DET ÄR VÄRT DET!

BE THERE! Det är värt det! :D

image21

blondie anländer.

Ja, hela helgen har spenderats med Liselott och vi har faktiskt haft jättetrevligt :) Dagen till ära så har jag varit så hurtig att jag tog mig ett varv på grisberget, trots förbaskade smärtor i mina benhinnor, men ingen har väl dött av det? Jag har även blonderat mig för att sedan göra mörka slingor. Du hittar mig om du letar efter en blond jävel med orangea( ? ) inslag. Hur man nu stavar orange i plural kan ju någon ta reda på.
   Jag har även gjort klart mitt So-arbete, och kan iaf hälften av franskan. Jag får helt enkelt ta den andra hälften imorrn! Puss <3

EXAMENSKONSERT

KOM DIT :D
Förband: 7c och 8c ;)

image20


fredag.

Ja, dagen har förbrukats med fika. Därför representerade jag den med denna finfina kanelbulle som jag tagit kort på helt själv ^^ Ja, det började att vi fikade med Höga Rådet på Kvartersbageriet, sen så får vi till skolan och fikade med elevårdet. Det blev över fika, så då bjöd jag min no-grupp på resterna! Jag och oscar hade pennkrig och resultatet blev EMO. Finfint. Med massagetåg under redovsiningarna plöjde vi dagen lektion efter lektion. Inklusive sång och trumpet. Nu är jag med Lisse som ska stanna hos mig hela helgen :D himla naajs, för det var som länge sen sist! jaja. Puss <3

image18


torsdag.

Ja, detta har varit en fin dag banne mig. Först slapp jag franskaprovet, eller jag hade defenitivt inte kunnat göra det idag. Sen hade vi No, då jag och oscar diggade musik och jag ritade spektakulära målningar i paint till min och saras redovisning. Mycket stolta flickor är vi! På so:n gjorde vi inte så mycket egentligen, eller inte jag iaf. Vi fick iaf sluta tidigare för att se dansarnas föreställning IGEN :D ALLTSÅ ÅH MIN GUD VAD NI ÄR BRA FLOCKOR OCH DAVID :D Linnas solo fick ju munnen att gapa och Malin och Emelies duett blev man ju tråögd av! Herregud vad ni är bra. Nu hoppas vi bara på att vår konsert blir lika uppskattad, men det borde den bli x)
   Efter skolan var det REP och det barkade sönder. Sen var det fix med liselott inför middagen med Höga Rådet. Oj så trevlig kväll, med massa härliga och knasiga samtalsämnen. Ni människor är för härliga.
    En lyckad dag för en mindre lyckad tjej xD haha. Puss <3

måndag

Ja nu var det verkligen ett tag sen sist jag skrev. Jag har hunnit vara med om en sagolik Paris-resa och ingen i värden kan föreställa sig hur mäktigt Eiffeltornet är.
    Examenskonserten är nu äntligen på rätt spår och nu är det bara små detaljer kvar. Dansarna arbetar hårt på deras slutproduktion och jag tror verkligen att de kommer att lyckas! :D Så vi säger lycka till, till musikerna och dansarna. Om he it går, så koncentrerar vi oss it tillräckligt ;)

Vissa är bättre än andra.

När man måste vara bäst på allt, kan man aldrig vara nöjd med det man gör.

Ja, så är det nog. Vad du än gör, så finns det alltid någon som är bättre. Hur bra du än lyckas, så finns det alltid någon som är bättre än du. Det sägs att man ska tävla med sig själv, men i verkligheten är det en tävling mot alla andra.
     Alla sägs ju vara bra på något, men den glädjen delar man ju med alla andra som är minst lika duktig och bra på det. Att aldrig få vara nöjd över något man gjort är jobbigt för både orken och psyket. Tillslut när orken tar slut och psyket inte orkar mer, det är då det barkar. Men då är det ju så, att vissa är bättre än andra. Att vara bäst i allt är omöjligt, så varför ens försöka?

tihi!

Alltså LINDA, vad skulle jag göra utan dig? Du är ju en solstråle av dess like som lyser upp varenda minut, sekund och hela jorden! Du är den härligaste människan jag känner, och du vågar vara dig själv. Utan ditt skratt och din dåliga humor hade dagarna varit trista. Tjejen du är grym :D

allt är bara en lögn.

Tjenis. Dagen till ära så har jag kört moppe. Väldigt mycket faktiskt, eftersom dte är en av mina favoritsysslor just nu! Jag tror jag har kört på alla Piteås vägar snart, ch det är inte dåligt gjort. Lat blir jag, men jag har iaf solat och tänkte fara ut och springa. Men det blev inte nåt springande idag, utan sköt upp det som vanligt.
     På kvällen trodde jag att Hille skulle komma, men hon hade nåt annat inplanerat. Rackarns! Men då sms:ade jag inda som svarade glatt och bad mig komma till jennie och tillbringa kvällen med henne, Malin och Jennie. Vi skrattade, såg film, käkade gött och spelade spel. Härliga brudar alltså :D pusshejs.
 
Allt är bara en löng, eller hur?

Tyskland

Ja, jag måste ju skriva om någon resa i min blogg iaf. Så jag tänkte skriva ner lite kort om Tyskland här. resan som är fylld med skratt, tårar, badhus, mat, musiker, grannfester, arga stunder, dåliga hårdagar, fina rum och mycket annat. Tack hörni :) Sofia, David, Daniel och Martin - vad vore resan utan er? :)

Vi säger hej då till Piteå när vi lämnar Musikskolan ca. 12.00 på lördagmorgonen. Föräldrarna vinkar glatt och vi förösker göra de trånga sätena så ekväma som möjligt. Jag och Sofia lyckades hamna i den lugna delen av bussen på vägen dit, vilket var ganska skönt tror jag. För då fick vi iaf sova!  Så vi åkte buss och sjöng, tills vi kommer fram till Tönnebro där vi stannade och skulle äta. Där dör jag även av chock, när jag ser Oscar och Stefan komma ut genom dörrarna. LÄSKIGT sammanträffande, huvva så läskigt det vaaar. Sen sov vi i bussen och körde genom det avlånga landet Sverige.

Vi vaknar vid halv 7-tiden vaknar hela bussen, och vissa av orkestermedlemarna hade då sovit ca. 2 timmar. MYS! Vi stannade iaf och åt lyxfrukost på Scandic hotel, och åkte sedan färja mellan Sverige-Danmark och sen Danmark-Tyskland. Tro mig när jag säger att färjan i Estland slår allting när det gäller äcklighet. De här var defenitivt mkt bättre. Finayle så var vi i Tyskland, då vi fick vänta i typ 2 timmar på att få våra rum, men det lööste sig när vi fick reda på att det fanns en lekpark, minigolfbana och att dte låg vid havet. FINT STÄLLE VÄRRE! Då såg vi även Tysklands charmtroll, sjukt söt liten kille alltså! Vi checkade in på hotellrummet och packade upp och sånt där typ. MIDDAG på samma ställe som alltid, och efter middagen satt jag och Sofia och pratade Niclas  i lekparken. Sen lokaliserade vi oss hos våra grannar: David, Daniel och Martin. De satte en deadline på att klockan 9 skulle alla vara ute ur deras rum, så vi gick ut som alla andra, när vi plötsligt hör Martin ropa från balkongen: " flickor, vill ni komma över på grannfest."  Jag och Sofia garvar oss över och har en jättetrevlig kväll med en massa prat och skratt. Jag skar även upp mitt smalben som jag fick stå ut med hela resan och även idag ><

Vaknar. Frukost 8.00 - tärda flickor på 15 och 16 vårar kan jag ju meddela. 10.20 skulle vi vara i bussen påklädda och klara i uniformer och basker. Vi skulle nämligen spela i en park typ, nånstans där i Tyskland. Det tog ett tag innan vi kom igång, eftersom ingen ville låna ström till basen. Tänk vad basister ställer till med elände ;) haha. Nämen, tillslut så fick vi ström och spelade egentligen inte så överdrivet bra i en park, kanske var det för att alla var så taggade inför nöjesparken. Vi åkte iaf till Hansa Park, där vi åkte allt som flög och var blött. Det visade sig vara 2 gånger så stort som Liseberg, vilket gjorde det ännu mer fascinerande (stavning). Kvällen blev ungefär likadan.  Vi kallar kvällarna för grannfester för allas skull!

Denna dag skulle vi gå på stan, och det gjorde vi. Jag och Sofia vandrade omkring då även grabbarna i rummet bredvid + lite co. hängde på. Vi gick in i en affär som hette New York tror jag. Där hittade varenda människa i vårat sällskap nånting att handla. T o m David hittade sig tre tröjor, och det var tydligen inte dåligt. Så vi spenderade nästan 1 timme i den butiken, då vi sedan gick vidare till en kyrka som hette nånting. Det var en sjukt frän kyrka som var jättevacker med fräna skulpturer och annat. Fika på stan och lite bilder från en kyrka fick avsluta vår shoppingdag. Jag inhandlade ett linne, en t-shirt och en examensklännig. Jag är fullkomligt kär i klänningen! <3 Ungefär samma kväll förutom en lång nattkoversation med Sofia till klockan 3 typ. Gumman, du är värdefull!

JAG ÄR FÖRVIRRAD, jag får inte ihop dagarna xD Men vi har spelat minigolf, och jagf var sur, fast jag vann tillslut ändå, förlåt Sofia. Jag vet att jag är en sjukt dålig förlorare. Jag och Sofia försov oss även en morgon, och det var efter nattsamtalet. Så den extra halvtimmen behövde vi! det var kanske dena dagen vi gick på stan? Nä, då spelade vi minigolf. ÄH, jag minns verkligen inte just nu. Men vi badade, eller de baade en sista gång och de andra hade en pokerkväll medan jag och Sifa satt och pratade. Det var vekrligen skitkul och jättemysigt ju! Puss på dig kvinna xD hahaha ;)

Tyskland och vi hälsar, och jag säger det igen. Vad vore resan utan er David, Sofia, Martin och Daniel. Ni är guld värda :)

RSS 2.0