My hand is yours to hold

Hello! Läget bra? Mitt läge suger... Det är valborg, det snöar, vill grilla, mår piss, har ingen röst kvar, vill någon byta stämband med mig?, har typ feber, tycker det är orättvist. Ja, det är väl typ hur det känns just nu. Finns inget bra på tv heller, ååh. Nu ska jag deppa i ett hörn, så jag kanske rycker upp mig till ikväll! Ha det trevligt.

We're leaving together

Hej alla godingar! Och ogodingar. I Umeå gick det förvånansvärt bra måste jag säga. Träffade massa fint folk, och det var jättetrevligt. Kvällen har spenderats i Djupvikskyrkan med Hannas gospelkör, och vi hade konsert! Grymt himla roligt var det, kanoners :-) Nu har jag ingen röst kvar, men det hade jag väl egentligen inte förväntat mig heller.. men hoppas ni och eran röst lever iaf! Kram <3

There's no reason to run

Alltså jag och Liselott har så sjukt mycket planer. Hur mycket som genomförs är ju en annan femma. Haha. Greklandsresan är spikad, inte bokad, men dit ska vi i augusti. Spelar ingen roll om det är aska i luften, eller om nån av oss blir sjuka. Vi ska dit. Nu planeras det dock inför Paris. Åh vad vi vill dit. Planeras var nog fel ordval. Vi drömmer och snarare oss bort och kollar på resor, bara för att vi vill. Fatta så sjukt soft. Paris. Världens typ finaste stad. Har ju iofs inte varit i jättemånga städer, men den är nog svårslagen skulle jag tro. Åh, ge mig lite pengar!

Drack en latte klockan 8. Frida Norén är körd och kommer somna 4. Bra tänkt.

I'm not scared of you

Hej på er! Det händer inte så mycket nu. Men snart kommer det igång. Åker iväg till Umeå imorgonkväll, hur länge jag stannar där återstår att se. Skulle gissa att jag kommer hem på fredag i alla fall. Ikväll får vi väl se vad som händer. Borde packa och öva på mina monologer, men jag är nog för lat för det. Känner inte alls för det. Så, Lisse, vill du följa på Nodo? (A) Eller kanske en prommis? Det löser sig säkert! Smell YOU later.

Why are we here?

Tja! Det var ett tag sen. Vad har hänt? Jo, vi spelade på 24, Linnéa, Anders, Dolme och jag. Det gick ju ändå rätt bra måste jag säga. Till det har vi repat både fredag och lördag. Lyckades spela på ett barnkalas, Anders fick mental breakdown, och ja. Såg även trio med lax på 24, mina idoler sen några år tillbaka. Fantastiskt roligt var det! Kom hem typ 6 på morgonen, skönt. Idag börjar vi 1 och slutar två, väldigt värt. Tack för mig.

Mästare i cykling

Kan ju även passa på att länka till pitebmx.blogg.se där jag så fint har gästbloggat.

Det är din tur.

Hej vänner och bekanta. Just bekanta är typ den värsta relationen man kan ha med någon. Man känner egenlitgen varandra tillräckligt bra för att hälsa, men det är ändå så att man inte gör det. Man ger som varandra blicken som säger hej, men det blir lite för pinsamt att hälsa. Var för övrigt med om att jag hälsade på en snubbe som inte hälsade tillbaka, för någon dag sen. Pinsamt.

Annars då? Jo, skoldagen var helt okej. Jag och Sofia improviserade sönder på ensemblen, det rockade.. eller kanske jazzade? Ha ha. Fick även visa mina talanger inom både volleyboll och fotboll idag. Ni vet ju att det här med sport är min allra starkaste sida. Ja, det var väl allt för idag! Nu ska jag och Lisse åka bil, FÖR HON HAR TAGIT KÖRKORT :D YAY! Superdupermegagrattis :D<3 Smell you guys later ;-)

Har smyyyckat dal och ängar

Tjena. Tänkte berätta stegvis hur jag gör när jag ska cykla till skolan.
1. Väljer såklart den bästa cykeln. (Har redan planerat med att låsa den med låset som bara jag har nyckeln till, plus att jag gömde min nyckelknippa)
2. Inser att cyeln låter konstigt
3. Sparkar på den (där det låter konstigt)
4. Allting fixat, och jag kan cykla iväg.
5. (Om inte 3 funkar) Byter cykel.

Påväg till skolan idag så insåg jag också att de har sopat hela busstationen och insåg att cyklisterna skulle bli glada. Jag passareade även en kvinna med barnvagn genom en snygg parallell passering över en trottoarkant. När jag tänker tillbaka, så var den faktiskt fruktansvärt snygg. Sen träffade jag Magda på vägen. Det var trevligt :-) Nu ska jag käka lunch, sen ska jag sitta i solen. MHM! Smell you later ;-)

Vi följer vägen

Tjabba Tjena. Har väl inte varit brandröd idag. Skulle gissa på nyansen under, men det hindrade inte mig från att sitta i solen. Estethuset är så välplacerat. Har suttit där i princip hela dagen och sjungit, skrattat och chillat järnet. Har kommit på massor med saker under dagen som jag skulle blogga om, men inte att man kommer ihåg det. Jag bjuder på tre av Majas bilder, eftersom jag aldrig orkar föra över mina egna.

Ett, två, tre, rött ljus.

Så, vad har man lärt sig idag då? Använd solskyddsfaktor. Varnar för redface. Hoppas verkligen att den röda nyansen blir något mildare till imorgon. Har även spelat in vår första cykelvideo idag. Ska länka när det börjar komma igång. Vi har några roliga idéer. Hoppas bara vi genomför dem! :-) Aja, smell you later!

Så sjukt härligt!

Glassar i solstolen, får lite fräknar, tar på mig solglajjorna och cyklar till tennishallen. Ljuvligt. Igår var vi på Nodo, Larssons nya lägenhet och på tennisen. Mycket trevligt. Innan detta hade Sara sovit här, och vi pratade hela natten lång. Sjukt trevligt :-) Njut av sista dagen på lovet, barn! Smell you later!

Nämen, vad kul att det regnar!

Var på stan med mamma och pappa, sen anlände Arvid, Johannes, Ante och Felix. Eftersom min bror är lika bra på att planera som jag är på att rita, så slutade med att jag fick cykla hem i regnet. Vilket stolpskott. Vad händer ikväll? Det skulle ju vara fantastiskt roligt om det hände något. Kom igen nu Piteå, leverera! :-D

Don't wanna know

Jag är fortfarande skyldig er alla bilder, men dom kommer. Jag lovar. Jag har spenderat de senaste dygnet på stugan, där jag har kört skoter och tolkat med bob. Galet roligt! Vi fick gäster - familjen Bjerle, utan Cornelia. Kände mig bortvald när hon valde att åka till Portugal istället. Jag menar, Piteå? HALLÅ? Nu ska jag se film med grabbarna grus. Smell you later :-)

Dagens

Frida: Hon i kassan vet jag ju vem det är, men jag tror inte hon känner igen mig. Folk brukar ju som ändå känna igen mig på nåt sätt!
Magda: Ja, du ser ju rätt speciell ut.

Kassörskan:
Hej!
Oscar: Hej, en plusmeny, tack!
Kassörskan: ?!

It's a love story

Tjabba! Har massa bilder från dagarna som gått, men jag orkar inte föra över dem nu, så jag får fixa det sen. Kom nyss hem från luleå där jag blev 200 riksdaler fattigare, men ett par solglasögon rikare. Trevligt, trevligt! Hoppas livet leker för er! :-) KRAM

Vilken färg är brandbilen?

Om någon annan hade suttit ute i solen en hel dag, hade de fått höra "men shit, vad brun du har blivit!". När jag har suttit ute i solen en hel dag får jag höra "men shit Frida, vad mycket färg du har fått!". Jag har alltså kommit fram till att färgen dom menar är röd, och att dom inte vågar säga att jag har blivit röd. Till mitt försvar så måste jag säga att jag blir brun sen. Ja, det var väl allt.

Har för övrigt köpt mina första blodapelsiner på 17 år. (Antar att Edward Cullen gillar blodapelsiner! ha ha ha) Kände att det var dags. Dom var goda, och smakar som ja.. oblodiga apelsiner.

Time to pretend

Hej och glad påsk på er! Jag ska försöka sammanfatta min helg. Fredagen spenderades på stugan, till kvällen då jag begav mig till Sara. Vi pratade, såg film och hade trevligt. När vi vaknade nån gång vid 11, så spelade vi Mario, var ute och lekte tills vi var blöta, och bakade en sjukt god hallonpaj. Rekommenderas starkt! Supertrevligt var det.

Sen for jag ut på stugan igen, där vi fick påskägg och åt påskmiddag. Såg lite på Millenium-serien, sen så gjorde vi väl inte så mycket mer. Vaknade idag, for in till stan, för min bror ska till Götet, så de skulle likest in till stan. Jag tog mig en springtur i det fina vädret, duschade, sen satte jag mig ute i solen och läste en bok och fick fräknar. Vad som händer ikväll återstår att se. Tanken var att umgås med Fredrik, Johan, Hille och dom, men jag tror det sket sig. Så, jag får helt enkelt hitta på nåt annat! Smell you later!

Every moment

Första april, och ingen har ens försökt att lura mig idag. Hur tråkigt är inte det?

Har haft hela min stora släkt här idag. Det har varit mysigt, men det finns ju inte så mycket att göra i det fina, soliga, härliga vårvädret som vi har... Men å andra sidan så har vi lov, så det spelar kanske inte så stor roll. Har dock inte en susning om vad jag ska hitta på under det långa lovet. Hör gärna av er! Smell you later.

Genidraget

Jag sitter och spelar geni med Arvid och Pontus.

P: Var ligger amorbågen?
A: Frankrike!
P: Nä, överläppen.
A: Vars är det?

RSS 2.0