboll, så jag kanske skriver senare. Vi byggde iaf vår andra drake idag, som var bättre och defenitivt lättare än den första vi gjorde. Igår fick Robin även leka med sina kossor och jag har tagit finfina bilder på honom och hans kompizzzar ;) Ha det gött. Puss <3

LINDA KOM HIT!

Rapport från Skåne.

Hej, med ett väldigt skånskt uttal. Jag sitter nu här i en byhåla i Skeåwnee (uttalet!). Trots att det finns vilda hästar 10 meter från tomten, så har robin ändå hittat sina vänner. Kossorna. Bilder kommer senare på Robin som letar sina vänner ute på risen, dessvärre hittade han inga vänner och står därmed alldeles ensam ute på ängen.

Igår var det midsommar och jag firade den i nån by här i Skåne. Familjen som var kvällens värdar var familjen Mölle, som för övrigt brygger egen öl och bor i någon from av skånegård, eller hur det nu var. Mina föräldrar och släktingar uppmanade mig och min kusin att cykla dit, eftersom det bara skulle vara några kilometer. I verkliga fallet så var dte alltså en mil till det där stället, men tandemcykel är kul. Jag och Pontus trampade på som galningar när de andra kommer kaxigt med bilen. Efter mkt svett och tårar så fick jag min sommarklänning och mina strumpbyxor som var kvällens outfit. Sällskapet var: Pontus, Arvid, Måns, Ola, Johan, Oscar och Robin. Måns skämtade nästan hela kvällen och jag insgå rätt fort att han var en kul kille. Även fast jag träffat honom förr så förändras man ju med åren. De var ju trots allt 3 år sen sist, eller om det nu var 2. Robin och Måns fann varandra under kvällen och bildade nåt slags parti. Jag och Robin bråkade som syskon hela kvällen och slogs, kletade marshmallows och sprang xD Jaja, jag vann iaf! :)

Nu ska jag och kröjmarn Robin cykla till Konsum på en tandemcykel. Önska mig lycka till, han lär väl få så ont att han vinglar omkull ;)


Robin!!!!!

Hej jag heter Robin och har ont överallt.
Just nu är jag i Skååånneee... Med Arvid och Frida och det är Midsommar.


/Robin Wikström Skellefteå!!!!!!!!!!!

Tjarå.

Nu drar jag till nedre delar av landet. Smsa eller nå :)


Bäst helt enkelt.

Tack vare dagens undersökningar så har vi konstaterat att det är svinkallt att bada i Piteälven. Det är även konstaterat att jag hatar myror och att jag personligen blev biten av en spindel. Det svider. Enligt denna blogg har det även framställts att jag älskar min kamera, väldigt mycket faktiskt. Trio Med Lax är även mina favoriter fortfarande, eftersom det är bäst i världen och gör en på gott humör. Bortsett från att de brutit ben i diskmaskiner och varit med i en "kenneth-tävling" utan att ens heta Kenneth så är de självklara i alla lägen. Bäst helt enkelt.

Ibland önskar jag att jag fick stänga av mitt liv för en liten stund för att radera, klippa och klistra. Tänk vilken känsla att få bestämma i efterhand hur det skulle gått till? Trots allt så är det ju alltid efteråt som man kommer på hur man kunde gjort situationen mindre pinsam eller bara allmänt bättre. Hitta bättra samtalsämnen, köpa den andra sortens glass eller byta ut en känsla. Tänk om. Bra ord från en ännu bättre flicka, host.
Tack och adjö.

  

Jerk It Out - The Ceasers


Det kommer med tiden.

Jag hatar mitt msn. Vilken fin inledning jag just fick till. Den var nämligen skriven med omsorg och bakad med inre kärlek. Påtal om baka, jag har baat en blaaåbäerspaj idag. Den blev ganska god, även den bakad med omsorg. Jag var även på stan och köpte mig ett nytt liv höll jag på att skriva, men jag menade förstås en ny kamera. Jag har inte lärt mig alla roliga finesser än, men jag hoppas att det kommer med tiden. Jag är nöjd med min kamera, men inte helt nöjd. Jag har nog bara nojja som egentligen ville ha en systemkamera. Fast samtidigt är den ganska klumpig att ha med sig, så den här lilla saken med 10mpx får duga. Jag var även ute och sprang idag och nu kände jag hur min mobil tutade och tjöt där uppe. Vi hörs!

  


Pettson & Findus

Hej alla glada och mindre glada. Det är dags för mig att skriva nåt vettigt, men hur det blir med det får den som lever se. Gårdagens händelser spenderades på Kvarnvallen, Pitholm och med Linda. På Kvarnvallen jobbade jag på luftlandet och rankades som bra "lekledare". Denna egenskap (om man nu kan kalla det för en egenskap) ledde till jobb på PSG i luftlandet. Pengar tycker vi om. Pitholm bjöd på brännbollspel och fotbollar kontra fötter på sina egna fötter. Ajaj förklarar smärtan av mina blåmärken som lämnat sina spår på mna små fossingar. Linda bjöd på sig själv som vanligt, haha. Nä, vi var i badhusparken och picknickade med ljus och diverse. Folk som körde förbi sjöng, skrek, busvisslade och tutade, men vi kom aldrig riktigt fram till varför.

Idag var jag med Nils hela dagen. Vi började med att leka Pettson & Findus i skogen, dvs gjorde ett brännbollsträ med hjälp av en yxa, en såg och en kniv. Efter ett tag insåg vi att vi inte skulle få nåt fint brännbolssträ, så vi tog till med filen. Det slutgiltiga resultatet blev inte så bra, med tanke på att det var typ 1,5m långt och jättetungt. Det dög iaf. Sen for vi till bröderna Brännström där även Camilla var en av dagens gäster. Vi spelade fotboll nästan hela tiden och sen for jag och Nils hem till honom för att käka. Maten var deliciuos och det slutade med en glass på Ok. Sedan såg vi en film och sen var det hejdå. Efter tio meters färd med min moped började det regna. Jag trodde jag skulle halka och dö, men jag överlevde, tro det eller ej. Så nu sitter jag här alldels själv och försöker hitta på nåt att göra (8) Haha. Jaja, puss <3

I still love you.

'Cause you're everything to me.

Believe in yourself.

What ever happens, you know that's someone's watching over you.You're my sunshine and I love you <3


Poliserna Linda och Frida.

Man kommer nog inte undan att jag och Linda alltid är galna. Efter en tung period i våra liv så hittade vi varandra på en öde ö ute i Medelhavet. På den öde ön fanns endast en ramp, kokosnötter och ett fåtal sockerbitar. Eftersom jag och Linda är sockerberoende båda två, så varade sockerbitarna inte så länge. Vi var alltså tvungen att plantera sockerbetor med hjälp av m..aa..r..aa..b...oo. Kokosnötterna hade vi till nytta när det gällde att slå varandra i huvudet. Denna cermoni skedde när vi svor, så vi skulle sluta med de fasonerna. Trots längtan efter socker och toaletter så gick poliserna Linda och Frida som vanligt ut för att patrullera, när vi plötsligt hittade en ramp. På rampen hade någon klottrat dit "här bor jag" och "boken är lös", även en systemkamera gömde sig där vid rampen. Så jag och Linda tog en massa kort vid rampen och vi kom fram till att det fanns snygga träd med fagra utsmyckningar i brunt. Poliserna Linda och Frida lever nu ett bra liv och kommer någon dag att skratta sönder.

Tack för applåderna, jag har jobbat med denna historia väldigt länge. För medverkande så blir hela historien ett internskämt, men för er andra så är det mest skrattretande. Tack <3

   


joakim-allan

Jag tror inte jag har förklarat hur glad jag blev när vi vann båtracet. Det ögonblicket glömmer jag inte bort. Allting var perfekt, min klass var perfekt och allt var heöt underbart. Efter en lyckad övernattning i Holmträsk med allsång och paddlande, så kunde de inte vara en bättre avslutning på 3 långa år. Det värsta är att jag kommer sakna den känslan. Det kommer aldrig vara samma härliga personer, och defenitivt inte ett till båtrace med samma vinnarskallar. 9c, jag kommer att sakna er.

Jag vaknade som vanligt med klockan ställd på 9.40. Orsaken till detta är Blue Water High, låter kanske nördigt, men jag har ändå inget bättre för mig. Det känns att man inte är utvilad riktigt än. Eter en sjukt tung period i mitt liv, dvs nian, så får man äntligen vila och den känslan är ingenting jag vill byta ut. Det är dock tråkigt att man är trött hela tiden, nu när sommaren börjar ta fart, men samtidigt är det bättre att ha kvar sommaren och vara pigg då. Trots att det blir sena nätter, så är det värt det. Sommaren sätter sina spår, både bra och dåliga. Dock mest bra spår, men allting har ju sina för- och nackdelar.

Nu måste jag hämta min bror, eller jag skulle ha gjort det för 10 minuter sen. Smart brud är jag. Vi hörs. puss <3


hysterin är högre än eiffeltornet.

Regnet skrider in i vår tillvaro. Det är ju nästan värt ett tjoho, men ändå inte. Som tur var så känner jag ingen större panik över att bli brun, trots att hysterin är högre än eiffeltornet. Jag tror det är bra, med tanke på att det är mindre chans att jag får cancer, och ingen har insett att man blir brunare av att spela golf eller göra annat än att bara ligga där i solen. Eftersom jag och solstolar inte hör ihop, så är dte förmodligen inte så konstigt att jag är blek, men som sagt - jag överlever gott och väl utan den extrema solbrännan.

Dagen till ära så har jag slappat, precis som alla andra dagar. Hur i hela friden ska jag stå ut med sommarlovet om allt jag gör är att slappa? Jag får iofs ett renare rum varje dag och bättre ordning bland noter och dylikt, men man ska inte städa på ett sommarlov! CORNELIA, ska du ta och anlända så min sommar kan få börja snart?


hejlinda.

HEJ LINDA :D
 

Helgen till ära.

Tjenare. Helgen till ära så har jag varit i badhusparken med Linda och Rebecca. Vi skrattade som aldrig förr, medan Oscar och Sebbe trodde vi var fulla. Det visade då sig att man KAN bli full påfanta om man dricker den optimala drycken genom sugrör. Bra knep Linda, bra knep! Nämen vi traskade hem till var och en, och jag somnade rätt snabt när jag kom hem. Nordmans lökringar fick mig att må illa, så jag hade ingen större lust att sitta vaken och tänka på dem. 

Dagen efter detta så var jag med Linda och Rebecca igen. Innan detta hade jag varit och hämtat min moped och annat grejs hos Sara i Norrfjärden, och gasade sedan hem med den. Eller nä, jag var faktiskt och tankade och en underlig gubbe kom fram till mig med märklig dialekt. Han snackade om bensin och att hans dunkar var konstiga. Jag lyssnade inte och han blev rädd när jag gasade iväg fårn Statoil. Pinsamt!
   Jag kom hem och for då till Gottis för att träffa Linda och Rebecca. Vi gick på stan och gjorde inte så mycket där. L & R köpte mjukglass och sen for vi till Rebecca och studsade ett litet tag, sen for vi och åt på Subland. Efter vistelsen där så for Rebecca hem och jag och Linda for till hennes farmor och farfar för att äta palt :) Med mätta magar så jag och Linda ut på äventyr som vanligt. Denna gång till ett gammalt sågverk med en läskig halvbebodd stuga. Efter detta for vi till min stuga. Kvällen spenderades med sms:ande och metning. JAG FICK EN ABORRE. Efter paniken av vad vi skulle göra med fisken hade slutat så rodde jag tillbaka i motvind, eftersom Linda inte kan ro. Otur Linda ;) Sen bastade vi och BADADE. Det var kallt och vi dog.

Nu sitter jag här och orkar inte fortsätta städa, men dte måste jag göra, för jag och Linda ska busa eller nåt sen. Så nog med paus, ha det gött. Puss <3

roligt.

Sätt windows media player på blanda och tryck "nästa" för varje fråga och svara med låttiteln.

1. Hur mår du idag?
Korrallrev & Hyvlar

2. Kommer du komma långt i livet?
Dear Old Stockholm

3. Hur ser dina vänner dig?
Heart

4. Kommer du gifta dig?
The Remedy

5. Vad är ditt livs themesong?
Release me

6. Vad är ditt livs historia?
Drift Away

7. Hur är skolan för dig?
Dancing in the moonlight

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Like A Knife

9. Hur kommer imorgon vara?
Somewhere I Belong

10. Vad är det bästa med dina vänner?
En Halvt Välsingnad Jul

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Hallelujah

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Addicted [ Hahaha.

13. Hur är det med ditt liv?
Thinking of You

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Zero To Hero

15. Hur ser världen på dig?
Pretend To Be Nice

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
For You I Will

17. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Do You Love Me?

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
En Sån Karl [ HAHAHA.

19. Har du en djup & mörk hemlighet?
Letterbomb

20. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
A Lonely September

It's never easy.

Ny dag, och det känns som att jag kommer ha en tråkig dag även idag. Jag är även rädd för att mitt sommarlov kommer barka, och att jag inte kommer ha nåt att göra på dagarna. Så får det inte bli, för då avlider jag.
Dagens låt:



Det fanns ingen hotmailkod till musikvideon, så detta fick duga ;)

Jag väntar med glädje.

Nu har mitt sommarlov startat, men jag har dessvärre inte riktigt insett detta faktum ännu. Jag saknar fortfarande den här sommarlovs känslan, men jag hoppas dock att den kommer snart. Vad den känslan vet jag inte, kanske när jag kommer till Båstad, eller midsommar? Jag väntar med glädje i alla fall.

Dagen till ära så for jag på Linda och Malins examen, där jag även träffade Adam m.fl. Adam drog ju lätt den härligaste sången och alla tre fick varsin ros. TJOHO för det. Efter denna roliga händelse, så ville min bror så gärna ta med mig ut på golfbanan, så jag tog på mig det minsta jag kunde vistas i pga den stekande solen. Samtidigt som ett evigt kasst golfspelande och massa solning under tiden så blev jag ju rätt brun tro det eller ej. Denna händelse får också ett TJOHO,
 
På golfbanan fick jag och min bror förfrågan om vi ville segla till jävre med min morbror. Jag och min bror tackade ja till erbjudandet och började våran tur vid Haraholmen. Vi seglade och slog, men vinden var inte på vår sida, så vi fick dra lite motorkörande där på slutet. När jag kommer in i hamnen där vi skulle parkera höll jag utkik efter Tobbes granna stuga, som jag dessvärre inte hittade, men jag gjorde ju trots allt ett försök. Det var faktiskt riktigt trevligt att segla. Det var som mysigt att komma bort från stan och sola fast än det blåste friskt. Haha.

När vi väl kom till Jävre så käkade vi middag där. Från ett ungdomligt perspektiv så var middagen inte den bästa man har blivit erbjuden, men den dög helt klart. Jag och min bror tävlade även i vem som kunde klättra upp snabbast, men jag vann ju överlägset ;) Jaja, puss <3

         

it's a new life.

Vi ska gå ut nian. Jag menar alltså att vi är mer eller mindre 16 år unga och ska gå ut nian REDAN. Separationsångesten börjar bli aningen hög nu, och det där talet som måste hållas på examen - stäng av allt som har med inspelning och utrym lokalen. Jag kommer inte ta mig upp för trapporna och jag hoppas att jag ska svimma och slå huvudet i kanten. Detta leder då till att jag förhoppningsvis blir hämtad med nån form av ambulans och slipper då hålla mitt tal. Smart drag, dock inte så effektivt. Det skulle vara betydligt enklare om jag sagt till Bosse att jag har scenskräck, men det finns ju rätt många bevis som bevisar motsatsen, så den idéen är också körd. Idéer eller förslag till hur man slipper undan tal önskas. 

Jag fick plötsligt den här låten "It's a new day, it's a new life.." på hjärnan, och jag har ingen aning om vars den kommer ifrån eller något mer ur texten. Rätt fascinerande det här med låtar på hjärnan. Melodisnutt med många ben, inte konstigt att man får huvudvärk! För mycket sol, för många låtar på hjärnan och alldeles för lite vatten. Det dagliga intaget i vatten i en människas kropp stämmer inte ihop med mitt personliga. Vatten är inte gott, men säg nåt som är bra och nyttigt som är gott? Fullkornsmakaroner duger ju faktiskt ändå.

Båtrace imorrn - 9c rockar fläsk :D

vi är inte som alla andra barn!

image23


                               image25

RSS 2.0