New soul

Jag har suttit och kollat igenom en massa gamla bilder, och jag måste få dela med mig. Här kommer en del bilder från en kär orkestertid! Fantastiskt många skratt, med helt fantastiska människor!

Just in time


These are the days

Hej på er! Jag vet att jag borde ha lagt upp bilder vid det här laget, men det känns som att alla redan har sett dem på ansiktsboken. Så jag vet inte om jag orkar. Det återstår att se. Fredag till Lördag så hade jag, Anders och Nils våran Oreo-kväll. Det var mycket trevligt och fjantigt. Haha. Vi spelade väl mest Worms skulle jag tro. Jag vann en gång, alla andra gånger vann Nils. Anders kom alltid sist. Vi såg även paranormal activity och jag höll på kissa ner mig av rädsla. Jäklar i hoppet vad läskig den var. Eller inte läskig, äh, det går inte förklara. Den var helt klart sevärd i alla fall. Nu ska jag sluta skriva. Peace out!

I'll tell all my friends

Hej!
Min penicillinkur är över sen någon dag tillbaka, men nu återkommer smärtan i halsen. Kanon. Precis vad jag har tid med. Är så skönt när kroppen och planering samarbetar så bra. Fantastiskt roligt. Får helt enkelt ringa vårdcentralen om mer pencillin. Toppen.

Let's fall in love again

Hej Dudes.
Skolan har börjat om, för er som har missat det. Känns skönt att gå runt i korridoren och känna makt. Läget är i alla fall bra. Förutom hostan som gör att jag låter rätt frisk. Eller hur det då var. Jag tänker hur som helst inte stanna hemma bara för att jag hostar. Sånt är för mesar. Jag är ingen mes, eller jo, jag är ju mes-frida, men det räknas inte! Haha ;)

Ja, vad vill ni veta mer. Jag har kört bil!!! Första gången var jag rena rama guden, idag körde jag för andra gången.. Inte lika gud. Möjligtvis lärjunge, men knappt det. Typ krubban som Jesus låg i. Så bra var jag idag.


Shark in the water

Hallå där! Jag hade en fantastisk semester på Zakynthos.
Nu är jag sjuk.
Halsfluss, lite av en öroninflammation och hosta. Små puttenuttiga förkylningar kan slänga sig i väggen. Ska man vara sjuk, ska man vara det ordentligt.
Att sommarlovet är över kan jag inte förstå. Det är så mycket som jag inte har hunnit med. Som Oreo-kvällen, gummibåt genom kanalen, tälta på Hällskär, alla bunny hopp-filmer och mycket mer.
Trots det så har det varit en fantastisk sommar. Massa mysiga kvällar, vattenskidor, världens bästa vänner, Grekland, picknick lite överallt, jordgubbar, konfaläger, trästocks, roliga jobb och massa skratt. Det tackar vi för.

-


I'll be fine

Hej.
Vi repeterar hela dagarna, men det går bra.
Åker buss varje morgon, och tycker synd om de som pendlar.
Kommer hem, gör allt för att bota min hals.
Den mår hyffsat bra på morgonen.
Inte lika bra på kvällen.
Supertrevlig kväll på Nodo igår.
Världens bästa Corne kommer och hälsar på nu.
Det ska bli trevligt.
Hon är för gullig.
Nu ska jag gå.
Hejdå

Fall into my arms tonight

Tjena tjena. Vi tackar PDOL för i år, det var sjukt trevligt ändå!

Nu på dagarna repar jag i Luleå inför Luleåkalaset. Har hoppat in för en tjej som fick lunginflammation. Så nu är det massa sidor manus och nya låtar som ska läras in. Lär ju inte ha överdrivet mycket plats kvar i hjärnan. Haha. Men det ska bli fantastiskt roligt! Synd att min hals inte vill sammarbeta, men det löser sig. Sen har otroligt bra komp, och världens kanske snyggaste trummis som trummar till, och det gör ju ingenting ;-) haha. NU ska jag ta bort mitt nagellack och måla nytt. SEN blir det kanske Nodo, om jag orkar.

RSS 2.0