Heart to heart

Så, Liselott behövde porträttmodell, och fin människa som jag är så ställer jag självklart upp. Är ju rätt van porträttbilder..? Ta tex mitt ID-kort där jag är mer lik en hamster än en människa. Ändå rätt lyckat! Stackars kassörskor. Jag bjuder iaf på en bild. Smell you later!


Drömmen om dig är sann

Hej alla glada. Dagens stolpskott går till Jonatan, som kom på att han ska spela på christinas musikal då vi har skoldans. För er som inte vet det så ska vi spela där, och han är i min grupp. Men, vilken tur att Anders är räddaren i nöden, och hoppar in i stället! :-)

Dagens roligaste går till Sven som sjunger "Simpsons, meet the Simpsons", utan tvekan. Kan leverera gårdagens bästa också, bara för att det är jätteinternt: Aj hääjsten tåå.

Skratta tills ni ramlar av stolen!

HAHAHAHAHA! Så sjukt grymt!

Aren't you glad?

Nu tror ni att jag har haft en otroligt händelserik söndag, men nej kära läsare, det har jag inte. Jag har legat i min säng och tittat på Gossip Girl, hela dagen lång. Blivit förvirrad av alla olika klockor har jag också blivit. Det blir ju som så när man glömmer bort vilka man har ställt om.

Igår var det dock en väldigt trevlig kväll med Liselott. Vi käkade middag på Thai, såg bio - Remember me, och ja, vi konstaterade att Robert Pattinson definitivt är oerhört mystiskt snygg ibland. Även han har sina fula stunder. Vi gick sedan hem till mig för att fira earth hour en timme efter alla andra. Det var väldarns trevligt med ljus, kladdkaka och massa prat! Superkväll :-)

Happy birthday, honey!

Grattis världens bästa Liselott på 18-årsdagen :D<333 Hoppas du får en grym dag! ;D

Let it be

Känns ändå helt okej att vara ledig idag, även fast det innebär att jag ska städa huset. Men nu när jag har gjort det, så har jag ju ingenting att göra. Ska ner på stan en sväng med mor min när hon slutar. Sen får vi väl se vad som händer! Någon som vill hitta på nåt ikväll?

Where are we now?

06.13 idag, framsteg med hela 2 minuter Frida Norén. Riktigt bra. Hann iaf städa mitt rum imorse, och uppleva fina, men inte så gamla minnen. Vilken fin människa du är, låt mig kräkas.

Svenskaprovet är bortgjort. Helt klart det mest mystiska prov jag gjort i mitt 17 år långa liv. Men som jag tidigare nämnde, så övervägde konserten allt. Åh, den var så jävla grym. Sjukt galet härlig stämning, och sjuuukt skickliga musiker. Lär definitivt somna med ett leende på läpparna. Smell you later!

Ni får en bild på Magdas blivande akvarielampa, som hon ska få av mig när hon fyller arton :-)

Where are you?

Börjar bli less på att vakna vid 6-tiden och vara sjukt trött redan klockan 8 på kvällen. Blir ju mycket plugg gjort då.. eller inte. Vi hade dans på idrotten idag. Det var spännande, och nästan lite småroligt. Ja, igår bjöd mamma på middag, eller ja, vi firade att min bror hade fått ta ut sin tandställning. Det blev en kebabtallrik för fröken Norén. Vad hände med beach-10? (har fortfarande inte fattat hur man ska skriva det där alltså). Morgondagens minus - svenskaprov. Morgondagens plus + konsert med Magda. Yaay, det är nästan så att pluset överväger. Smell you later!

We stare just a little too long

Maybe they're seeing something we don't, darlin'.

In your atmosphere

Dagens frida-kommentar:
Linn: Frida, varför håller du handen sådär?
Jag: Men jag får strålen i ögat.

I just don't wanna miss you tonight

Tjobbalobba..? Igårkväll blev det spel- och myskväll med Sofia och Sara. Riktigt trevligt, och bör definitivt göras om igen! Sov hos Sara, eller ja, det blev väl inte jättemånga timmars sömn. Kul att somna 4 och sen vakna superpigg 07.15. Ändå rätt kul.

Har varit på konfagrejs hela dagen, och det har varit riktigt trevligt :-) Ikväll händer det åssit och inget, himla kul. Ha en trevlig kväll! Kram ♥

Det känns lite tomt

Jag sörjer nu vår Ikea-tvål, som har hängt i vår dusch jättelänge. Varje gång jag har duschat så har jag insett att den aldrig kommer att ta slut, eftersom alla andra i min familj använder en annan tvål. Men nä, då ska nåt stolpskott till familjemedlem bestämma sig för att använda den och lämna korken öppen, så all tvål rinner ut på golvet. Jag blir så besviken. Jag trodde verkligen att den skulle räcka för alltid. Tack för en fin tid! (För att förklara hur allt kunde rinna ur på golvet så visar jag det med en paint-bild)

I'm watching you go

Ett litet inlägg innan jag promenerar till skolan. Vädret ser ju strålande ut, fast jag såg just på termometern att det inte är så himla varmt. Vars är du värme? Jag har iaf bara två lektioner idag, vilket känns skönt. Vi får väl se hur många som är i skolan, en hel hög tänker inte fara. Nu ska jag göra frulle. Smell you later!

Whatever it takes

Jaha, det var det. Tänkte förut skriva om hur arg jag var över att en människa kan vara så egoistisk att skjuta massa andra, och sen sig själv. Fruktansvärt egoistiskt. Sen kom jag på att personen i fråga skulle kunna läsa min blogg helt random, och göra mig till sitt första offer. Men nu är det över, tack för dödsångesten. Visste inte riktgit vars jag skulle ta vägen när jag visste att nån i min omgivning kanske skulle dö. Kunde ju inte stanna hemma och inte veta om nån skjuter, samtidigt skulle man ju inte vilja se andra bli skjutna, och själv inte bli det. Nä, ångest till 100 hade jag verkligen. Så tack så mycket, sjukt moget!

Håll mitt hjärta nära dig

Måndag och en skoldag som jag (tro det eller ej) har varit rätt aktiv på. Eller ja, på pedagogisk ledarskap i alla fall. Försöker komma på om det har hänt nåt roligt idag, men jag kommer inte på nåt speciellt. Eller ja, jag slog Oscar i mobilspel (som vanligt), men det var ju inget nytt. Mohaha. Ikväll blir det ledarutbildning, och sen ska jag väl plugga lite matte också. Nu när jag äntligen har en planering att följa. Aja, see you later!

Bjuder på den i princip enda bilden min bror har på sin dator:

Be mine

Har varit ute och gått med min mor. Fick låna en mattebok av henne, och nu sitter jag och pluggar. Går väl sådär. Ska höra med Magda om vi ska göra våran engelska idag, eller om vi lyckas komma undan med det ännu en vecka. Vi hoppas på det sista nämnda. Sen blir det kör för hela slanten. See you later!

I want you to know

Hej kära ni! Jag var ju som sagt på läger, och det var väldigt trevligt. Kanske inte så speciellt, men trevligt. Det spelades en hel del pingis, och avslutades med ett sånt där fotbollsspel. Jag och Maja kammade hem vinsten mot Sara och Anders. Vi hann även göra en.. ja, vad ska man kalla det? Värdelös pjäs, kanske är rätta orden? Haha. Okej, värdelös var väl att ta i, men bra var den ju inte iaf.

Jag åkte hem med Adam, och sen så var nästa stopp Sofia som fyllde 18 år. Där var det mycket trevligt, med tårta, lite dans, prat och mys. Idag ska jag ta det lugnt. Måste börja med matten.. Hoppas ni har haft en bra helg! Kram ♥

In the middle of the street

Nu har jag städat klart hela huset (förutom mitt rum, som egentligen behöver städas mest, haha). Liselott har slutat skolan, så vi drar ut på en promenad, och passerar förmodligen stan också. Blir skönt att komma ut i det otroligt fina vädret! Sedan far jag som sagt på läger. Skriver nog innan dess. Kram ♥

Somehow

Nä, nu börjar jag med min städning. Önska mig lycka till!

Stupid games

Hej vänner ock bekanta. Efter en soft skoldag så gick jag och Magda på stan. Där träffade vi lite allt möjligt folk och det slutade på Nodo. Efter detta skrev jag klart mitt personliga brev, och sedan for vi iväg till smask. Bidragen var väl sådär, inga direkt klockrena. Eller gäddan var iofs rätt underhållande, men mest underhållande var nog konferenciererna. Skrattade rysligt mycket åt dom alltså. "Du använder liksom solskyddsfaktorn 50 PLUS... for children". Men tummen upp för smask iaf!

Imorgon är vi som sagt lediga. Har lovat mamma att städa huset, så det är väl bara att lyda order. Sedan bär det av till läger på eftermiddagen. Yesbox! Ha det bra! :-)

By accident

Vi är lediga på fredag, sen slår det mig att jag har sånglektion klockan nio... Varför?!?

You're the blame

Nu: Nodo med Magda och Robin.

Knyta kontakter

*Jag berättar för mamma att Arzuz Nånting från Turkiet har lagt till mig som vän på facebook*
Mamma: Jaha, men vad kul! Har du svarat ja då?
Jag: Men nä! Ofta jag känner nån Arzuz från Turkiet?
Mamma: Men vadå, Frida? Det kan ju vara bra att knyta kontakter i Turkiet!

The way I really feel about you


Somewhere in the night

Vaknade innan alarmet, vilken härlig känsla. Kände mig sjukt utvilad (gick fårn datorn tidigt igårkväll), hann locka håret och gick tidigare till skolan för att njuta i solen. Lyckan var total! Träffade inte ens på någon traktor. Dock blir man ju lite aggressiv när bilarna väljer att ställa sig mitt på övergångsstället.

Glada nyheter fick vi även idag. Inga lektioner efter 12 på torsdag och ledig fredag. Tack och bock. Nu ska jag iväg på f-linjen. Tagga.. nä. Vi hörs! :-)

Livet på en pinne

Första skoldagen efter lov är väl aldrig rolig. Har dock fått nytt individuellt val idag, och jag tror det kommer bli riktigt bra faktiskt. Har väl iofs varit en rätt rolig dag ändå. Det här med spikar och ballonger på en pinne är ju inte alltid lätt! :-O

Imorse möttes jag av en hög med jäkla snö precis utanför dörren. Detta resulterade i att jag var tvungen att ta av mig mina converse, sätta på mig stövlar, gå igenom hela snöhögen, ta på mig mina converse igen, och sedan ställa stövlarna i garaget. Var måttligt arg redan då. Sen så ska jag gå förbi en traktor och en lastbil. Alltså mitt hat mot traktorer är seriöst rätt stort, precis som de är- stora, kör typ över en, och kollar argt på en när man inte fattar om man ska gå förbi eller stå och vänta. Dock är det ju inte traktorn som ser arg ut, utan den som kör traktorn. Det antar jag att ni förstod. Det är ju inte alltid lätt inte. Sov gott!

I'm still dancing

Har ju glömt att visa bilder från stugan. Fick några av robin idag:
♥♥
Andre fick nya partyoutfiten!
inte jättelyckat..
♥♥

You're really something special

Förlåt kära vänner för dålig uppdatering. Har väl mest chillat dessa dagar, gruvat mig inför skolan och sovit. Såg att Music & Lyrics skulle gå på tv ikväll, så det blir väl att se den.

Med mig är det väl bra måste jag väl säga. Bortser man från idioter och deras beteende, så är faktiskt allting väldigt bra! Hur är det med er? :-) Har inte blivit så många korkade kommentarer i helgen, måste jag faktiskt nämna. Det går åt rätt håll det här. Svårslaget är ju dock:
Magdalena: "Nä, jag vill inte basta, jag har så liten snopp.."
Larsson: "Men jag bastar ju :-D"
Hahahha, härliga tider. Men ha det bra! Kram ♥

Vänskap är ingen leksak

Har varit och käkat middag med min pappa. Sedan for vi och såg Farsan på bio. Den var faktiskt riktigt bra måste jag säga. Fick lite skrattattacker då och då. Såg även på bioreklamen att det skulle komma en parodi på Beck, som skulle heta Späck, hahah. Den måste jag så se! Lugn fredagkväll för en sliten krigare.


Alla borde ha en..

..rullator. Har varit och tagit en promenad i det fina vädret. På vägen insåg jag hur praktiskt det är med rullatorer. Du har något att hålla i dig i om du skulle råka ramla, och, nu till det bästa, du kan bara sätta dig ner på sitsen vars du vill. Eller ja, mitt på ett övergångsställe är väl inte det smartaste, men i princip vars som helst. Så kan du sitta där i solen och prata med din andra rullator-kompis. Förstår ni vad praktiskt? Plus att det ser ju lite bättre ut och är definitivt mycket mer praktiskt än att bära på en tältstol eller dylikt. Nä, rullator är det som gäller.

Dagens fundering

Jag och Oskar diskuterar vad tårna egentligen heter. Stortån, lilltån.. men sen då? Långtån eller mellantån är väl rätt logiskt. Men motsvarigheten till pekfingret och ringfingret, wo klåån heter dom? :o

More than anyone

Tack ♥

I won't miss you

Hej och hallå alla glada. Igår kan jag meddela att det var den konstigaste dagen på länge, utan tvekan. Men nu vet jag vars jag har alla i alla fall.

Idag ska vi ju då som sagt ut på min stuga och mysa sönder. Jag och min pappa var där igår för att sätta på värmen, och ag ska meddela er, att klättra över en 1,5 meters hög snövägg utan vantar och en pannlampa inte är jättelätt. Så vi lär ju ha att göra när vi kommer dit. Men det blir säkert bra. Och ska jag vara helt ärlig.. nä, det ska jag inte. Det lär hända lite för drastiska saker då. Haha. Hoppas ni får en bra dag i snöyran i alla fall. Kram ♥

You can't steal my love

Jaha, vi säger väl inte så mycket mer om det. Då var man här igen. Samma dynga som alltid, och ja, det känns väl aldrig bra. Tur att man har vänner som verkligen bryr sig, vad vore jag utan er? Det värsta har ändå gått över. Men man vet aldrig. Situationen lär förändras imorgon. Vi siktar på toppen-humör iaf.

Nog med sånt. Hade fint sovsällskap inatt, när vi klämde ihop oss fyra pers i mitt lilla rum. Mysigt och trångt. Degat hela morgonen, sedan pallrade jag mig till staden för att fika med min mormor. Jag fick även med mig en tröja hem från stan. Tack mormor! Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Lär inte hända så mycket.

Seasons may change

Jaha, vad händer idag då. Jo, det blir Nodo en stund med Magda, för att ta igen förlorad tid. Haha. Vi får väl se om någon annan också anländer. Sen har jag lovat min mormor att följa och bowla med henne vid halv fem, så då ska jag göra det. Efter detta, så vet jag inte vad som händer. Men det löser sig! Justja, Lissegirl, vi måste hitta på något snarast. Det var sjukt längesen nu! Hoppas ni får en bra dag :) puss

Once more you open the door

Ja, den här aftonen har bjudit på mat på challange med min mor, corne och hennes mor. Det var gott och trevligt. Vi pallrade oss till hemmakväll, hyrde film, såg film hos Andre. Spelade spel hos mig, och ja, det var väl ungefär allt som har hänt idag. ELLER NÄ, har bränt mig på kaminen i stugan, och det mina damer och herrar, det är inte skönt! Skulle gissa att det är typ 27e graden av brännskada. Det är på tummen jag har bränt mig, om ni undrar.

Vi får se vad morgondagen bjuder på. Jag och Magda har mycket att ta igen efter tre dagar. Hahha, det är sjukt. Så det kanske blir nodo-häng eller dylikt. Vi får se helt enkelt! Ska försöka få mig lite sömn iaf, det var ju som sagt ett tag sen sist. Så sov gott era nattugglor! Kram ♥



Whatever it takes

Förlåt för att jag blir så tvär och otrevlig. Men helt ärligt, så orkar jag inte igen, jag gör inte det. Jag vet att det som inte dödar en blir man härdad av, men hur härdad ska jag behöva bli? Vad skulle det bli? Typ 31 gången? Förlåt, men jag orkar inte det. Inte igen. Så snälla du, du som känner mig så pass bra. Gör det inte mot mig, snälla.

RSS 2.0